שרשור תגובות: מכירות -Smart TV ב-2013 גדלו ב-55%

חדשות ועדכונים של HT Magazine
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #1 

למאמר: מכירות -Smart TV ב-2013 גדלו ב-55%

תמונה
לפי הדוח האחרון של חברת המחקר Strategy Analytics, משלוחי הטלוויזיות החכמות (על פני כל היצרנים) גדלו במהלך 2013 ב-55% לעומת 2012 והגיע לסה"כ 76 מיליון טלוויזיות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

קראתי מסמך לאחרונה שמראה שבמדינות רבות אחוז החיבור של מסכים חכמים לאינטרנט עלה דרמטית בשנה וחצי האחרונים. במדינות רבות יש כיום יותר אנשים שמחברים את הטלויזיה החכמה שלהם לאינטרנט מאשר שמשתמשים בה כמסך טיפש. זה שינוי מאוד משמעותי מהעבר.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10572
נתן תודות: 650 פעמים
קיבל תודות: 1368 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

לא יודע... :?

מצד אחד, בתקציבים בינוניים ומעלה טלוויזיות חכמות כבר הפכו לברירת מחדל ולא לבון-טון (ראו תגובות בפורום TV כאן לאנשים שמחפשים דגם שלא כולל סמארט ותלת - רובם מקבלים תשובות שזה לא מוזיל במחיר ושזה כבר פחות או יותר בילט אין במרבית הדגמים בגודל של 40 אינץ' ומעלה).

מצד שני, אנשים רבים אולי מחברים את הסמארט TV לאינטרנט, אבל לא הרבה מעבר לכך... דוגמה אישית: יש לי סמארט TV של סמסונג, ואחר שני סשנים שכללו את חיבורה לאינטרנט והורדת מספר אפליקציות (כולל HT Israel כמובן!), אבל בחצי השנה שעברה מאז השתמשתי באפליקציה של יוטיוב פעם אחת, ובזאת של האקווריום בשביל הבן שלי פעמיים. זהו.
היה מעניין לראות נתונים לגבי מגמות צריכת התוכן דרך הטלוויזיות למשל, ולא רק האם הן חוברו לרשת...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 825 פעמים
קיבל תודות: 878 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

השאלה היא בכמה השימוש עלה, לא בכמה המכירות עלו. פשוט כי כמו שאור אמר, זה ברור שזה חלק מרוב הטלויזיות במחירים הסבירים.
אני משער שבחו"ל עם הרבה תכנים ואפשרויות, זה הרבה יותר מעניין. מצד שני בחו"ל יש גם מגוון קופסאות שעושות בד"כ את אותם הדברים מחיר זול למדיי.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6212
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 438 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

שיעשו מחקר כמה אנשים עושים שימוש כלשהו יותר מפעמיים ואז לא מסתכלים בכלל לכיוון של כפתור הסמארט בשלט.
אלעד

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3463
נתן תודות: 510 פעמים
קיבל תודות: 255 פעמים

אחרי מספר שבועות עם Smart TV של LG אפשר לסכם שזה לא! משתלם

שרשור שלא נקרא #6 

קניתי 42LN570Y לחדר ילדים. ההבדל לעומת דגם מקביל שהוא לא smart היה קצת יותר מ 600 ש"ח.

לילד יש גם ככה לאפטופ שהוא יכול לחבר לטלויזיה אבל חשבתי 600 ש"ח ? לא נורא נפנק אותו.

אבל בינתיים הוא מאוד מאוכזב:
1. מבחר עלוב של אפליקציות.
2. האפליקציה של YouTube ללא חיפוש בעברית מה שהופך אותה ללא שימושית בשבילו. מעבר לזה היא עולה לאט באופן מחריד.
2. האינטרנט עולה לאט יחסית, אי אפשר להתקין תוספים, אין חוסם פרסומות וכו',
3. באתרים מסויימים של צפיה ישירה (כמו sdarot) לא רואים וידאו. אם זה היה במחשב הייתי פותר את זה, במערכת סגורה של טלויזיה אין לי יכולת להגדיר משהו.
4. ממשקים מסורבלים באופן כללי.

שורה תחתונה: יכלו לתת משהו כיפי והעדיפו לחפף. אם צריך לעשות הכל דרך הלאפטופ בסופו של דבר אז לא שווה לשלם גם 100 ש"ח. הבעיה העיקרית היא הסגירות של המערכת, אי אפשר להגדיר כלום וצריך לחכות ש LG יואילו בטובם להוסיף משהו. אבל מה שהם מוסיפים זה בד"כ משחקים מטופשים שיש לנו למכביר בטאבלט עם טאץ'.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5989
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 589 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

אני משתמש רק באפליקציה של ערוץ האופנה כדי לקבל את התכנים שלהם ב HD .
הבעיה שהיא זוללת רוחב פס , צריך לפחות 10 מגה פנוי כדי לקבל תמונה חלקה ללא קרטועים.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”