אך משום מה חסום בממיר.האם יש למישהו מידע בקשר לכך ?האם נתן להתגבר על זה מבלי לחבר טרנסקודר אלא רק ע"י תכנות ו?האם נתן כקבוצה לדרוש מחברת יס להפעיל אפשרות חיבור זה בממירים שלהן
ממיר 3100
משיחה עם מהנדס אלקטרוניקה נודע לי כי ממיר ADB 3100 מסוגל להוציא חבור SCART TO COMPONENT אשר נמצא בטלויזיות רבות למשל טושיבה ונותן אות באיכות טובה
אך משום מה חסום בממיר.האם יש למישהו מידע בקשר לכך ?האם נתן להתגבר על זה מבלי לחבר טרנסקודר אלא רק ע"י תכנות ו?האם נתן כקבוצה לדרוש מחברת יס להפעיל אפשרות חיבור זה בממירים שלהן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא ידוע לי על כך.
טכנית זה יתכן ואני בהחלט אשאל את יס כאשר אפגוש אותם.
טכנית זה יתכן ואני בהחלט אשאל את יס כאשר אפגוש אותם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
leshets,
אפשר לבדוק אם הוא מסוגל לפענח על ידי גישה לערוץ YES IMPACT (ב-144) ושם לבחור ב-DOLBY DIGITAL מהרשימה.
תוודאו שאתם מחוברים דיגיטלית מהממיר לרסיבר.
emordeko,
אני בטוח שיש להם לו"זים (אם כי גמישים), אבל אין לי ספק שהם בחיים לא יתנו למישהו מחוץ לחברה לגלות אותם... אני יכול רק לנחש מתי הם יתחילו בשידרים בהתבסס על הלוחות זמנים של המכרזים שלהם (תחילת השנה) ושל הוט (רבעון ראשון 2007).
אפשר לבדוק אם הוא מסוגל לפענח על ידי גישה לערוץ YES IMPACT (ב-144) ושם לבחור ב-DOLBY DIGITAL מהרשימה.
תוודאו שאתם מחוברים דיגיטלית מהממיר לרסיבר.
emordeko,
אני בטוח שיש להם לו"זים (אם כי גמישים), אבל אין לי ספק שהם בחיים לא יתנו למישהו מחוץ לחברה לגלות אותם... אני יכול רק לנחש מתי הם יתחילו בשידרים בהתבסס על הלוחות זמנים של המכרזים שלהם (תחילת השנה) ושל הוט (רבעון ראשון 2007).
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
סליחה על הברות אבל מה זה DOWNMIX ? פגשתי כאן מספר פעמים בפורום את המושג הזה DOWNMIX - אבל אין לי מושג מה זה?leshets כתב:תודה עפר זה עובד אבל אין DOWNMIX ככה שתכנים בטח לא יהיו בקרוב...
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל