טניס - גביע פדרציה לנשים 2013
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
שירשור מוקדם...
אז כמו שפורסם, ישראל תארח בפעם השלישית ברציפות את הטורניר באילת.
יגיעו לכאן אזרנקה ורדוונסקה, בקיצור - יהיה שמח.
בנבחרת נשים שלנו זעזוע עקב סיפור חזניוק מהשנה שעברה, הקפטן ליאור מור מסיים את תפקידו ועמוס מנסדורף מונה במקומו. מינוי מפציע עקב הציפייה שזו תהיה ציפי אובזילר, שאמרה שיש שחקנית שמתנגדת (הימורים?)
חזניוק ככל הנראה לא תהיה השנה חלק מהנבחרת.
אני לא יודע, עמוס מנסדורף עד היום לא הוכיח את עצמו כמאמן טוב.
נקווה לטוב
אז כמו שפורסם, ישראל תארח בפעם השלישית ברציפות את הטורניר באילת.
יגיעו לכאן אזרנקה ורדוונסקה, בקיצור - יהיה שמח.
בנבחרת נשים שלנו זעזוע עקב סיפור חזניוק מהשנה שעברה, הקפטן ליאור מור מסיים את תפקידו ועמוס מנסדורף מונה במקומו. מינוי מפציע עקב הציפייה שזו תהיה ציפי אובזילר, שאמרה שיש שחקנית שמתנגדת (הימורים?)
חזניוק ככל הנראה לא תהיה השנה חלק מהנבחרת.
אני לא יודע, עמוס מנסדורף עד היום לא הוכיח את עצמו כמאמן טוב.
נקווה לטוב
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
ההגרלה הועידה לנבחרת שלנו בדרג השלישי את הנבחרות החזקות ביותר בדרגים הראשון והשני
פולין עם האחיות רדוונסקה ורומניה עם 3 טניסאיות בטופ 100 ככה שהסיכוי לסיים ראשונות נמוך הרבה יותר אפילו מהסיכוי שהיה לגברים לנצח את יפן...
הרביעית בבית היא טורקיה שאותה בכל מקרה חייבים לנצח כדי לא ליפול נמוך יותר בדירוג הפדרציה
פולין עם האחיות רדוונסקה ורומניה עם 3 טניסאיות בטופ 100 ככה שהסיכוי לסיים ראשונות נמוך הרבה יותר אפילו מהסיכוי שהיה לגברים לנצח את יפן...
הרביעית בבית היא טורקיה שאותה בכל מקרה חייבים לנצח כדי לא ליפול נמוך יותר בדירוג הפדרציה
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1351
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
משחקי גביע הפדרציה של יום רביעי בבוקר בוטלו, עקב הסופה באילת, ומשחקי אחה"צ, בהם פותחת נבחרת ישראל נגד טורקיה, נדחו בשעה אחת.
שאר לוח המשחקים המתוכנן ללא שינוי - העבירו את המשחקים של יום רביעי בבוקר ליום שבת בבוקר, ודחו את מפגשי הדירוג הסופיים משבת בבוקר לשבת אחה"צ ואת אלו של שבת אחה"צ לראשון בבוקר.
תודה למי שהעביר את ההודעה שלי לשרשור הנכון
שאר לוח המשחקים המתוכנן ללא שינוי - העבירו את המשחקים של יום רביעי בבוקר ליום שבת בבוקר, ודחו את מפגשי הדירוג הסופיים משבת בבוקר לשבת אחה"צ ואת אלו של שבת אחה"צ לראשון בבוקר.
תודה למי שהעביר את ההודעה שלי לשרשור הנכון