מכונת קפה - זריז וטעים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא ממש. יש לאספרסו קלאב מכונה עם מקציף נפרד שמוציאה קפה עדיף בעיני אבל היא לא לחיצת כפתור בודדת לקפוצ'ינו כמו בלטיסימה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
גילוי נאות מעולם לא טעמתי נספרסו ולי אישית יש מכונה של אילי - אבל
לאחרונה קניתי כמתנות שתי מכונות של לוואצה ובסופשבוע יצא לי לתפעל ולבדוק ולדעתי אין מכונת קפסולות משתלמת נוחה וקטנה כמו זו.
היא עולה רק 400 שקלים ובאה עם מקציף חלב שמוציא קצף טוב ביחס לדוד שלה בנוסף מחיר הקפסולות במחיר רגיל הוא 2 שקלים לקפסולה וכל חודש אפשר לקנות 4 חבילות במחיר שקל וחצי לקפסולה כך שמי ששותה פחות שתי כוסות ליום לרוב יהנה ממחיר מאוד נמוך לקפסולה.
אותי היא הפתיעה מאוד לטובה קניתי מכונה שעולה פי שלו עם קפסולות שעולות כמעט פי שתיים ואחרי הקפה הראשון כבר חשבתי ללכת על זה.
גם הזמינות של הקפסולות גבוהה יש ילו בכל מקום וניתן לקנות רק חבילה אחת דבר שבנספרסו או באילי אי אפשר אם רוצים להנות ממשלוח חינם.
לאחרונה קניתי כמתנות שתי מכונות של לוואצה ובסופשבוע יצא לי לתפעל ולבדוק ולדעתי אין מכונת קפסולות משתלמת נוחה וקטנה כמו זו.
היא עולה רק 400 שקלים ובאה עם מקציף חלב שמוציא קצף טוב ביחס לדוד שלה בנוסף מחיר הקפסולות במחיר רגיל הוא 2 שקלים לקפסולה וכל חודש אפשר לקנות 4 חבילות במחיר שקל וחצי לקפסולה כך שמי ששותה פחות שתי כוסות ליום לרוב יהנה ממחיר מאוד נמוך לקפסולה.
אותי היא הפתיעה מאוד לטובה קניתי מכונה שעולה פי שלו עם קפסולות שעולות כמעט פי שתיים ואחרי הקפה הראשון כבר חשבתי ללכת על זה.
גם הזמינות של הקפסולות גבוהה יש ילו בכל מקום וניתן לקנות רק חבילה אחת דבר שבנספרסו או באילי אי אפשר אם רוצים להנות ממשלוח חינם.
בדיוק זמן, ועם צריך כמה כוסות אז עוד יותרhosq כתב:משימוש עם סיטיז & מילק לא ראיתי בעיית נוחות כלשהי - מלבד ההמתנה של כדקה עד שהתהליך מסתיים. גם הניקוי היה פשוט מאוד, שטיפה תחת מים זורמים של מספר שניות לאחר השימוש. התוצאה...סבירה....
מה ההבדל בין C91 \ C101 \ PIXIE \CITIZ?
ובין AERROCINO רגיל לPLUS?
כאן אני רואה הבדלים לא ממש חשובים
http://www.swissespresso.com/Comparison.htm
ובין AERROCINO רגיל לPLUS?
כאן אני רואה הבדלים לא ממש חשובים
http://www.swissespresso.com/Comparison.htm
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים