לא כל כך מאמין שזה ממש קרה!
אני בעלים גאה של Harmony 1100 מזה כשנתיים וחצי, את השלט וקיט ה EXTENDER האמריקאים קניתי לי ממוכר ב EBAY שבינתיים נעלם, כמו כן גם את הקבלות, הספרות, והקופסא המקורית הנחתי איפה שהוא ואין לי מושג קלוש איפה...
יום אחד לפני שבוע (יום שבת מכל הימים) החליט השלט להתחרפן! שום כפתור לא עובד ומסך הנגיעה לא מגיב לשום פעולה, כל הדברים הרגילים לא עזרו כולל העברה למצב SAFE MODE ניתוקים ואתחולים שידרוגים של ה FIRMWARE ושאר ירקות, וכשכבר נגמרו לי כל הרעיונות כולל אלו שהומלצו ע"י Logitech עצמם החלטתי לפתוח קריאה בשירות שלהם... צ'יק צ'ק ניגשתי ל WEB מילאתי מספר פרטים על השלט ואני יושב ומחכה...
יש לציין שבלי ה Harmony 1100 אני ממש "נכה" היות והוא מתפעל את כל הציוד הנסתר שיושב לו בכלל בחדר אחר (בעזרת ה RF EXTENDER) ובכלל אף אחד במשפחה לא יודע להדליק ולכבות בערך כלום בבית אם אין שלט עובד – ככה זה מפונקים אצלי
יומיים של מתח וחרדה וקיבלתי תשובה שאומרת בתירגום חופשי "אדוני אנו מצטערים להגיד לך שבעקבות קריאה של כל מה שעשית\ניסית אנו יכולים לקבוע בוודאות כמעט מוחלטת שהשלט שלך מקולקל משמע מת!" ועוד מוסיפים החברים ומבקשים שאשלח להם את המספר הסיריאלי, נו שויין מילא חדשות רעות אבל ביקשו אז נהיה נחמדים ונשלח להם... לאחר 24 שעות קיבלתי תגובה שניה בזאת הלשון "אנחנו נעלנו את השלט הישן שלך בבסיס הנתונים שלנו ונשלח לך חדש במקומו מיד"
אין לתאר את ההלם!
לשמוע ולא להאמין, האם זה אמיתי?
משלוח יצא ביום שלישי לדרך עם UPS ומספר מעקב (הם שולחים מהולנד) יום חמישי בצהריים נחת אצלי ביד, שמח וטוב לב סינכרנתי אותו עם התוכנה, ופה צצה לה בעיה מספר 2 הם שלחו לי שלט אירופאי בעוד ה RF EXTENDER שלי הוא בכלל אמריקאי, בעסה!
מה עושים עכשיו? הרי אין מצב בעולם ש Logitech עוזרים לי כמו עם השלט, אז עוד פעם ניגשתי ל WEB מעדכן את הקריאה שלי עם הבעיה החדשה, והינה למרבה הפליאה לאחר 24 שעות מודיעים לי החברים שהם שולחים לי RF EXTENDER תואם אירופאי, עוד פעם עם UPS עוד פעם המשלוח על חשבונם – יצא ביום שישי מהולנד הגיע אלי היום (ראשון) בצהריים, הורכב אחר כבוד והמצב חזר לקדמותו! שקט ושלווה בבית.
כזה שירות לא חוויתי מעולם, אני עוד אקנה Logitech בעתיד!