תוכנה לכיול מסך טלווזיה עם X-rite's Eye One ( i1 )
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 339
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הי,
יש לי את הסנסור שבנושא. ואללה, אני לא מצליח למצוא תוכנה שתעשה לי כיול למסך טלווזיה.
התוכנה שבאה עם הסנסור עושה כיול אוטומטי דרך הכרטיס מסך.
אני רוצה תוכנה שאני אוכל לשחק איתה ידנית (כמו התוכנה שיש באיזון של גלגלים באוטו שכל פעם שהוא מזיז משהו, הוא רואה על המסך את התגובה, עד שהוא מגיע לאופטימלי).
ניסיתי את התוכנה Calman משום מה הוא לא מוכן להכיר בסנסור בתוכנה הזו וגם לא בתוכנה HCFR.
איך אני גורם לו לזהות את הסנסור? התוכנה של הסנסור מותקנת והוא מכיר אותו בתוכנה הרגילה של X-rite.
כמו כן, אני מניח שאם אני אחבר את הטלווזיה אחרי זה לסטרימר, זה שוב יאבד מהאופטימליות שלו. (הכיול נעשה בעזרת מחשב נייד מחובר לטלווזיה). יש אפשרות לחבר את זה ישירות לסטרימר C-200?
המון תודה לכולם ורק בשורות טובות,
יש לי את הסנסור שבנושא. ואללה, אני לא מצליח למצוא תוכנה שתעשה לי כיול למסך טלווזיה.
התוכנה שבאה עם הסנסור עושה כיול אוטומטי דרך הכרטיס מסך.
אני רוצה תוכנה שאני אוכל לשחק איתה ידנית (כמו התוכנה שיש באיזון של גלגלים באוטו שכל פעם שהוא מזיז משהו, הוא רואה על המסך את התגובה, עד שהוא מגיע לאופטימלי).
ניסיתי את התוכנה Calman משום מה הוא לא מוכן להכיר בסנסור בתוכנה הזו וגם לא בתוכנה HCFR.
איך אני גורם לו לזהות את הסנסור? התוכנה של הסנסור מותקנת והוא מכיר אותו בתוכנה הרגילה של X-rite.
כמו כן, אני מניח שאם אני אחבר את הטלווזיה אחרי זה לסטרימר, זה שוב יאבד מהאופטימליות שלו. (הכיול נעשה בעזרת מחשב נייד מחובר לטלווזיה). יש אפשרות לחבר את זה ישירות לסטרימר C-200?
המון תודה לכולם ורק בשורות טובות,
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4858
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
הסנסור אמור לעבוד עם HCFR.
כאן יש הסבר מפורט לגבי הפעלת הסנסור עם התוכנה:
http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=10457
כאן יש הסבר מפורט לגבי הפעלת הסנסור עם התוכנה:
http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=10457
No place like home.......... Theater
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

מה המצב אחי?
תודה כמו תמיד
1. ואללה, ניסיתי לעשות מה שהם אומרים. הוא פשוט לא מכיר אותו. זה צריך להיות ברשימה.
2. בסטרימר - לא הבנתי מה אתה מתכוון. גם לא מצאתי שום מקום שיש הסבר לאיזה הגדרות צריך לשים בסטירמר C200. יש הגדרות צבע שאלוהים ישמור שאין לי מושג מה אני צריך לעשות. כמו כן, יש הגדרות לאודיו שלא ברור לי מה הכוונה DCP משהו כזה.
תודה כמו תמיד
1. ואללה, ניסיתי לעשות מה שהם אומרים. הוא פשוט לא מכיר אותו. זה צריך להיות ברשימה.
2. בסטרימר - לא הבנתי מה אתה מתכוון. גם לא מצאתי שום מקום שיש הסבר לאיזה הגדרות צריך לשים בסטירמר C200. יש הגדרות צבע שאלוהים ישמור שאין לי מושג מה אני צריך לעשות. כמו כן, יש הגדרות לאודיו שלא ברור לי מה הכוונה DCP משהו כזה.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4858
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
הכל בסדר.
1.אני עובד עם סנסור כזה וHCFR, הלכתי לפי ההוראות בלינק ולא היו שום בעיות.
פרויקט HCFR חזק לחיים לפני כמה חודשים ויתכן שיצאה גרסה חדשה. תנסה להשיג את הגרסה הקודמת.
2. אתה לא צריך לבצע כוונים בסטרימר. אתה צריך לנגן תבניות בסטרימר.
תשתמש בדיסק כיול, או יותר טוב תוריד תבניות מכאן:
http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd ... alibration
אחרי שתסתדר עם HCFR ותתחיל את תהליך הכיול, התוכנה תתן לך הוראות מתי לנגן תבנית מסוימת (תבנית זה בסה"כ קובץ וידאו קצר) ומתי להחליף לתבנית הבאה.
הכל מפורט בלינק הראשון שנתתי לך.
1.אני עובד עם סנסור כזה וHCFR, הלכתי לפי ההוראות בלינק ולא היו שום בעיות.
פרויקט HCFR חזק לחיים לפני כמה חודשים ויתכן שיצאה גרסה חדשה. תנסה להשיג את הגרסה הקודמת.
2. אתה לא צריך לבצע כוונים בסטרימר. אתה צריך לנגן תבניות בסטרימר.
תשתמש בדיסק כיול, או יותר טוב תוריד תבניות מכאן:
http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd ... alibration
אחרי שתסתדר עם HCFR ותתחיל את תהליך הכיול, התוכנה תתן לך הוראות מתי לנגן תבנית מסוימת (תבנית זה בסה"כ קובץ וידאו קצר) ומתי להחליף לתבנית הבאה.
הכל מפורט בלינק הראשון שנתתי לך.
No place like home.......... Theater
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

אני מכיר עם הUSB, אבל אז הוא לא צמוד ולכן הוא לא עובד כמו שצריך. אני חושב שצריך איזה גומיות או משהו להצמיד אותו.opv כתב:אני עובד עם מקרן, כך שהסנסור על חצובה.
בכל מקרה, אתה יכול לתלות את הסנסור עם כבל הUSB על המסגרת של המסך.
אני אחפש תמונה שממחישה את הענין....