זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית שמצלמת FHD עם 60FPS
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 513
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני מחפש מצלמה בתקציב של עד 2000 שקל שיש לה את הפונקציה הנ"ל...
המטרה היא בעיקר על מנת לצלם סרטי SLOW MOTIONS ולערוך אותם לאחר מכן עם אפטר אפקט...
המטרה היא בעיקר על מנת לצלם סרטי SLOW MOTIONS ולערוך אותם לאחר מכן עם אפטר אפקט...
אין לי דגמים מסויימים, אבל בתקציב הזה אתה סביר להניח תמצא, או מצלמה שמצלמת 1080 ב 60i ולא 60p, או מצלמה שמצלמת 720 ב 60p. נוסף על כך, אם אתה רוכש מצלמת וידאו בארץ, תצטרך לבדוק שהמלצמה מצלמת ב 60p ולא ב 50p, כי 60p זה רק באמריקה.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

מה ההבדל בין 60i ל-60p ?
ואני מחפש מצלמה דיגיטאלית ולא וידאו...
ואני מחפש מצלמה דיגיטאלית ולא וידאו...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
Nikon 1 V1
Videography features
Resolutions 1920 x 1080 (60, 30 fps), 1280 x 720 (60 fps), 1072 x 720 (60 fps) 640 x 240 (400), 320 x 120 (1200)
Nikon V1 Kit 10-30mm
Videography features
Resolutions 1920 x 1080 (60, 30 fps), 1280 x 720 (60 fps), 1072 x 720 (60 fps) 640 x 240 (400), 320 x 120 (1200)
Nikon V1 Kit 10-30mm
- egurevitch
- עורך ht photo

- תגובות: 878
- שם מלא: אייל גורביץ'
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 41 פעמים
חלק מהקומפקטיות של סוני ושל פנסוניק מצלמות 1080p60, כלומר - מה שאתה מחפש.
למשל, ה-HX30 של סוני וה-TZ30 של פנסוניק. סוני ידועה באיכות הוידאו של הקומפקטיות שלה.
אלה קומפקטיות עם זום גדול, כלומר, עם חיישן קטן ועדשה לא משהו. יש גם את ה-LX7 של פנסוניק
עם חיישן גדול יותר ועדשה טובה בהרבה (צמצם 1.4-2.3), והיא עדיין נכנסת בתקציב שלך.
למשל, ה-HX30 של סוני וה-TZ30 של פנסוניק. סוני ידועה באיכות הוידאו של הקומפקטיות שלה.
אלה קומפקטיות עם זום גדול, כלומר, עם חיישן קטן ועדשה לא משהו. יש גם את ה-LX7 של פנסוניק
עם חיישן גדול יותר ועדשה טובה בהרבה (צמצם 1.4-2.3), והיא עדיין נכנסת בתקציב שלך.
אייל גורביץ', כתב צילום.
http://www.eyalg.com
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
יש די הרבה מצלמות שיודעות לצלם מראש עם קצב פריימים גבוה יותר עבור אפקטים כאלו.
הנה וידאו שהכנתי לפני שנתיים עם ה- Canon EOS 500D. נכון, הרזולוציה והפרטים לא משהו, אבל זאת ההתנסות הראשונה שלי עם המצלמה ולא ניסיתי את האופציה הזאת הרבה מעבר.
יש ב- YouTube די הרבה קטעי וידאו מוצלחים יותר שמראים את היכולת הזאת. שנתיים זהו זמן גדול בהתפתחות של הטכנולוגיה של מצלמות דיגיטליות ואני מאמין שניתן למצוא מצלמות כאלו גם היום שיהיו עוד יותר טובות.
הנה וידאו שהכנתי לפני שנתיים עם ה- Canon EOS 500D. נכון, הרזולוציה והפרטים לא משהו, אבל זאת ההתנסות הראשונה שלי עם המצלמה ולא ניסיתי את האופציה הזאת הרבה מעבר.
יש ב- YouTube די הרבה קטעי וידאו מוצלחים יותר שמראים את היכולת הזאת. שנתיים זהו זמן גדול בהתפתחות של הטכנולוגיה של מצלמות דיגיטליות ואני מאמין שניתן למצוא מצלמות כאלו גם היום שיהיו עוד יותר טובות.
לי יש FZ150 של פנסוניק שיודעת לצלם 60FPS. יש גם פונקציה לצילום איטי.
המצלמה מאוד מוצלחת, שווה לך לבדוק אותה. יש גם זום גדול, אם זה רלוונטי.
הוחלפה השנה על ידי FZ200, אומרים שאין כמעט שום הבדל. ראה תגובות באמאזון, יש המון וכולן חיוביות.
המצלמה מאוד מוצלחת, שווה לך לבדוק אותה. יש גם זום גדול, אם זה רלוונטי.
הוחלפה השנה על ידי FZ200, אומרים שאין כמעט שום הבדל. ראה תגובות באמאזון, יש המון וכולן חיוביות.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

באמת ראיתי את המצלמה של פנסוניק FZ150 שהיא גם עומדת בתקציב וגם ידועה כאיכותית בזכות עדשת הלייקה שלה...והיא כרגע המועמדת המובילה אצלי...אני שוקל ללכת עליה.
תודה על העזרה !
תודה על העזרה !
- egurevitch
- עורך ht photo

- תגובות: 878
- שם מלא: אייל גורביץ'
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 41 פעמים
אם זה הכיוון, אז אל תשכח של-FZ200 יש צמצם 2.8 לכל אורך הזום.
אייל גורביץ', כתב צילום.
אני רציתי לרכוש את את ה FZ200 לפני כמה שבועות אבל התברר שהמלאי נגמר ויורוקום אמרו שייקח כמה חודשים עד שהמלאי יחודש.
אם תוכל להשיג את המצלמה הזאת זה רק בייבוא מקביל.
למזלי ושמחתי, מצאתי חבר שנמצא בארה"ב והוא רכש עבורי שלשום את ה GH2 של פנאסוניק עם עדשה 14-45 המוצלחת במחיר מעולה, הוידאו של המצלמה הזאת היא רמה אחת מעל כל מצלמה שקיימת היום בשוק (חוץ מה GH3 החדשה} ואני כבר לא יכול לחכות לצלם איתה.
אגב, בשביל לקבל אפקט נקי של הילוך איטי, רצוי באמת לצלם בהכי הרבה פריימים ואז בעריכה להמיר ל 24P
אם תוכל להשיג את המצלמה הזאת זה רק בייבוא מקביל.
למזלי ושמחתי, מצאתי חבר שנמצא בארה"ב והוא רכש עבורי שלשום את ה GH2 של פנאסוניק עם עדשה 14-45 המוצלחת במחיר מעולה, הוידאו של המצלמה הזאת היא רמה אחת מעל כל מצלמה שקיימת היום בשוק (חוץ מה GH3 החדשה} ואני כבר לא יכול לחכות לצלם איתה.
אגב, בשביל לקבל אפקט נקי של הילוך איטי, רצוי באמת לצלם בהכי הרבה פריימים ואז בעריכה להמיר ל 24P