התדרדרות איכות שידור ביס
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
אני גם לא יודע אם כאי לך.nirgen כתב:מאתמול רואים ח*א ביס
זהו מחר אני עובר להוט ....התייאשתי...
אני מנוי ב HOT ואיכות התמונה בסינות כהות זוועתית. לפךךעמים אני חושב על מעבר ל YES...
מה שקורה זה ששתי החברות משדרים ברמה שיכול לספק את בעלי CRT, אבל בפלזמות/LCD האמת יוצא לאור, ואנחנו צופים בה...
lito זהו הזמנתי את הוט ....בגלל המצב יבואו אליי רק ביום שישי
אני רואה ממש רע , ואם כבר אז כבר לשלם פחות ויש לי מחיר מדהים דרך מקום העבודה (הפרש של 50 ש"ח לחודש)
בכל אופן אם זה יהיה יותר גרוע תמיד אוכל לעבור חזרה ליס
אני רואה ממש רע , ואם כבר אז כבר לשלם פחות ויש לי מחיר מדהים דרך מקום העבודה (הפרש של 50 ש"ח לחודש)
בכל אופן אם זה יהיה יותר גרוע תמיד אוכל לעבור חזרה ליס
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
זה יפה שאפשר להאשים את המצב בכל דבר...
אני בטלויזיה ביס, ועל הבחירה הזו אני שמח.
אבל באינטרנט בהוט, ולפני חודשיים הייתה לי תקלה שלא היה לי אינטרנט בכלל, הם רצו לשלוח טכנאי, אבל יכלו לקבוע לי רק לשבוע וחצי קדימה, וזה לא שאני במקום שצורך טכנאי עם נשק אם מקום שכוח אל, אני בגבעתיים.
עכשייו לפחות באופן זמני הם יכולים להאשים את המצב..
ד"א,
הם לא היחידיים שעושים את זה, לפני המצב הייתה לי תקלה בלהוציא שיחה באחת מהשבתות דרך מכשיר האורנג' שלי, התקשרתי למוקד השירות ותקליט הפתיחה שבירך אותי טען שמאחר והם עובדים המתקונת שבת הם נותנים תמיכה מצומצמת ואיטית מהרגיל, בשבת האחרונה שהתקשרתי, כבר המצב היה אשם בתמיכה המצומצמת והאיטית.
שונא שחברות תופסות טרמפ על מצבים כואבים.
אני בטלויזיה ביס, ועל הבחירה הזו אני שמח.
אבל באינטרנט בהוט, ולפני חודשיים הייתה לי תקלה שלא היה לי אינטרנט בכלל, הם רצו לשלוח טכנאי, אבל יכלו לקבוע לי רק לשבוע וחצי קדימה, וזה לא שאני במקום שצורך טכנאי עם נשק אם מקום שכוח אל, אני בגבעתיים.
עכשייו לפחות באופן זמני הם יכולים להאשים את המצב..
ד"א,
הם לא היחידיים שעושים את זה, לפני המצב הייתה לי תקלה בלהוציא שיחה באחת מהשבתות דרך מכשיר האורנג' שלי, התקשרתי למוקד השירות ותקליט הפתיחה שבירך אותי טען שמאחר והם עובדים המתקונת שבת הם נותנים תמיכה מצומצמת ואיטית מהרגיל, בשבת האחרונה שהתקשרתי, כבר המצב היה אשם בתמיכה המצומצמת והאיטית.
שונא שחברות תופסות טרמפ על מצבים כואבים.