בקשר למאמר של השידרוגים בממירי יס. שאלה קטנה...
אז מה שאתם אומרים עכשיו זה שאם אני יזמין סרט ב DVDBOX שהוא ב DD אז אני
יוכל לקבל דרך הממיר שלי (3100) סאונד DD לרסיבר?
אני זוכר שלפני כן כשהתקשרתי לשירות הלקוחות אמרו לי שזה אפשרי רק בממירים המקליטים שלהם....
אשמח לתשובה...
יוכל לקבל דרך הממיר שלי (3100) סאונד DD לרסיבר?
אני זוכר שלפני כן כשהתקשרתי לשירות הלקוחות אמרו לי שזה אפשרי רק בממירים המקליטים שלהם....
אשמח לתשובה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אתה יכול לוודא את זה: לך לערץ 144, מצא את יס אימפקט - זה ביס עד הבית. התפריט הראשון זה בדיקה של דולבי.
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי בעיה/שאלה:
יש לי ממיר 3100, מחובר דיגיטאלי (אופטי) לרסיבר.
ראיתי שהשדרוג התבצע (ה progress bar מופיע).
אבל, לא מצליח לקבל DD.
ניגשתי ליס אימפקט, הקלקתי על בדיקת דולבי דיגיטל, וכלום לא קורה. אני מקבל מסך ירוק ריק, ומוסיקת הרקע ממשיכה להתנגן רגיל - הרסיבר ממשיך לדווח שהוא מקבל PCM 48khz.
מישהו וידא שהבדיקה הנ"ל אכן עובדת בממירי 3100? או לחילופין, אולי זה רלוונטי רק ל MAX ?
יש לי ממיר 3100, מחובר דיגיטאלי (אופטי) לרסיבר.
ראיתי שהשדרוג התבצע (ה progress bar מופיע).
אבל, לא מצליח לקבל DD.
ניגשתי ליס אימפקט, הקלקתי על בדיקת דולבי דיגיטל, וכלום לא קורה. אני מקבל מסך ירוק ריק, ומוסיקת הרקע ממשיכה להתנגן רגיל - הרסיבר ממשיך לדווח שהוא מקבל PCM 48khz.
מישהו וידא שהבדיקה הנ"ל אכן עובדת בממירי 3100? או לחילופין, אולי זה רלוונטי רק ל MAX ?
- oferlaor
- מנהל

- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

עופר - חיבור SPDIF אופטי.
בכל אופן הצלחתי, לאחר הרבה נסיונות.
החיבורים הנוספים היו: SCART (בשביל svideo למסך), וגם 2RCA לאודיו אנאלוגי, וגם COMPOSITE אחד (לכרטיס לכידה בHTPC).
רק לאחר שניתקתי פיזית את ה 2RCA של האודיו ואת ה COMPOSITE, המסך של בדיקת DD לא נתקע עוד.
מוזר.
בכל אופן חיברתי חזרה והכל עובד עכשיו.
בכל אופן הצלחתי, לאחר הרבה נסיונות.
החיבורים הנוספים היו: SCART (בשביל svideo למסך), וגם 2RCA לאודיו אנאלוגי, וגם COMPOSITE אחד (לכרטיס לכידה בHTPC).
רק לאחר שניתקתי פיזית את ה 2RCA של האודיו ואת ה COMPOSITE, המסך של בדיקת DD לא נתקע עוד.
מוזר.
בכל אופן חיברתי חזרה והכל עובד עכשיו.
unsound_methods
לונג טיים נו היר .....................איפה אותם שירשורי high end שלך בנושא הכיולים?
ד"א אצלי עם המעבר להוט רוב בעיות נפתרו - יהיה מעניין מאוד אם תעבור להוט או תמצא מישהו שמחובר ותערוך בדיקות וכיול אצלו
לונג טיים נו היר .....................איפה אותם שירשורי high end שלך בנושא הכיולים?
ד"א אצלי עם המעבר להוט רוב בעיות נפתרו - יהיה מעניין מאוד אם תעבור להוט או תמצא מישהו שמחובר ותערוך בדיקות וכיול אצלו
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

בדיוק נגמרה לי שנת ההתחייבות של המבצע של יס שרכשתי לפני שנה.nirgen כתב:unsound_methods
ד"א אצלי עם המעבר להוט רוב בעיות נפתרו - יהיה מעניין מאוד אם תעבור להוט או תמצא מישהו שמחובר ותערוך בדיקות וכיול אצלו...
מצד אחד, ממש מתחשק לי לעזוב את יס, אחרי שאכות השידור ירדה משמעותית מאז המודיאל (לפעמים האיכות מחפירה. עדיף טלויזיה בדור השלישי)
מצד שני, אני עדיין מרגיש שהתכנים של יס טובים יותר.
בקיצור, דילמה!
לי דווקא ממש היה רצון להישאר ביס , שירות הלקוחות המעולה שלהם ממש לא "עזר" לי לעזוב , היחס שלהם ללקוח מדהים ,
המניע העיקרי למעבר להוט אצלי היה ממש מוזל דרך מקום העבודה מה שמן הסתם לא רלוונטי עבורך, בפועל הופתעתי מן התכנים לטובה.
מבחינת התכנים איני יודע מהם העדפותיך, לאחר שעברתי להוט התחלתי לראות הרבה יותר תוכניות למרות שגם אני חשבתי כמוך .
ההפתעה האמיתית הגיעה בצורת איכות השידור , למרות שברגע הראשון זה לא קפץ לי , לאחר יום יומיים שמתי לב לעובדה מאוד פשוטה - אני לא נוגע בשלט של הטלוויזיה יותר!!!!
איני מנסה יותר לשנות בהירות,קונטרסט גאמה,צבע,חדות וכיו"ב, זהו !!! - אני מדליק את המכשיר וצופה .......!!!
המניע העיקרי למעבר להוט אצלי היה ממש מוזל דרך מקום העבודה מה שמן הסתם לא רלוונטי עבורך, בפועל הופתעתי מן התכנים לטובה.
מבחינת התכנים איני יודע מהם העדפותיך, לאחר שעברתי להוט התחלתי לראות הרבה יותר תוכניות למרות שגם אני חשבתי כמוך .
ההפתעה האמיתית הגיעה בצורת איכות השידור , למרות שברגע הראשון זה לא קפץ לי , לאחר יום יומיים שמתי לב לעובדה מאוד פשוטה - אני לא נוגע בשלט של הטלוויזיה יותר!!!!
איני מנסה יותר לשנות בהירות,קונטרסט גאמה,צבע,חדות וכיו"ב, זהו !!! - אני מדליק את המכשיר וצופה .......!!!
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- oferlaor
- מנהל

nirgen,
כיף לקרוא דברים כאלה, אני שמח שהם מספקים את הסחורה.
באיזה איזור של הכבלים אתה נמצא (ערוצי זהב/מת"ב/תבל)?
כיף לקרוא דברים כאלה, אני שמח שהם מספקים את הסחורה.
באיזה איזור של הכבלים אתה נמצא (ערוצי זהב/מת"ב/תבל)?