סקירת גריל גז ש.ד.ר
אהלן, קיבלתי לפני יומיים גריל שהזמנתי מש.ד.ר, רציתי לציין לטובה את איכות הגריל והשירות שקיבלתי.
הגריל מקצועי ואיכותי מאוד, כמו כן ביקשתי שיכינו לי מעמד מיוחד לתליית הגריל, הכל מנירוסטה איכותית ביותר כמובן.
המבערים כולם עשויים נירוסטה, רשתות פלדה יצוקות כבדות מאוד.
הגריל מקצועי ואיכותי מאוד, כמו כן ביקשתי שיכינו לי מעמד מיוחד לתליית הגריל, הכל מנירוסטה איכותית ביותר כמובן.
המבערים כולם עשויים נירוסטה, רשתות פלדה יצוקות כבדות מאוד.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
תתחדש, נראה טוב מאוד. אהבתי את הפטנט של העימוד שלו על הקיר...
יש לי דגם דומה / זהה של שאולי אבל מבערים מברזל יצוק ולא מנירוסטה. מניח שגם אצלך יש אפשרות לשים גחלים רגילות / אבנים על הרדיאנטים.
תעשה חיים, זה אחלה של דבר
בתיאבון
יש לי דגם דומה / זהה של שאולי אבל מבערים מברזל יצוק ולא מנירוסטה. מניח שגם אצלך יש אפשרות לשים גחלים רגילות / אבנים על הרדיאנטים.
תעשה חיים, זה אחלה של דבר
בתיאבון
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
המבערים עשויים נירוסטה, 6 מבערים בדגם הזה, קראתי שסך הכל יש 65,000 btu.
אחריות 5 שנים על כל הגריל כולל הכל.
הגריל עצמו עלה 2700, המעמר שהוכן במיוחד בשבילי עלה 1200 עשוי נירוסטה איכותית מאוד.
קיבלתי בנוסף כיסוי איכותי שהוכן במיוחד ברחוב סלמה.
אחריות 5 שנים על כל הגריל כולל הכל.
הגריל עצמו עלה 2700, המעמר שהוכן במיוחד בשבילי עלה 1200 עשוי נירוסטה איכותית מאוד.
קיבלתי בנוסף כיסוי איכותי שהוכן במיוחד ברחוב סלמה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
הלו ?! זה נראה נקי מדיי....
מחיר סביר ביותר. לדעתי עדיף הדגמים הללו (שנמצאים ברוב המסעדות "על האש" בצורה כזו או אחרת) על פני כל העגלות שעולות הרבה יותר וגם לרוב תופסות קצת יותר מקום.
אני בימים אלה מסיים לתפור כיסוי בעצמי, לא מצאתי איפה קונים את מה שרציתי אז הלכתי על DIY.
מחיר סביר ביותר. לדעתי עדיף הדגמים הללו (שנמצאים ברוב המסעדות "על האש" בצורה כזו או אחרת) על פני כל העגלות שעולות הרבה יותר וגם לרוב תופסות קצת יותר מקום.
אני בימים אלה מסיים לתפור כיסוי בעצמי, לא מצאתי איפה קונים את מה שרציתי אז הלכתי על DIY.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
תתחדש ושתהנה הגריל ניראה מעולה 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
תודה על התגובות
יש לציין שהמעמד והרשתות כבדים מאוד, לכן את המעמד שתלוי על הקיר יש לחבר על ידי איש מקצוע או מישהו שמבין בעבודה.
את המעמד חיברתי לקיר על ידי קדיחה והכנסה של 4 עוגני חץ מנירוסטה 10 מ״מ, וגם הזרקתי לחור שקדחתי דבק אפוקסי, הקיר הוא קיר בטון בחיפוי שיש.
עם הגריל קיבלתי גם פלנצ׳ה שמעולה בשביל לסגור עליה סטייקים לשמירת הנוזלים לפני הצלייה, וגם להכין מעורב או כל דבר אחר.
מתחת לגריל יש מגש שממלאים שם מים וכל השומנים מטפטפים לשם וככה לא נוצרים להבות וכל מיני שרפות ועשן לא רצוי.
יש לציין שהמעמד והרשתות כבדים מאוד, לכן את המעמד שתלוי על הקיר יש לחבר על ידי איש מקצוע או מישהו שמבין בעבודה.
את המעמד חיברתי לקיר על ידי קדיחה והכנסה של 4 עוגני חץ מנירוסטה 10 מ״מ, וגם הזרקתי לחור שקדחתי דבק אפוקסי, הקיר הוא קיר בטון בחיפוי שיש.
עם הגריל קיבלתי גם פלנצ׳ה שמעולה בשביל לסגור עליה סטייקים לשמירת הנוזלים לפני הצלייה, וגם להכין מעורב או כל דבר אחר.
מתחת לגריל יש מגש שממלאים שם מים וכל השומנים מטפטפים לשם וככה לא נוצרים להבות וכל מיני שרפות ועשן לא רצוי.
אפשר לקבל עוד פרטים ?
הי,
הייתי באולם תצוגה שלהם ואכן הגריל נראה טוב.
די ברור שהגריל יחזיק הרבה זמן.
השאלה היא מבחן התוצאה.
אשמח אם תוכל לשתף אותנו בפרטים נוספים.
לדוגמא - האם נוצרות להבות כאשר שמים על הגריל קבב או מוצרים שמנים אחרים כמו כבש ?
הייתי באולם תצוגה שלהם ואכן הגריל נראה טוב.
די ברור שהגריל יחזיק הרבה זמן.
השאלה היא מבחן התוצאה.
אשמח אם תוכל לשתף אותנו בפרטים נוספים.
לדוגמא - האם נוצרות להבות כאשר שמים על הגריל קבב או מוצרים שמנים אחרים כמו כבש ?