איזה מסך להביא בשביל פנסוניק 900
זהו החלטתי {ורק בזכותכם} אני הולך לקנות את הפנסוניק 900 אני אחכה חודשיים עד שאוליי המחירים יירדו אבל לבנתיים אני מחפש מסך טוב לקנות.
אני קונה אותו עכשיו כי אני משפץ את החדר ואני בונה ממבנה מיוחד מגבס אז אני חייב לקנות אותו בימים הקרובים.
הנה הפרטים על הצפייה המתוכננת.
מרחק צפייה 3 מטר בדיוק רוחב חדר 2.75 , החדר יהיה חשוך לגמרי.
אני הולך לצפות רק בסרטי dvd ולא בטלוויזיה אז אני לא יודע אם להביא מסך 16-9 או 4-3
אני מחפש מסך שהרחוב שלו יהיה באזור 150 ס"מ לא יותר {נראה לי מוגזם יותר כי זה חדר שינה, ואני והחברה נראה סרטים מהמיטה }
מסך רק חשמלי.
את המקרן אני מניח ממש מול המסך בקיר האחורי ואני יכול לשחק עם איזה גובה שאני רוצה ולכן אני יכול להרשות לעצמי לקנות את המסך מראש , מקסימום אחרי זה נשנה קצת את המיקום שלו.
אז איזה מסך חשמלי אתם ממליצים לי לקנות , ולא צריך להשתולל מבחינת מחיר , אני מאמין שמסך עד 1500 ש"ח יהיה בסדר גמור.
תודה לכולם על העזרה .
אני קונה אותו עכשיו כי אני משפץ את החדר ואני בונה ממבנה מיוחד מגבס אז אני חייב לקנות אותו בימים הקרובים.
הנה הפרטים על הצפייה המתוכננת.
מרחק צפייה 3 מטר בדיוק רוחב חדר 2.75 , החדר יהיה חשוך לגמרי.
אני הולך לצפות רק בסרטי dvd ולא בטלוויזיה אז אני לא יודע אם להביא מסך 16-9 או 4-3
אני מחפש מסך שהרחוב שלו יהיה באזור 150 ס"מ לא יותר {נראה לי מוגזם יותר כי זה חדר שינה, ואני והחברה נראה סרטים מהמיטה }
מסך רק חשמלי.
את המקרן אני מניח ממש מול המסך בקיר האחורי ואני יכול לשחק עם איזה גובה שאני רוצה ולכן אני יכול להרשות לעצמי לקנות את המסך מראש , מקסימום אחרי זה נשנה קצת את המיקום שלו.
אז איזה מסך חשמלי אתם ממליצים לי לקנות , ולא צריך להשתולל מבחינת מחיר , אני מאמין שמסך עד 1500 ש"ח יהיה בסדר גמור.
תודה לכולם על העזרה .
לגבי איזה פורמט המסך זה ממש לא משנה בגלל שהוא נגלל, תוכל לפתוח אותו חלקית יהיה 16/9 ולחסוך כמה מאות שקלים, מסך רחב יקר יותר ממסך מרובע מבלי שום הצדקה.
לגבי 1.5 מטר רוחב קצת קטן לדעתי, למרחק 3 מטר לך על 2 מטר רוחב כ 80".
לגבי 1.5 מטר רוחב קצת קטן לדעתי, למרחק 3 מטר לך על 2 מטר רוחב כ 80".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: