יש פה כאלה שקונים לבבות עוף?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
אני נוהג לרכוש לבבות עוף בסופרמרקט אבל בשתי הקניות האחרונות היה חסר. בלי קשר, הלבבות עוף שמוכרים בסופר הם קטנים מאוד ונראים הרבה פחות טוב מאלה שמוצאים במוסעדות המזרחיות המוכרות.
מישהו יכול לומר לי איפה ניתן לקנות לבבות עוף נורמליים?
תודה
מישהו יכול לומר לי איפה ניתן לקנות לבבות עוף נורמליים?
תודה
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אין אין אין על לבבות עוף ! המנה הראשונה המועדפת עלי... קריספי שמתפוצץ בפה.
לגבי איפה ומה לקנות, כמו שנאמר הם מטבען קטנות וכנראה נפלת על יום לא טוב בסופר שלך.
לגבי איפה ומה לקנות, כמו שנאמר הם מטבען קטנות וכנראה נפלת על יום לא טוב בסופר שלך.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני נמש לא מתבלבל בין לבבות עוף ללבבות הודו. יותר מזה, לבבות הודו ממש לא טעימים לי. אם במסעדה מסוימת לא יהיו לבבות עוף, אני אלך על סטייק\פרגיות\כבד\קבב אבל בטוח לא על לבבות הודו.
אני נוהג לאכול עם משפחתי במסעדת אבו מישל בלוד. הרמלודים שביניכם בטח מכירים אותה. לבבות העוף שהוא מגיש גדולים משמעותית (פי שתים וחצי) מהלבבות שאני קונה בסופר. אגב, אני קונה באופן דיי קבוע מהסופר ככה שלא ממש נראה לי שזה היה מקרי.
לגבי עיניין הכולסטרול, שלא תחשבו שאני מברי המזל. כבר שנה וחצי בולע כל יום כדורים נגד כולסטרול. אצלי זה עיניין גנטי ככה שדיאטות לא יעזרו. אחרי שחששתי קצת מבליעת כדורים עד סוף ימי חיי הרופא אמר לי במילים האלה:
"מה אכפת לך? תאכל מה שאתה רוצה".
אני כמובן מייסם את מה שהרופא אמר לי
תודה
אני נוהג לאכול עם משפחתי במסעדת אבו מישל בלוד. הרמלודים שביניכם בטח מכירים אותה. לבבות העוף שהוא מגיש גדולים משמעותית (פי שתים וחצי) מהלבבות שאני קונה בסופר. אגב, אני קונה באופן דיי קבוע מהסופר ככה שלא ממש נראה לי שזה היה מקרי.
לגבי עיניין הכולסטרול, שלא תחשבו שאני מברי המזל. כבר שנה וחצי בולע כל יום כדורים נגד כולסטרול. אצלי זה עיניין גנטי ככה שדיאטות לא יעזרו. אחרי שחששתי קצת מבליעת כדורים עד סוף ימי חיי הרופא אמר לי במילים האלה:
תודה
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אוף טופיק - אבל הייתי חייב...kingikra כתב: לגבי עיניין הכולסטרול, שלא תחשבו שאני מברי המזל. כבר שנה וחצי בולע כל יום כדורים נגד כולסטרול. אצלי זה עיניין גנטי ככה שדיאטות לא יעזרו. אחרי שחששתי קצת מבליעת כדורים עד סוף ימי חיי הרופא אמר לי במילים האלה:
תודה...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

ראיתי את זה כבר. מה אתה רוצה שאנשים כמוני יעשו עם זה עכשיו? יפסיקו לקחת תרופות נגד כולסטרול ויהמרו על חייהם?roypeles כתב:
אוף טופיק - אבל הייתי חייב...
...
ספציפית במקרה שלי, אבא שלי כבר עבר ניתוח וכמה צינתורים. לא מתכוון למרוד בחברות התרופות עם כל הרצון הטוב...
זה פחות או יותר הגודל שאני מכיר.kingikra כתב:באבו מישל הלבבות מגיעים עד לאורך של 3-4 סנטימטר ועובי מקסימלי של 1.5 סנטימטר.Elad8 כתב:אני לא נתקלתי בלבבות עוף גדולים....
אני מקווה שהבנת שמדובר בגודל הזה ולא ביותר גדולים.
תודה...
אלעד