פורמולה 1 - עונה 2013
עוד שבועיים זה מתחיל.מי שמצוייד היטב SKY ITALIA פתחו ערוץ מיוחד SKY SPORT F1 HD,שכבר משדר את ההכנות בברצלונה.ניקווה לעונה מותחת ומהנה 
-
- screenshot.jpg
- (28.29 KiB) הורד 28994 פעמים
-
- screenshot (1).jpg
- (29.92 KiB) הורד 28994 פעמים
-
- screenshot (2).jpg
- (27.35 KiB) הורד 28994 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
מחר ב-8:00 QUALIFYING - יאללה רד בול...
נראה לי באמת הגיע זמן צלחת.
נראה לי באמת הגיע זמן צלחת.
לפי השירשורים שלנו,לפי דעתי אתה כבר שנתיים "על הגדר".אם טכנית אפשר להתקין צלחת,השנה האיטלקים נותנים לך 9 סיבות למהItay_Pollak כתב:מחר ב-8:00 QUALIFYING - יאללה רד בול...
נראה לי באמת הגיע זמן צלחת....
פתחו 9 ערוצים,עם 30 שעות שידורים ישירים מסוף שבוע ,ובין לבין הערוץ הראשי SKY SPORT F1 HD,משדר מירוצים קלאסיים (אתמול ראיתי שוב את המירוץ המפורסם מ-1994 הוותיקים שביננו,זוכרים איך שומאכר חתך את היל ולקח אליפות בנקודה),וכמובן כתבות מעיננות מהעולם הזה כולל ניתוחים טכניים עם CGI מושקעים)
אני חייב להודות,שצורת השידור משנה לגמרה את צורת הצפייה,כל הנתונים מולך און-ליין,ליראות את המירוץ ממכונית המובייל,ועוד שניים רנדומאלי,עם נתונים טלמטריים,זמני אמת לפי סקטורים,מיקום של מכונית לפי ה-GPS המובנה,מה קורה בפיטליין,עידכונים חיים....ולמי שיש מסך מעל 55" יש ערוץ MOSAICO שמרכז לך 9 ערוצים.הנה דוגמיות (אל תשימו לב לאיכות הלכידה,בפועל זה HD משובח)
-
- MOSAICO.jpg
- (32.51 KiB) הורד 28880 פעמים
-
- ONBOARD LEADER.jpg
- (24.19 KiB) הורד 28880 פעמים
-
- ONBOARD MIX.jpg
- (29.69 KiB) הורד 28880 פעמים
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 17/03/2013 10:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
המשך..
-
- RACECONTROL.jpg
- (36.46 KiB) הורד 28874 פעמים
-
- PITLANE.jpg
- (33.53 KiB) הורד 28874 פעמים
-
- ONBOARD.jpg
- (20.04 KiB) הורד 28874 פעמים
למירוץ עצמו....קודם כל QUALIFYNG של שבת נדחה להיום,בגלל הגשם (פעם רבעית בהסטוריה אם אני לא טועה,פעמיים זוכר ביפן).
ושוב פעם רד בול הייתה עם היד על העליונה......אבל מירוץ זה סיפור אחר.כולם דיברו רד בול,פרארי ומרצדס.....בסוף באו סוטיל ורייקונן ונתנו בראש.לפי דעתי היה מירוץ מהנה,קיצבי ואסטרטגי....הלוואי שזה מסמן את כל העונה.
דבר אחד בטוח....פרארי ניראים טוב ביחס לשנתיים האחרונות..אין פערים גדולים בין הקבוצות.....ושוב פעם צמיגים,צמיגים...
השנה בכוונה פירלי התבקש לתכנן תרכובות יותר רכים...כדי שיהיה שחיקה גדולה יותר,לכן יותר החלפות,יותר תכנון מירוץ.
היום זה מה שניצח לרייקונן,הצליח בשתי החלפות מול 3 של יתר הנהגים של הקבוצות המובילות.
סוטיל גם כן עשה הימור מעיניין,סט אחרון לקח עוד פעם סופר סופט,אבל לא הצליח לו,אחרי 3 הקפות הצמיגים שלו ניראו כמו סמרטות
מר' קרח הביא עוד דקירה לאלונסו,שניסה לצמצם פערים לקראת הסוף....ובסיבוב לפני אחרון קבעה הקפה הכי מהירה
בקיצור היה מעיניין....ושימשיך כך....וזה כבר שבוע הבאה
ושוב פעם רד בול הייתה עם היד על העליונה......אבל מירוץ זה סיפור אחר.כולם דיברו רד בול,פרארי ומרצדס.....בסוף באו סוטיל ורייקונן ונתנו בראש.לפי דעתי היה מירוץ מהנה,קיצבי ואסטרטגי....הלוואי שזה מסמן את כל העונה.
דבר אחד בטוח....פרארי ניראים טוב ביחס לשנתיים האחרונות..אין פערים גדולים בין הקבוצות.....ושוב פעם צמיגים,צמיגים...
השנה בכוונה פירלי התבקש לתכנן תרכובות יותר רכים...כדי שיהיה שחיקה גדולה יותר,לכן יותר החלפות,יותר תכנון מירוץ.
היום זה מה שניצח לרייקונן,הצליח בשתי החלפות מול 3 של יתר הנהגים של הקבוצות המובילות.
סוטיל גם כן עשה הימור מעיניין,סט אחרון לקח עוד פעם סופר סופט,אבל לא הצליח לו,אחרי 3 הקפות הצמיגים שלו ניראו כמו סמרטות
מר' קרח הביא עוד דקירה לאלונסו,שניסה לצמצם פערים לקראת הסוף....ובסיבוב לפני אחרון קבעה הקפה הכי מהירה
בקיצור היה מעיניין....ושימשיך כך....וזה כבר שבוע הבאה
עכשיו אני בבעיה....אני אישית אוהב ליראות דרך ההונגרים,בגלל הפרשנים המקצועניים (אני בטוח שגם האיטלקים מקצועניים...אבל מבין רק 30% ממה שאומרים)...כניראה ניראה דרך 2 ממירים,האחד באוזניות עם הפרשנים ההונגריים...ובמסך זיפזופ בין הערוצים האיטלקיים 
-
- M1_2.jpg
- (28.92 KiB) הורד 28857 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

קודם כל, כן - היו הרבה תכנונים - עכשיו שמצאנו מקום קבע לשנים הקרובות - יש סיבה טובה מתמיד לעשות צלחת 
עם מה שהראת לי פה מהאיטלקים - יש עוד סיבה... נראה מדהים!
עכשיו רק נשאר להכניס את זה בתקציב ולראות איך אני עושה את זה.
הבאסה היותר גדולה זה - איך מקליטים כ"כ הרבה ערוצים
עם מה שהראת לי פה מהאיטלקים - יש עוד סיבה... נראה מדהים!
עכשיו רק נשאר להכניס את זה בתקציב ולראות איך אני עושה את זה.
הבאסה היותר גדולה זה - איך מקליטים כ"כ הרבה ערוצים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אההה - שכחתי להתייחס למירוץ - אין ספק - נראה שהולך להיות מאוד מעניין.
רד בול כנראה ימשיכו לקחת פולים. וובר ימשיך לא להבין איך פותחים מירוץ כשורה.
מה שאותי מעניין זה מה קורה לבאטון/מקלארן. לא נראים ממש טוב.
אין ספק שפרארי (והפעם כולל מאסה), רד בול, מרצדס ורייקונן נראו על אותו הגל.
רייקונן פשוט נהג חד ולעניין. אין אצלו פשרות.
היה טוב גם לראות את סוטיל מצליח לדגדג במכוניות הבכירות.
ד"א - ההסבר שנתן רייקונן מסביר איך אלונסו סגר עליו. הוא ידע שהוא רחוק לפנים, אז הוא הדליק סיגריה, נהג עם יד אחת. כשהוא שמע שאלונסו סוגר, נתן קצת גז וסגר את הסיבוב הכי טוב.
יאללה - סופ"ש הקרוב עוד מירוץ!
רד בול כנראה ימשיכו לקחת פולים. וובר ימשיך לא להבין איך פותחים מירוץ כשורה.
מה שאותי מעניין זה מה קורה לבאטון/מקלארן. לא נראים ממש טוב.
אין ספק שפרארי (והפעם כולל מאסה), רד בול, מרצדס ורייקונן נראו על אותו הגל.
רייקונן פשוט נהג חד ולעניין. אין אצלו פשרות.
היה טוב גם לראות את סוטיל מצליח לדגדג במכוניות הבכירות.
ד"א - ההסבר שנתן רייקונן מסביר איך אלונסו סגר עליו. הוא ידע שהוא רחוק לפנים, אז הוא הדליק סיגריה, נהג עם יד אחת. כשהוא שמע שאלונסו סוגר, נתן קצת גז וסגר את הסיבוב הכי טוב.
יאללה - סופ"ש הקרוב עוד מירוץ!
טכנית אפשר להקליט את הכל,כי כל הערוצים המשניים משודרים על אותו FEED,דרך מחשב יש דרך להקליט FEED שלם.
אבל אני אישית מירוץ שאני לא יכול ליראות לייב,אקליט את ההונגרים.
ולמי שיש מעל 55" או מקרן יכול להקליט את הערוץ MOSAICO,על מסך קטן פשוט זה לא אפקטיבי.
המדהים דרך האיטלקים,זה שטף האינפורמציה...אני רוצה ליראות מה קורה עם המוביל...עובר למצלמה מעל ראשה.
בנוסך עוד ערוץ מראה ממצלמה של מכונית..
...רואה את הזמנים של הסקטורים....עם איזה צמיגים כרגע וכמה כבר החליפו....עובר לרחבת הטיפולים...בנתיים אני רואה לפי מיקום GPS איפה המוביל על המסלול....כל עידכון שמנהלי המירוץ....ים בזוויות צילום.....
בקיצור בשתי מילים......גן עדן
מעל 20 שנה אני עוקב בצורה רצופה אחרי F1....השנה פשוט משנה את כל החווית הצפייה.
בקיצור האיטלקים סידרו לנו F1 בהזרקה לוריד
...
זה כיף להיזכר במירוצים ישנים שהם משדרים...
אבל אני אישית מירוץ שאני לא יכול ליראות לייב,אקליט את ההונגרים.
ולמי שיש מעל 55" או מקרן יכול להקליט את הערוץ MOSAICO,על מסך קטן פשוט זה לא אפקטיבי.
המדהים דרך האיטלקים,זה שטף האינפורמציה...אני רוצה ליראות מה קורה עם המוביל...עובר למצלמה מעל ראשה.
בנוסך עוד ערוץ מראה ממצלמה של מכונית..
...רואה את הזמנים של הסקטורים....עם איזה צמיגים כרגע וכמה כבר החליפו....עובר לרחבת הטיפולים...בנתיים אני רואה לפי מיקום GPS איפה המוביל על המסלול....כל עידכון שמנהלי המירוץ....ים בזוויות צילום.....
בקיצור בשתי מילים......גן עדן
בקיצור האיטלקים סידרו לנו F1 בהזרקה לוריד
זה כיף להיזכר במירוצים ישנים שהם משדרים...
רייקונן ניצח את המירוץ (מעבר לנהיגה שקולה ומדוייקת) בזכות ETAP הראשון המדהים. רובם בסיבוב 7 יצאו להחליף,הוא החזיק 13! סיבובים עם סופר סופט !!!!לכן היה יכול ללכת על אסטרטגיה של 2 עצירות.
בקיצור ניראה לי שהולך להיות מעיניין.
שנה הבאה הכל הולך להשתנות,חוזרים למנוע טורבו V6
http://www.formula1.com/news/interviews ... 12241.html
כבר יש שמועות ש-MCLAREN ב-2015 חוזרים למנוע של הונדה
http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/21655985
...ישר קופצים לי זיכרונות מצמד סנה-פרוסט בין 1988-1992 עם מנוע הונדה
בקיצור ניראה לי שהולך להיות מעיניין.
שנה הבאה הכל הולך להשתנות,חוזרים למנוע טורבו V6
http://www.formula1.com/news/interviews ... 12241.html
כבר יש שמועות ש-MCLAREN ב-2015 חוזרים למנוע של הונדה
http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/21655985
...ישר קופצים לי זיכרונות מצמד סנה-פרוסט בין 1988-1992 עם מנוע הונדה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

השאלה/צרה היא איך בדיוק במחשב אני קולט את האיטלקים. זה נראה לי להכנס לעולם חדש.
מה גם שהקלטה של 9 ערוצים נראה לי מצריכה מחשב לא חלש במיוחד
.
מה גם שהקלטה של 9 ערוצים נראה לי מצריכה מחשב לא חלש במיוחד
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K