אני כרגע בניו יורק, ארה‘ב ואני מחפש מקום שבו אוכל לקנות את הרומבה 770. משום מה אין אותו באף חנות, אם יש משהו - זה רק דגמים ישנים יותר. יש למישהו מושג מאיפה אוכל להשיג?
לחילופין, אני מנסה דרך איביי עבור משלוח למלון. המוכר אומר שהוא שולח אך ורק כתובת שמתקבלת מפייפאל. ניסיתי לשנות את הכתובת שלי בפייפאל אבל אני לא מצליח לשנות את המדינה בחשבון הפיפאל שלי. שוחחתי עם התמיכה והם אמרו שאני צריך לפתור את הבעיה עם המוכר או לחילופין לפתוח חשבון חדש עם כתובת המלון. אבל, במידה ואפתח חשבון חדש, לא אוכל לצרף את כרטיס האשראי שלי כי הוא קיים בחשבון הישן שלי.
האם יש למישהו רעיון כיצד אכל להשיג רומבה בארה"ב?
רומבה בארה"ב
ניסית ב-bed bath & beyond?naorye כתב:אני כרגע בניו יורק, ארה‘ב ואני מחפש מקום שבו אוכל לקנות את הרומבה 770. משום מה אין אותו באף חנות, אם יש משהו - זה רק דגמים ישנים יותר. יש למישהו מושג מאיפה אוכל להשיג?
לחילופין, אני מנסה דרך איביי עבור משלוח למלון. המוכר אומר שהוא שולח אך ורק כתובת שמתקבלת מפייפאל. ניסיתי לשנות את הכתובת שלי בפייפאל אבל אני לא מצליח לשנות את המדינה בחשבון הפיפאל שלי. שוחחתי עם התמיכה והם אמרו שאני צריך לפתור את הבעיה עם המוכר או לחילופין לפתוח חשבון חדש עם כתובת המלון. אבל, במידה ואפתח חשבון חדש, לא אוכל לצרף את כרטיס האשראי שלי כי הוא קיים בחשבון הישן שלי.
האם יש למישהו רעיון כיצד אכל להשיג רומבה בארה"ב?...