רומבה בארה"ב

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
naorye פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #1 

אני כרגע בניו יורק, ארה‘ב ואני מחפש מקום שבו אוכל לקנות את הרומבה 770. משום מה אין אותו באף חנות, אם יש משהו - זה רק דגמים ישנים יותר. יש למישהו מושג מאיפה אוכל להשיג?

לחילופין, אני מנסה דרך איביי עבור משלוח למלון. המוכר אומר שהוא שולח אך ורק כתובת שמתקבלת מפייפאל. ניסיתי לשנות את הכתובת שלי בפייפאל אבל אני לא מצליח לשנות את המדינה בחשבון הפיפאל שלי. שוחחתי עם התמיכה והם אמרו שאני צריך לפתור את הבעיה עם המוכר או לחילופין לפתוח חשבון חדש עם כתובת המלון. אבל, במידה ואפתח חשבון חדש, לא אוכל לצרף את כרטיס האשראי שלי כי הוא קיים בחשבון הישן שלי.

האם יש למישהו רעיון כיצד אכל להשיג רומבה בארה"ב?

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 859
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

naorye כתב:אני כרגע בניו יורק, ארה‘ב ואני מחפש מקום שבו אוכל לקנות את הרומבה 770. משום מה אין אותו באף חנות, אם יש משהו - זה רק דגמים ישנים יותר. יש למישהו מושג מאיפה אוכל להשיג?

לחילופין, אני מנסה דרך איביי עבור משלוח למלון. המוכר אומר שהוא שולח אך ורק כתובת שמתקבלת מפייפאל. ניסיתי לשנות את הכתובת שלי בפייפאל אבל אני לא מצליח לשנות את המדינה בחשבון הפיפאל שלי. שוחחתי עם התמיכה והם אמרו שאני צריך לפתור את הבעיה עם המוכר או לחילופין לפתוח חשבון חדש עם כתובת המלון. אבל, במידה ואפתח חשבון חדש, לא אוכל לצרף את כרטיס האשראי שלי כי הוא קיים בחשבון הישן שלי.

האם יש למישהו רעיון כיצד אכל להשיג רומבה בארה"ב?
...
ניסית ב-bed bath & beyond?

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1735
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 168 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

מדוע לא אמאזון? שם אפשר לשלם בכרטיס אשראי, ויש להם משלוח מהיר.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”