שירות לקוחות של Logitech ללקק את האצבעות...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
kaplaey2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2207
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אז נתחיל בזה שנשבעתי לעצמי שאני אכתוב בפורום את הסיפור שלי, כי גם אני
לא כל כך מאמין שזה ממש קרה!

אני בעלים גאה של Harmony 1100 מזה כשנתיים וחצי, את השלט וקיט ה EXTENDER האמריקאים קניתי לי ממוכר ב EBAY שבינתיים נעלם, כמו כן גם את הקבלות, הספרות, והקופסא המקורית הנחתי איפה שהוא ואין לי מושג קלוש איפה...

יום אחד לפני שבוע (יום שבת מכל הימים) החליט השלט להתחרפן! שום כפתור לא עובד ומסך הנגיעה לא מגיב לשום פעולה, כל הדברים הרגילים לא עזרו כולל העברה למצב SAFE MODE ניתוקים ואתחולים שידרוגים של ה FIRMWARE ושאר ירקות, וכשכבר נגמרו לי כל הרעיונות כולל אלו שהומלצו ע"י Logitech עצמם החלטתי לפתוח קריאה בשירות שלהם... צ'יק צ'ק ניגשתי ל WEB מילאתי מספר פרטים על השלט ואני יושב ומחכה...

יש לציין שבלי ה Harmony 1100 אני ממש "נכה" היות והוא מתפעל את כל הציוד הנסתר שיושב לו בכלל בחדר אחר (בעזרת ה RF EXTENDER) ובכלל אף אחד במשפחה לא יודע להדליק ולכבות בערך כלום בבית אם אין שלט עובד – ככה זה מפונקים אצלי :roll:

יומיים של מתח וחרדה וקיבלתי תשובה שאומרת בתירגום חופשי "אדוני אנו מצטערים להגיד לך שבעקבות קריאה של כל מה שעשית\ניסית אנו יכולים לקבוע בוודאות כמעט מוחלטת שהשלט שלך מקולקל משמע מת!" ועוד מוסיפים החברים ומבקשים שאשלח להם את המספר הסיריאלי, נו שויין מילא חדשות רעות אבל ביקשו אז נהיה נחמדים ונשלח להם... לאחר 24 שעות קיבלתי תגובה שניה בזאת הלשון "אנחנו נעלנו את השלט הישן שלך בבסיס הנתונים שלנו ונשלח לך חדש במקומו מיד"

אין לתאר את ההלם! :מה?!: אבל התאוששות הייתה מהירה וכתבתי להם שאני בכלל מישראל ושלא יטעו כי אני לא בטוח שהם מבינים לאיזה פרובינציה הם הבטיחו לשלוח לי את השלט, במיידי (כמעט) קיבלתי תשובה שאין שום בעיה וגם כל המשלוח בכלל על חשבונם והם ממש מצטערים על אי הנוחות שנגרמה לי
לשמוע ולא להאמין, האם זה אמיתי? :מה?!: והם גם לא רוצים ולא מבקשים אפילו לקבל את השלט הישן חזרה.

משלוח יצא ביום שלישי לדרך עם UPS ומספר מעקב (הם שולחים מהולנד) יום חמישי בצהריים נחת אצלי ביד, שמח וטוב לב סינכרנתי אותו עם התוכנה, ופה צצה לה בעיה מספר 2 הם שלחו לי שלט אירופאי בעוד ה RF EXTENDER שלי הוא בכלל אמריקאי, בעסה! :עצוב: הם לא מתקשרים אחד עם השני, ועכשיו יש לי שלט עובד שלא יכול לעשות כלום כי כמו שנאמר הוא מתפעל את כל הציוד הנסתר שיושב לו בכלל בחדר אחר.

מה עושים עכשיו? הרי אין מצב בעולם ש Logitech עוזרים לי כמו עם השלט, אז עוד פעם ניגשתי ל WEB מעדכן את הקריאה שלי עם הבעיה החדשה, והינה למרבה הפליאה לאחר 24 שעות מודיעים לי החברים שהם שולחים לי RF EXTENDER תואם אירופאי, עוד פעם עם UPS עוד פעם המשלוח על חשבונם – יצא ביום שישי מהולנד הגיע אלי היום (ראשון) בצהריים, הורכב אחר כבוד והמצב חזר לקדמותו! שקט ושלווה בבית. :claps2:

כזה שירות לא חוויתי מעולם, אני עוד אקנה Logitech בעתיד! :משתחווה:

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 229 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

סיפור "מוכר" אחת הסיבות שאני קונה רק ציוד של לוגיטק, ההשקעה שווה את השרות
סט מקלדת ועכבר שמתו לי הוחלף בחדש עם משלוח FEDEX ועוד אחרי שהתנצלו מפה עד להודעה חדשה כי הטיפול במייל לקח שבוע בגלל שדרוג השרות לקוחות האירופאי שלהם (ולכן עבדתי מול האמריקאי)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20653
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 1005 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

מדהים, המוצר כנראה עדיין באחריות לא?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

וואו, איזה שירות!!!

מאיפה אתם קונים מוצרים של לוג'יטק?
כל האביזרים שלהם (שלט, מקלדות, עכברים, רמקולים) ממש יקרים בארץ.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

לעומת זאת, מקלדת DINOVO MINI שקניתי מאיביי אוסטרליה, לא מכוסה תחת האחריות הבינלאומית.... והנה 600 ש"ח מגמגמים להם :\
Utopia

kaplaey2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2207
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

mp3lll

עד כמה שידוע לי המוצר מגיע עם 2 שנות אחריות מוגבלת למדינה שבה קנית (לפי מדיניות Logitech)
אני עברתי את תקופת האחריות של שנתיים לפחות בחצי שנה, ואני לא בארה"ב (למרות שקניתי שם) :?
חוץ מזה גם את ה EXTENDER הם עוד החליפו על חשבונם כשהם יכלו לתת לי ללכת לקנות חדש...

אבל מה אני יש לי להגיד חוץ מתודה. (f)
בטוח שאנחנו פה בארץ יכולים רק לחלום על שירות לקוחות כזה.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2602
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

מדהים!
כל הכבוד ללוג'טק, חבל שהסוכן בארץ לא למד מהם...
לפני שקניתי את ההרמוני 1 שלי שלחתי פנייה לשרות לקוחות בארץ כדי לברר משהו, שם אף אחד לא הואיל בטובו לענות ולא חזר אלי.
לא התייאשתי והתקשרתי, ועדיין כלום, רשמו את השאלה ולא חזרו אלי. התקשרתי עוד 10 פעמים וכלום, נאדה.
בסוף קניתי בצרפת כשהייתי שם בחופשה.

ותאמינו לי שחסכתי אולי 200 שקל, בד"כ בשביל סכום כזה אני מעדיף לקנות בארץ בשביל השירות והאחריות, אבל הבנתי שהסוכן בארץ לא רואה את הלקוחות ממטר ושאין טעם לסמוך עליו.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

PCingAddict
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1418
נתן תודות: 171 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

גם לי היה נסיון דומה עם השירות שלהם בחו"ל.
יש לי שלט Harmony שבעיית הדיליי (Delay) המפורסמת שלו חירפנה אותי. התקשרתי, ולמרות שהשלט כבר מאוד ישן (קניתי אותו כשיצא, בערך 5-6 שנים), קיבלתי מיד הנחה של 50% באתר, מתי שרק ארצה (!).
בקיצור - רק לוג'יטק! (Y)
תוסף להצגת המחירים באמאזון במטבע המקומי:
https://www.hometheater.co.il/vt295285.html

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4605
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

האמת - יש לי את ההרמוני 785 כבר 4 שנים (רכשתי עבור אבא שלי שהתלהב מהרעיון) .

הוא השתמש בשלט אולי 5 פעמים במהלך כל השנים הללו ומאז שם אותו על המזנון .
לקחתי ממנו את השלט בתקווה שאשתמש בו אך השלט מסרב לדלוק (גם הטענה לא עזרה) כנראה שהסוללה הלכה לה .

בעקבות מה שרשמת כאן אני אנסה ליצור קשר עם הסוכן בארץ לצורך בדיקה (לוודא כי הסוללה באמת זה מה שנהרס) ואז ארכוש חדשה במקומה.

afiul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

אין על לוגיטק (חו"ל) - הסבר בלינק

http://www.hometheater.co.il/vt156354.% ... 7%90%D7%9F

Lich
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
שם מלא: ליאור שרעבי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #11 

מהיכן ניתן לקנות כבל לכיול השלט הרמוני ?

MaorOvadia
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

Re:

שרשור שלא נקרא #12 

29/07/2012 23:49  
iakovl כתב:
סיפור "מוכר" אחת הסיבות שאני קונה רק ציוד של לוגיטק, ההשקעה שווה את השרות
סט מקלדת ועכבר שמתו לי הוחלף בחדש עם משלוח FEDEX ועוד אחרי שהתנצלו מפה עד להודעה חדשה כי הטיפול במייל לקח שבוע בגלל שדרוג השרות לקוחות האירופאי שלהם (ולכן עבדתי מול האמריקאי)
...
איך אפשר לממש אחריות עם לוגיטק על מקלדת ועכבר עם האחריות היא לא בינלאומית ?
יצרתי איתם קשר בצאט והם אמרו שהם לא מכבדים אחריות אם אני לא באיזור שלהם

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”