איכות השידור ביס - דווקא טוב הפעם...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ראיתי את הסופראנוס ביום שבת בשידור החוזר ב- YES STARS.
איכות שידור מצויינת. במיוחד בקטע שהוא יצא מביה"ח - התמונה היתה מצויינת.
כל מי שיש לו בעיות איכות, מעניין אותי אם הם יכולים לבדוק את איכות הסופרנוס הבא וננסה להשוות?
איכות שידור מצויינת. במיוחד בקטע שהוא יצא מביה"ח - התמונה היתה מצויינת.
כל מי שיש לו בעיות איכות, מעניין אותי אם הם יכולים לבדוק את איכות הסופרנוס הבא וננסה להשוות?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
nirgen,
אל תבין אותי לא נכון, אני לא מצהיר על שיפור כלשהו. אני רק מנסה לברר על איכות.
אישית אני רואה כמעט את כל התכנים ביס פלוס, יס סטארס, (מדי פעם ערוץ 3) וערוץ 10 (חדשות).
כל ערוץ זה סיפור אחר. לא צריך להשליך על ערוץ מסויים מתוך זה שערוץ אחר טוב או גרוע. מעניין אותי דבר ראשון לבחון את הערוצים האלה ואז לנסות אולי למפות את הערוצים "הסוררים".
היום הולך לצאת לי לשחק עוד עם ה-PDP5000 (לצערי עדיין לא בדיקה מלאה). אין במקום קליטת YES אז אני לוקח איתי דיסק שהקלטתי מיס. מעניין אותי להשוות את האיכות שאני רואה לאיכות שראינו שם. ההקלטה בוצעה הישר מיס מקס לתוך מקליט DVD (שגם הוא הוריד את איכות התמונה טיפה).
אל תבין אותי לא נכון, אני לא מצהיר על שיפור כלשהו. אני רק מנסה לברר על איכות.
אישית אני רואה כמעט את כל התכנים ביס פלוס, יס סטארס, (מדי פעם ערוץ 3) וערוץ 10 (חדשות).
כל ערוץ זה סיפור אחר. לא צריך להשליך על ערוץ מסויים מתוך זה שערוץ אחר טוב או גרוע. מעניין אותי דבר ראשון לבחון את הערוצים האלה ואז לנסות אולי למפות את הערוצים "הסוררים".
היום הולך לצאת לי לשחק עוד עם ה-PDP5000 (לצערי עדיין לא בדיקה מלאה). אין במקום קליטת YES אז אני לוקח איתי דיסק שהקלטתי מיס. מעניין אותי להשוות את האיכות שאני רואה לאיכות שראינו שם. ההקלטה בוצעה הישר מיס מקס לתוך מקליט DVD (שגם הוא הוריד את איכות התמונה טיפה).