המלצה לספק מקרנים והתקנה בעסק
לא שאין דפי זהב ולא שלא מכירים את טכנו ראלקו, כיוונים ויניר - אבל המלצה על סמך ניסיון שווה יותר מפירסומת.
אני די מתפלא שאף כאן כולל עופר, NEC_001 ומנהלי קטגוריה לא יכולים לשתף מניסיונם.
ואם אין ניסיון כזה לא להם ולא לאף אחד מתוך 9,500 חברים רשומים באתר - אני אתפלא עוד יותר.
זה לא נראה לכם סוריאליסטי שיש אתר גדול כל כך ומתוקשר כל כך - אבל לתשובה פשוטה כל כך אין?
לתשומת ליבם של מנהלי האתר ומנהלי קטגוריה
אני די מתפלא שאף כאן כולל עופר, NEC_001 ומנהלי קטגוריה לא יכולים לשתף מניסיונם.
ואם אין ניסיון כזה לא להם ולא לאף אחד מתוך 9,500 חברים רשומים באתר - אני אתפלא עוד יותר.
זה לא נראה לכם סוריאליסטי שיש אתר גדול כל כך ומתוקשר כל כך - אבל לתשובה פשוטה כל כך אין?
לתשומת ליבם של מנהלי האתר ומנהלי קטגוריה
לא ללכלך ולא להיות קצר רוח. אין פה כל כך הרבה בעלי מקרנים, ורובם, אני חושב, התקינו לבד.
אצלי התקינו "מישל לוי" שגם מיצרים ציוד כמו מתקני תייה: http://www.michel-levi.co.il/ .
אני מרוצה מעבודתם. אני לא יכול להעיד על קוסמטיקה, מכיוון שהדרישות שלי היו מינימליות - תעלות חיצוניות ובלי דגש מיוחד על אסתטיקה (זה לא בסלון). בהינתן חוסר הדרישות, יצא עדיין מקצועי.
אצלי התקינו "מישל לוי" שגם מיצרים ציוד כמו מתקני תייה: http://www.michel-levi.co.il/ .
אני מרוצה מעבודתם. אני לא יכול להעיד על קוסמטיקה, מכיוון שהדרישות שלי היו מינימליות - תעלות חיצוניות ובלי דגש מיוחד על אסתטיקה (זה לא בסלון). בהינתן חוסר הדרישות, יצא עדיין מקצועי.
משה
אז הוא כתב שאלו מתקינים שעובדים עם עמי.guyezra כתב:תבדוק עם מרטין מי התקין לו, עשו עבודה יפה (הוא פירסם תמונות...)...
התקנה בבית ובחדרי ישיבות - אלו 2 חיות שונות לגמרי.
זהו שטח של הגדולים.
כמו טופ אודיו למשל - אבל אבל אני הרי לא אלך אליהם בשביל זה - כי יש יותר מדיי המלצות "רעות" עליהם.
עכשיו מחפשים את אלו שיש להם המלצות טובות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Iguana,
איפה ראית המלצות רעות עליהם?
הייתי בבית של עידן אלתרמן, התקינו לו שם די מזמן את ה-SHARP 12K, התקנה יפה מאוד לטעמי.
איפה ראית המלצות רעות עליהם?
הייתי בבית של עידן אלתרמן, התקינו לו שם די מזמן את ה-SHARP 12K, התקנה יפה מאוד לטעמי.
זה לא בחור, זה עסק קטן.aloni כתב:משה, יש לך במקרה את הפלאפון של הבחור? הטלפונים באתר מנותקים...
מה שרשום לי בטלפון שלי זה: 049552202
אין לי מספר נייד.
אם זה מספר שכבר יש לך, נסה את אחד הלקוחות שהם יבואנים שהוא מזכיר באתר. הם צריכים לדעת איך להגיע אליהם.
ניסית 144?
משה