מבצע של אספרסו קלאב - האם המכונה טובה?
שלום לכולם,
אני מחפש מתנה עבור קרובי משפחה. לי אישית יש גאג'יה + מטחנת Ascaso iMini, אבל המתנה היא עבור אנשים שלא ירצו "להסתבך" עם מכונה ידנית, ולכן אני מחפש מכונת קפסולות.
ראיתי היום את המבצע הזה
האם זו מכונה טובה? מישהו מכיר/משתמש?
אני מחפש מתנה עבור קרובי משפחה. לי אישית יש גאג'יה + מטחנת Ascaso iMini, אבל המתנה היא עבור אנשים שלא ירצו "להסתבך" עם מכונה ידנית, ולכן אני מחפש מכונת קפסולות.
ראיתי היום את המבצע הזה
האם זו מכונה טובה? מישהו מכיר/משתמש?
היי...
לי יש את המכונה הנ"ל ויש לנו גם עוד דגם שלהם.
אין לי טענות כלפי המכונה או הקפסולות ואנו ממש נהנים מהם.
אני חושב שדווקא בביקורת פה בפורום היא קיבלה מדדים טובים.
אספרסו קלאב הם מתחרים חזקים של נספרסו ובמחיר כזה לדעתי אין מה לחשוב פעמיים היות וכל המתחרים (נספרסו, לוואצה מיו של יילו, המכונה של שופרסל, נספרסו פיקסי) מתחילים החל מ- 600.
בהצלחה!
לי יש את המכונה הנ"ל ויש לנו גם עוד דגם שלהם.
אין לי טענות כלפי המכונה או הקפסולות ואנו ממש נהנים מהם.
אני חושב שדווקא בביקורת פה בפורום היא קיבלה מדדים טובים.
אספרסו קלאב הם מתחרים חזקים של נספרסו ובמחיר כזה לדעתי אין מה לחשוב פעמיים היות וכל המתחרים (נספרסו, לוואצה מיו של יילו, המכונה של שופרסל, נספרסו פיקסי) מתחילים החל מ- 600.
בהצלחה!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
דיל מצוין
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני חייב להעיר רק דבר אחד שקצת הפריע לי, הם מפרסמים את האפשרות לקנות במבצע את המקציף שלהם: "המעניק קצף עשיר ומפנק בלחיצת כפתור + ציפוי הידרופובי ייחודי למניעת הידבקות, לצד ערכת טעימות הכוללת 10 קפסולות בטעמים שונים, רק ב-498 ש"ח במקום 1,298 ש"ח באיסוף עצמי."
זה אותו מקציף או דומה לו, אותו הם מוכרים בגרופון מידי פעם ב- 199 ש"ח כהנחה של 50% ממחיר של 400... לא יפה המשחקים האלה כי זה ניראה ש- 300 + 300 והופ הגענו למחיר המכונה (והרבה מוסיפים כסף בשביל מקציף)
זה אותו מקציף או דומה לו, אותו הם מוכרים בגרופון מידי פעם ב- 199 ש"ח כהנחה של 50% ממחיר של 400... לא יפה המשחקים האלה כי זה ניראה ש- 300 + 300 והופ הגענו למחיר המכונה (והרבה מוסיפים כסף בשביל מקציף)
לדעתי זה 498 למכונת אספרסו+המקציף => דיל טובriji כתב:אני חייב להעיר רק דבר אחד שקצת הפריע לי, הם מפרסמים את האפשרות לקנות במבצע את המקציף שלהם: "המעניק קצף עשיר ומפנק בלחיצת כפתור + ציפוי הידרופובי ייחודי למניעת הידבקות, לצד ערכת טעימות הכוללת 10 קפסולות בטעמים שונים, רק ב-498 ש"ח במקום 1,298 ש"ח באיסוף עצמי."
זה אותו מקציף או דומה לו, אותו הם מוכרים בגרופון מידי פעם ב- 199 ש"ח כהנחה של 50% ממחיר של 400... לא יפה המשחקים האלה כי זה ניראה ש- 300 + 300 והופ הגענו למחיר המכונה (והרבה מוסיפים כסף בשביל מקציף)...
לפני שרכשתי את המכונה קניתי מהם את המקציף ועלה לי 199 ללא שום מבצע או קופון.
לפי איך שזה נראה אין מחיר אמיתי למכונה הם כל פעם זורקים מחיר ועליו עושים מחיר מבצע...
יש גם אפשרות לקבל מכונה בחינם עם מינוי קפה ב- 99 ש"ח לחודש...
לפי רכישת המכונה עם הגרופון רכשנו את הנאטוליוס ב -700 ש"ח וקיבלנו הטבה של 1300 קפסולות ב- 1.4 ש"ח.
לכן מחיר המכונה הוא נתון לוויכוח אבל בכל מקרה אין מחיר זול יותר מהגרופון...
לפי איך שזה נראה אין מחיר אמיתי למכונה הם כל פעם זורקים מחיר ועליו עושים מחיר מבצע...
יש גם אפשרות לקבל מכונה בחינם עם מינוי קפה ב- 99 ש"ח לחודש...
לפי רכישת המכונה עם הגרופון רכשנו את הנאטוליוס ב -700 ש"ח וקיבלנו הטבה של 1300 קפסולות ב- 1.4 ש"ח.
לכן מחיר המכונה הוא נתון לוויכוח אבל בכל מקרה אין מחיר זול יותר מהגרופון...
האמת שהדיל הזה נשמע ממש טוב..
מקסימום אפשר להשתמש במכונה הזו בקטנה, ולתת אותה אח"כ לחבר, שלא אוהב התעסקויות קפה..
לי יש רק מקציף חלב שלהם, והוא די טוב. יצא לי להשתמש באופציית האחריות שהיתה לי עליו, ואספרסו קלאב נתנו לי שירות ויחס די טוב, יש לשבח..

מקסימום אפשר להשתמש במכונה הזו בקטנה, ולתת אותה אח"כ לחבר, שלא אוהב התעסקויות קפה..
לי יש רק מקציף חלב שלהם, והוא די טוב. יצא לי להשתמש באופציית האחריות שהיתה לי עליו, ואספרסו קלאב נתנו לי שירות ויחס די טוב, יש לשבח..
זה מאוד מבלבל
האמת שכבר די התלבלבלתי. גם אני מחפשת לקנות מכונת קפה להורים. אמנם אני מוגבלת מבחינת התקיצב אבל בהחלט לא רוצה לבחור במכונה שתתקלקל כל שני וחמישי או שלא תעשה את העבודה כמו שצריך. אם קונים אז כבר... יש פערי מחירים כל כך גבוהים שאתה מתחיל לחשוב מה ההבדלים. למשל תראו
http://www.21.tv/cn-2178/%D7%9E%D7%9B%D ... 7%A4%D7%94
. אולי דווקא המבחר גורם לעוד יותר בלבול. אשמח להמלצות לגבי אחת המכונות, שתהיה שווה את המחיר ותתאים לחובבי קפה שרוצים מוצר נוח
http://www.21.tv/cn-2178/%D7%9E%D7%9B%D ... 7%A4%D7%94
. אולי דווקא המבחר גורם לעוד יותר בלבול. אשמח להמלצות לגבי אחת המכונות, שתהיה שווה את המחיר ותתאים לחובבי קפה שרוצים מוצר נוח