שאלות על YES והממיר :כותרת:
היי
רציתי לדעת האם ניתן לקבל את הממיר של יאס בפיקדון?(לא רכישה, להשכרה) כמו שיש בהוט?
ראיתי מישהו שכתב בפורום שהוא עשה את זה
אבל שהתקשרתי לשרות לקוחות כולם אמרו לי שאי אפשר (חוץ מ1), חוסר אחידות בתשובות שלהם כמו תמיד..
ואף פעם אי אפשר לדעת מה נכון
אז השאלה היא בקיצור, האם אפשר לקחת את הממיר בפיקדון, מה שאומר שהכסף יוחזר בעת החזרת ממיר ,אם אני מתנתק ועובר חזרה להוט?
ועוד עניין, האם יאס מחזירים כסף ומשלמים את הקנס למי שעובר אליהם מהוט במידה ויש קנס יציאה מהתחייבות?
רציתי לדעת האם ניתן לקבל את הממיר של יאס בפיקדון?(לא רכישה, להשכרה) כמו שיש בהוט?
ראיתי מישהו שכתב בפורום שהוא עשה את זה
אבל שהתקשרתי לשרות לקוחות כולם אמרו לי שאי אפשר (חוץ מ1), חוסר אחידות בתשובות שלהם כמו תמיד..
ואף פעם אי אפשר לדעת מה נכון
אז השאלה היא בקיצור, האם אפשר לקחת את הממיר בפיקדון, מה שאומר שהכסף יוחזר בעת החזרת ממיר ,אם אני מתנתק ועובר חזרה להוט?
ועוד עניין, האם יאס מחזירים כסף ומשלמים את הקנס למי שעובר אליהם מהוט במידה ויש קנס יציאה מהתחייבות?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
קודם כל הייתי עורך את ההודעה וכותב כותרת קצת יותר אינפורמטיבית
כשאני הייתי ביס, קיבלתי את הממיר בפיקדון והחזירו לי אח"כ (לא 100% יש איזשהו חישוב בלאי)
אם יס משכנעים אותך לעבור אליהם מהוט אז תדרוש שהקנס יהיה עליהם
כשאני הייתי ביס, קיבלתי את הממיר בפיקדון והחזירו לי אח"כ (לא 100% יש איזשהו חישוב בלאי)
אם יס משכנעים אותך לעבור אליהם מהוט אז תדרוש שהקנס יהיה עליהם
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 15/10/2006 21:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
בקשר לכדאיות המעבר ליס.
יס תומכת בפורמט שידורים רחב - שיקול למי שיש טלויזיה רחבה.
איכות השידור ביס גבוהה מעט מאיכות השידור בהוט.
לדעתי התכנים ביס עדיפים על הוט (אבל זוהי דעתי)
בנוסף ליס יש חיסרון - אין להם שירות VOD.
ואם אתה גר באזור עם תנאי מזג אוויר קשים (כמו ירושלים בחורף או הרים בצפון), אז אתה עלול להיתקע בחורף
כאשר קר בחוץ ואין קליטה של השידורים.
אז תעשה את השיקול שלך מבחינת תכנים.
יס תומכת בפורמט שידורים רחב - שיקול למי שיש טלויזיה רחבה.
איכות השידור ביס גבוהה מעט מאיכות השידור בהוט.
לדעתי התכנים ביס עדיפים על הוט (אבל זוהי דעתי)
בנוסף ליס יש חיסרון - אין להם שירות VOD.
ואם אתה גר באזור עם תנאי מזג אוויר קשים (כמו ירושלים בחורף או הרים בצפון), אז אתה עלול להיתקע בחורף
כאשר קר בחוץ ואין קליטה של השידורים.
אז תעשה את השיקול שלך מבחינת תכנים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
NirCohen,
אגב, אם מוודאים לפני הגעת השלג שהצלחת מכוונת כראוי והיא תקינה, אז לא יהיו בעיות קליטה. יש לי חברים בירושליים שפשוט דואגים להציץ לפני החורף ולראות שהאנטנה תקינה + שרמת הקליטה תקינה (דרך הממיר).
כמו שאני כל שנה לפני החורף עולה לגג (קומה רביעית) ומנקה מרזבים, כנראה שמי שגר באיזור גם צריך לעשות PREVENTIVE MAINTENANCE...
אגב, אם מוודאים לפני הגעת השלג שהצלחת מכוונת כראוי והיא תקינה, אז לא יהיו בעיות קליטה. יש לי חברים בירושליים שפשוט דואגים להציץ לפני החורף ולראות שהאנטנה תקינה + שרמת הקליטה תקינה (דרך הממיר).
כמו שאני כל שנה לפני החורף עולה לגג (קומה רביעית) ומנקה מרזבים, כנראה שמי שגר באיזור גם צריך לעשות PREVENTIVE MAINTENANCE...