מחיר ריאלי ל TX-NR3009 של ONKYO?
-
kaplaey2
- חבר ותיק

- תגובות: 2207
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שלום,
אני לקראת קניה של המגבר הנ"ל, כרגע ההתלבטות בין יבוא אישי מארה"ב לקניה בארץ,
על פניו ההפרשים בין המחיר הרשמי המפורסם ליבוא הם עצומים (בסביבות 7000 ש"ח)
אני מניח שמחיר של 15,000 ש"ח הוא לא הכי ריאלי בעולם, לכן אבקש את עזרתכם בכיוון כללי לגבי המחיר
אין צורך להיות מדויקים אלא רק הערכה לאלו שיודעים מהו המחיר הריאלי בארץ.
תודה רבה,
אני לקראת קניה של המגבר הנ"ל, כרגע ההתלבטות בין יבוא אישי מארה"ב לקניה בארץ,
על פניו ההפרשים בין המחיר הרשמי המפורסם ליבוא הם עצומים (בסביבות 7000 ש"ח)
אני מניח שמחיר של 15,000 ש"ח הוא לא הכי ריאלי בעולם, לכן אבקש את עזרתכם בכיוון כללי לגבי המחיר
אין צורך להיות מדויקים אלא רק הערכה לאלו שיודעים מהו המחיר הריאלי בארץ.
תודה רבה,
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
לא יודע להגיד לך מה המחיר הסופי שניתן להשיג בארץ אבל מה שאני כן יודע להגיד לך שאתה יכול לרכוש את הדגם החדש , קרי 3010 בפיוז ב 12593 ש"ח
http://www.fuse.co.il/?CategoryID=595&ArticleID=1429
מאחר ועבור הדגם החדש מבקשים 12593 ש"ח הדגם הקודם 3009 צריך להבנתי לעלות פחות.
בהצלחה
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
ואני יכול להרגיע אותך שהמחיר המפורסם והמחיר בפועל בחנות יכולים להיות רחוקים אחד מהשני בעשרות אחוזים! על אחת כמה וכמה אם "המחיר המפורסם" זה המחיר בזאפ, שלא קיים כל קשר בינו לבין המציאות בשטח (מסיבה לא ברורה)..!
יבוא אישי של ה-3009 מארה"ב יעלה לך סדר גודל של כ-9,500 ש"ח, ולזה צריך להוסיף שנאי ממיר מתח בעלות נוספת של כ-600 ש"ח. במילים אחרות, אתה מקבל מכשיר במשהו כמו 2,000 ש"ח פחות מהמחיר בארץ אבל בלי אחריות מקומית, שנשאלת השאלה האם החסכון של כ-15% בעלויות שווה לך היעדר אחריות על מכשיר בכזה סדר גודל של הוצאה...
יבוא אישי של ה-3009 מארה"ב יעלה לך סדר גודל של כ-9,500 ש"ח, ולזה צריך להוסיף שנאי ממיר מתח בעלות נוספת של כ-600 ש"ח. במילים אחרות, אתה מקבל מכשיר במשהו כמו 2,000 ש"ח פחות מהמחיר בארץ אבל בלי אחריות מקומית, שנשאלת השאלה האם החסכון של כ-15% בעלויות שווה לך היעדר אחריות על מכשיר בכזה סדר גודל של הוצאה...
-
kaplaey2
- חבר ותיק

epony תודה,
יבוא אישי עומד על 8400 ש"ח, וזה עוד לפני המבצעים של Black Friday ככה שההפרש הוא קצת יותר משמעותי,
והאם אני יכול להסיק מהתשובה שלך שהמחיר הריאלי של TX-NR3009 הוא בסביבות 11,500 ש"ח?
תודה.
יבוא אישי עומד על 8400 ש"ח, וזה עוד לפני המבצעים של Black Friday ככה שההפרש הוא קצת יותר משמעותי,
והאם אני יכול להסיק מהתשובה שלך שהמחיר הריאלי של TX-NR3009 הוא בסביבות 11,500 ש"ח?
תודה.
עזוב הכל לך ליגאל מסטריאוסקופ-לא תתאכזב
תשמע גם את הMARANTZ SR7007
לא תתאכזב לא מיגאל לא מהמחיר ובטוח לא מהMARANTZ
תמסור ד"ש
לא תתאכזב לא מיגאל לא מהמחיר ובטוח לא מהMARANTZ
תמסור ד"ש
40 שנה לך תיזכור..
- epony
- חבר במועדון 10K

אל תסיק ממני כלום בכל הנוגע למחירים - לך לחנות מתמחה ותביע עניין רציני כדי לקבל הצעת מחירף ותתקדם משם.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
כל לקוח והמחיר שלו, כל יום והמחיר שלו.kaplaey2 כתב:אוקי, פשוט הייתי תחת הרושם שאתה בקיא במחירים בשוק אחרי החשבונות והמספרים שנקבת בהם....
לפעמים החנות לחוצה להפטר מסחורה, לפעמים נשאר אחד במלאי אחרי שחמישה נמכרו במחיר גבוה מה שמאפשר למכור אותו במחיר נמוך.
לפעמים נכנס לקוח חוזר ומקבל מחיר נמוך משמעותית מתוך הנחה שהוא יחזור שוב.
בקיצור, במוצרים האלו אין "מחיר" אחד קבוע.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
המחיר שרשמת הוא מבדיקה שעשית מול החנות ?istarmini כתב:לא יודע להגיד לך מה המחיר הסופי שניתן להשיג בארץ אבל מה שאני כן יודע להגיד לך שאתה יכול לרכוש את הדגם החדש , קרי 3010 בפיוז ב 12593 ש"ח
בהצלחה...
כי הלינק מוביל ל 16,900 שח.
-
kaplaey2
- חבר ותיק

עושה רושם שפיוז קראו פה את ה POST או שמישהו הפנה את תשומת ליבם והם ותיקנו את עצמם מ 12,500 ל 16,000+ בכל אופן 2 המחירים הנ"ל לא ריאלים בשום מצב אם משווים אותם מול יבוא אישי עם כל העלויות וההיבטים הקשורים לנושא.
סתם לידיעה, אונקיו טוענים כי כל עוד קניתי מדילר רשמי שלהם (לא משנה איפה בעולם!) הם יכבדו את
האחריות (אומנם תחת תנאים מסויימים אבל לא בשמיים) בכל המדינות עם נציגות רשמית, כולל ישראל,
אני עדיין בתכתובות מייל איתם כי אמריקאים כמו אמריקאים משתמשים "במכבסת מילים"
בתשובות שלהם, ואני צריך את ההצהרה הנ"ל כתובה בצורה הכי ברורה.
סתם לידיעה, אונקיו טוענים כי כל עוד קניתי מדילר רשמי שלהם (לא משנה איפה בעולם!) הם יכבדו את
האחריות (אומנם תחת תנאים מסויימים אבל לא בשמיים) בכל המדינות עם נציגות רשמית, כולל ישראל,
אני עדיין בתכתובות מייל איתם כי אמריקאים כמו אמריקאים משתמשים "במכבסת מילים"
בתשובות שלהם, ואני צריך את ההצהרה הנ"ל כתובה בצורה הכי ברורה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

חחח הם שינו כנראה הייתה טעות.LiorShap כתב:המחיר שרשמת הוא מבדיקה שעשית מול החנות ?istarmini כתב:לא יודע להגיד לך מה המחיר הסופי שניתן להשיג בארץ אבל מה שאני כן יודע להגיד לך שאתה יכול לרכוש את הדגם החדש , קרי 3010 בפיוז ב 12593 ש"ח
בהצלחה...
כי הלינק מוביל ל 16,900 שח.
...
- epony
- חבר במועדון 10K

זה מעניין מאוד ואני חושב שאני מדבר בשם כולם כאן כשאני אומר שנודה לך מאוד אם תמשיך לעדכן עם התפתחויות בעניין הזה כי זה יכול לשנות באופן מהותי את מערכת קבלת ההחלטות של כל מי ששוקל יבוא אישי מחו"ל!kaplaey2 כתב:סתם לידיעה, אונקיו טוענים כי כל עוד קניתי מדילר רשמי שלהם (לא משנה איפה בעולם!) הם יכבדו את
האחריות (אומנם תחת תנאים מסויימים אבל לא בשמיים) בכל המדינות עם נציגות רשמית, כולל ישראל...
-
kaplaey2
- חבר ותיק

טוב חברים, צעד ראשון בכיוון נעשה!
לאחר דין ודברים עם מוכרים אלו ואחרים, נרכש אחר כבוד ה ONKYO TX-NR3009
במחיר של $1,100 מדילר אמין דרך AMAZON - המחיר המקורי היה $1,399 אך לאחר יצירת קשר, משא ומתן קצר
ומכירות BlackFriday פלוס הפגנת רצינות, הבחור מבין עסק, סגרנו מחיר שווה לכל הדעות, המגבר בדרך ל Buy2USA, על המשלוח לא היה מה להתווכח אבל חבילה של 30 קילו ב FEDEX בשביל 50$ נשמע לי סביר והגיוני.
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות ל istarmini שמצא את הזמן לענות לכל השאלות שלי.
אני עדיין בהתכתבות מול ONKYO לגבי האחריות, כולם שם יצאו לחופשת חג, אז התשובות מתעכבות...
מבטיח לעדכן!
במחיר של $1,100 מדילר אמין דרך AMAZON - המחיר המקורי היה $1,399 אך לאחר יצירת קשר, משא ומתן קצר
ומכירות BlackFriday פלוס הפגנת רצינות, הבחור מבין עסק, סגרנו מחיר שווה לכל הדעות, המגבר בדרך ל Buy2USA, על המשלוח לא היה מה להתווכח אבל חבילה של 30 קילו ב FEDEX בשביל 50$ נשמע לי סביר והגיוני.
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות ל istarmini שמצא את הזמן לענות לכל השאלות שלי.
אני עדיין בהתכתבות מול ONKYO לגבי האחריות, כולם שם יצאו לחופשת חג, אז התשובות מתעכבות...
מבטיח לעדכן!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שמחתי לעזורkaplaey2 כתב:טוב חברים, צעד ראשון בכיוון נעשה!
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות ל istarmini שמצא את הזמן לענות לכל השאלות שלי.![]()
מבטיח לעדכן!...
תתחדש ותהנה