ב-yes max 2.0 יש תמיכה בהקלטת סדרות גם בערוצים זרים?
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
האם תתמך הקלטה של סדרות גם בערוץ זר שבו יש פחות פירוט ב-EPG?
לדוגמא בערוץ Star World , שמשדר את Star Trek:Enterprise
ב-EPG כל הפרקים שמם 'אנטרפרייז' והתיאור שלהם הוא 'עונה שלישית וחדשה'
כיצד המקס יבדיל בין הפרקים?
האם הוא יתייחס אל הסדרה כתוכנית רגילה שלא ניתנת להקלטה סדרתית?
עופר, כדאי לך לשמור כשם רשום את ה-yes max 2.0, זה תפס...
לדוגמא בערוץ Star World , שמשדר את Star Trek:Enterprise
ב-EPG כל הפרקים שמם 'אנטרפרייז' והתיאור שלהם הוא 'עונה שלישית וחדשה'
כיצד המקס יבדיל בין הפרקים?
האם הוא יתייחס אל הסדרה כתוכנית רגילה שלא ניתנת להקלטה סדרתית?
עופר, כדאי לך לשמור כשם רשום את ה-yes max 2.0, זה תפס...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
yes-man,
כתבתי ליס והצעתי להם לפרסם את זה ככה...
הקלטת סדרות מתבצעת לפי קודים אשר מוטמעים ב-EPG.
הם לא יקליטו (לצערי, שווה לבקש מהם - יש שרשור WISHLIST), למשל, תוכניות שלא מסומנות כסדרה. אם למשל תסמן את הסימפסונס ויש אותם בכל מני ערוצים, זה יהיה חייב להיות מסומן כאותה סדרה בכל הערוצים על ידי מחלקת התוכן.
גם בהקלטות שבצעתי בערוצי יס, לא הכל עדיין סומן כראוי. אני בטוח שכאשר זה יהיה LIVE, יהיו הרבה תלונות בהתחלה עד שמחלקת ה-EPG תעמוד בקצב ותסמן את כל הסדרות כראוי. בינתיים נערכנו ויש לי דואל של מנהל בכיר שם בכדי שאם נראה תקלות כאלה זה יתעדכן באופן יותר זריז...
כתבתי ליס והצעתי להם לפרסם את זה ככה...
הקלטת סדרות מתבצעת לפי קודים אשר מוטמעים ב-EPG.
הם לא יקליטו (לצערי, שווה לבקש מהם - יש שרשור WISHLIST), למשל, תוכניות שלא מסומנות כסדרה. אם למשל תסמן את הסימפסונס ויש אותם בכל מני ערוצים, זה יהיה חייב להיות מסומן כאותה סדרה בכל הערוצים על ידי מחלקת התוכן.
גם בהקלטות שבצעתי בערוצי יס, לא הכל עדיין סומן כראוי. אני בטוח שכאשר זה יהיה LIVE, יהיו הרבה תלונות בהתחלה עד שמחלקת ה-EPG תעמוד בקצב ותסמן את כל הסדרות כראוי. בינתיים נערכנו ויש לי דואל של מנהל בכיר שם בכדי שאם נראה תקלות כאלה זה יתעדכן באופן יותר זריז...
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
היום קיבלתי את התשובה שלי והיא די מאכזבת.
הגיעה היום בדואר חוברת שמדריכה על השינויים וכתוב שם שבשלב זה, הקלטת סדרות זמינה עבור חלק מהסדרות בערוצים
yes +
yes STARS
yes דוקו
וערוץ הקולנוע הישראלי.
אני פינטזתי על סדרות ב-Star World ומסתבר שגם סדרות בערוץ 1,2,10 ו-3 לא יתמכו... לפחות לא בשלב הזה.
הקלטת סדרה תתמך לשידור הראשון בלבד ולא לשידורים החוזרים.
כמו כן כתוב שניתן להזמין עד 25 סדרות ולא 250 כמו שעופר ציין...
הגיעה היום בדואר חוברת שמדריכה על השינויים וכתוב שם שבשלב זה, הקלטת סדרות זמינה עבור חלק מהסדרות בערוצים
yes +
yes STARS
yes דוקו
וערוץ הקולנוע הישראלי.
אני פינטזתי על סדרות ב-Star World ומסתבר שגם סדרות בערוץ 1,2,10 ו-3 לא יתמכו... לפחות לא בשלב הזה.
הקלטת סדרה תתמך לשידור הראשון בלבד ולא לשידורים החוזרים.
כמו כן כתוב שניתן להזמין עד 25 סדרות ולא 250 כמו שעופר ציין...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
mark13,
עד כמה שאני יודע זה זמני. הם משדרגים את ה-EPG בכדי שאפשר יהיה לעשות את זה. הבעיה היותר קשה היא מגבלה של 25 סדרות (שזה מפריע למדי, וכבר ביקשתי שיבדקו).
עד כמה שאני יודע זה זמני. הם משדרגים את ה-EPG בכדי שאפשר יהיה לעשות את זה. הבעיה היותר קשה היא מגבלה של 25 סדרות (שזה מפריע למדי, וכבר ביקשתי שיבדקו).
אין ליYES MAX, אבל אני קורא את הכתוב ופשוט לא מאמין, רמת התוכנה ב-YES MAX נמוכה מאד וקצב ההתקדמות איטי להחריד.
לדעתי, כאשר התוכנה ב-YES MAX תגיע לרמת האפשרויות בתוכנות ה-PVR שקיימות היום, יהיה צריך להחליף את ה-YAS MAX כי יכנסו שידורי HD...
תהרגו אותי אבל זה לא זה!
כיום יש לי כ-100 הקלטות של סדרות (חלקן משודרות וחלקן שודרו והעונה נגמרה...) שלי, אשתי והילדים. כולל הקלטות לפי ז'אנרים... אנחנו לא דואגים שתתחיל עונה חדשה של סדרות כי הן כבר מסומנות. וכמובן זה עובד עם כל הערוצים.
אורן.
לדעתי, כאשר התוכנה ב-YES MAX תגיע לרמת האפשרויות בתוכנות ה-PVR שקיימות היום, יהיה צריך להחליף את ה-YAS MAX כי יכנסו שידורי HD...
תהרגו אותי אבל זה לא זה!
כיום יש לי כ-100 הקלטות של סדרות (חלקן משודרות וחלקן שודרו והעונה נגמרה...) שלי, אשתי והילדים. כולל הקלטות לפי ז'אנרים... אנחנו לא דואגים שתתחיל עונה חדשה של סדרות כי הן כבר מסומנות. וכמובן זה עובד עם כל הערוצים.
אורן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
כן, זה יותר יקר,
כן, צריך להתעסק עם זה עד שזה עובד, (בכל מקרה אני נדהם מרמת המוצר התכנותי ב-YES MAX- כמות הבאגים גבוהה למוצר סגור...)
אבל!
כשזה עובד - כל אחד יכול להפעיל (כולל אשתי שלא יודעת לגלוש באינטרנט...), רק עם שימוש בשלט (אצלי בבית אין מקלדות אלחוטיות מתחת לטלויזיה!) וזה יציב לחלוטין!
וזה נותן מענה לכל הדרישות וחווית הצפייה מוכפלת ומשולשת.
מרטין, בייננו, לא מדובר על תכנות ברמה כלכך מתקדמת שיצרן ה-YES MAX לא יכול לבצע...
שיבדקו מערכות אחרות בשוק, TIVO כבר שנים נותנת אפשרויות מתקדמות יותר מהקיימות כיום ב-YES MAX! ואני לא מדבר על מערכות מבוססות PC...
גם זה לא עניין של חומרה - יש ב-YES MAX את כל הרכיבים הדרושים...ותיכנות במערכת סגורה הוא הרבה הרבה יותר "קל" - לא צריך לתמוך בחומרה אחרת ש"אולי" יתקינו במארז, קונפליקטים, טכנולוגיה אחרת וכיו"ב.
אז אני אחזור להתחלה -
כן זה יקר יותר, אבל מה שמקבלים הוא מוצר טוב הרבה הרבה יותר! הרבה יותר מההפרש במחיר.
ועוד דבר - תמיד אפשר לקנות מוצר זול יותר, אבל אם הוא לא עונה על הצרכים הבסיסיים שבגללו רכשנו את המוצר - אזי הכסף שמושקע בו ירד כולו לטמיון...
הקלף היחיד לדעתי של ה-YES MAX הוא איכות ההקלטה/שידור - הדיגיטאלי לחלוטין.
מי שזה בראש סדר העדיפויות שלו וכל השאר לא כלכך משנה - אז ה-YES MAX הוא בהחלט הפתרון בשבילו.
בשבילי זה רק אחד מהקריטריונים...ולא בראש הרשימה...
אורן.
כן, צריך להתעסק עם זה עד שזה עובד, (בכל מקרה אני נדהם מרמת המוצר התכנותי ב-YES MAX- כמות הבאגים גבוהה למוצר סגור...)
אבל!
כשזה עובד - כל אחד יכול להפעיל (כולל אשתי שלא יודעת לגלוש באינטרנט...), רק עם שימוש בשלט (אצלי בבית אין מקלדות אלחוטיות מתחת לטלויזיה!) וזה יציב לחלוטין!
וזה נותן מענה לכל הדרישות וחווית הצפייה מוכפלת ומשולשת.
מרטין, בייננו, לא מדובר על תכנות ברמה כלכך מתקדמת שיצרן ה-YES MAX לא יכול לבצע...
שיבדקו מערכות אחרות בשוק, TIVO כבר שנים נותנת אפשרויות מתקדמות יותר מהקיימות כיום ב-YES MAX! ואני לא מדבר על מערכות מבוססות PC...
גם זה לא עניין של חומרה - יש ב-YES MAX את כל הרכיבים הדרושים...ותיכנות במערכת סגורה הוא הרבה הרבה יותר "קל" - לא צריך לתמוך בחומרה אחרת ש"אולי" יתקינו במארז, קונפליקטים, טכנולוגיה אחרת וכיו"ב.
אז אני אחזור להתחלה -
כן זה יקר יותר, אבל מה שמקבלים הוא מוצר טוב הרבה הרבה יותר! הרבה יותר מההפרש במחיר.
ועוד דבר - תמיד אפשר לקנות מוצר זול יותר, אבל אם הוא לא עונה על הצרכים הבסיסיים שבגללו רכשנו את המוצר - אזי הכסף שמושקע בו ירד כולו לטמיון...
הקלף היחיד לדעתי של ה-YES MAX הוא איכות ההקלטה/שידור - הדיגיטאלי לחלוטין.
מי שזה בראש סדר העדיפויות שלו וכל השאר לא כלכך משנה - אז ה-YES MAX הוא בהחלט הפתרון בשבילו.
בשבילי זה רק אחד מהקריטריונים...ולא בראש הרשימה...
אורן.