הקלטה נכשלה ביס מקס
מדי פעם במקום הקלטה אני מקבל רק אפשרות למחוק ומסומן בראש המסך שההקלטה נכשלה.
האם אני יכול למנוע הקלטה מלהיכשל?
ואם כבר מקבלים את העובדות שההקלטה נכשלה, אני לא מבין למה לא שמים שמה איזה סימון נכשל או דומה. במקום זה הקלטות שנכשלו מופיעות ברשימה ללא שום דרך לדעת שקרתה תקלה עד הרגע שאני מחליט לראות אותן.
אילו היה סימן אפשר היה אולי להספיק להקליט שידורים חוזרים.
האם אני יכול למנוע הקלטה מלהיכשל?
ואם כבר מקבלים את העובדות שההקלטה נכשלה, אני לא מבין למה לא שמים שמה איזה סימון נכשל או דומה. במקום זה הקלטות שנכשלו מופיעות ברשימה ללא שום דרך לדעת שקרתה תקלה עד הרגע שאני מחליט לראות אותן.
אילו היה סימן אפשר היה אולי להספיק להקליט שידורים חוזרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
mark13,
גם לי זה קורה מדי פעם. לא ממש ברור מה הסיבה, אך אני מניח שזה בגלל תקלה שלא ניתן לצפות אותה מראש.
מקווה שהם ישפרו את התוכנה כך שזה לא יקרה כלל...
גם לי זה קורה מדי פעם. לא ממש ברור מה הסיבה, אך אני מניח שזה בגלל תקלה שלא ניתן לצפות אותה מראש.
מקווה שהם ישפרו את התוכנה כך שזה לא יקרה כלל...
כנראה, עפר, שאני מצפה יותר מדי מהמכשיר הזה ומתאכזב כל פעם שהביצועים הם לא מושלמים. מה סה"כ עשיתי? סימנתי תוכניות להקליט בצורה רנדומלית? לא, סימנתי ספציפית תוכנית שהייתי מעוניין לראות.
תאר לעצמך שתקלה זו קוראת בדיוק על הפרק האחרון של הסדרה האהובה עליך.
מצד שני, זה רק טלויזיה, עף אחד לא ימות מלהפסיק להסתכל.
ובכל זאת מעצבן
ובכל זאת מעצבן
- oferlaor
- מנהל

mark13,
קרה לא כמה פעמים (עזוב פרק אחרון, עבורי כל פרק חשוב !).
מזל שליס יש שידורים חוזרים (גם באותו יום וגם בד"כ בסופה"ש) מה שמאפשר הקלטה חוזרת במידה שנכשלת הקלטה.
עד היום זה קרה לי רק פעמיים שלושה.
קרה לא כמה פעמים (עזוב פרק אחרון, עבורי כל פרק חשוב !).
מזל שליס יש שידורים חוזרים (גם באותו יום וגם בד"כ בסופה"ש) מה שמאפשר הקלטה חוזרת במידה שנכשלת הקלטה.
עד היום זה קרה לי רק פעמיים שלושה.
פליפיתו, אתה תמיד צודק!!!mark13 כתב:כנראה, עפר, שאני מצפה יותר מדי מהמכשיר הזה ומתאכזב כל פעם שהביצועים הם לא מושלמים. מה סה"כ עשיתי? סימנתי תוכניות להקליט בצורה רנדומלית? לא, סימנתי ספציפית תוכנית שהייתי מעוניין לראות.
ובכל זאת מעצבן...
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
המקס אצלי כבר מספר שבועות, מהתחלה בחרתי את ה buffer כאפס, לא הייתה לי שום הקלטה אשר נכשלה (אני עדיין בשלב של התלהבות ומקליט כמעט כל דבר שזזych כתב:חברה, סתם בשביל הנסיון - תאפסו את זמן הבאפר (0 דקות) כך שלא יקליט כלל אלא אם כן הזמנתם הקלטה ותראו אם תדירות הכשלונות אותו דבר.
מאז שביטלתי את הבאפר אין לי הקלטות שנכשלות....
שמוליק ו.
אתמול הורדתי את ה באפר ל-0 דקות. אחרי זה (ולא קשור לנושא של הקלטות נכשלות) ניתקתי את המכשיר מהחשמל והשארתי אותו מנותק עד היום בבוקר (7:30) כאשר חיברתי אותו מחדש לחשמל; וכרגע גיליתי שהקלטה בשעה 10:00 נכשלה, בכל זאת.ych כתב:חברה, סתם בשביל הנסיון - תאפסו את זמן הבאפר (0 דקות) כך שלא יקליט כלל אלא אם כן הזמנתם הקלטה ותראו אם תדירות הכשלונות אותו דבר.
מאז שביטלתי את הבאפר אין לי הקלטות שנכשלות....
- oferlaor
- מנהל

mark13,
כמה הקלטות נכשלות לך בשבוע? מאז שהמכשיר אצלי, נכשלו לי אולי 3-4 הקלטות, ואני מקליט בין 3-5 תוכניות ביום (לפחות!).
נראה לי שיכול מאוד להיות שיש לך תקלת חומרה במכשיר (דיסק פגום או בעיה אחרת!).
כמה הקלטות נכשלות לך בשבוע? מאז שהמכשיר אצלי, נכשלו לי אולי 3-4 הקלטות, ואני מקליט בין 3-5 תוכניות ביום (לפחות!).
נראה לי שיכול מאוד להיות שיש לך תקלת חומרה במכשיר (דיסק פגום או בעיה אחרת!).
עפר, יש לי בממוצע, הכשלה אחת לשבוע. קצב ההקלטה שלי הוא 3-4 תוכניות ביום.
ול-WEB, אם ההכשלות תחזרו על עצמן בתדירות אני אבקש החלפה, פעם קודמת כשהיו תקלות בתוכנה ונשארו בדיסק תוכניות בלתי מחיקות, זה נפטר עם פרמוט של הדיסק שעשיתי בעצמי.
ול-WEB, אם ההכשלות תחזרו על עצמן בתדירות אני אבקש החלפה, פעם קודמת כשהיו תקלות בתוכנה ונשארו בדיסק תוכניות בלתי מחיקות, זה נפטר עם פרמוט של הדיסק שעשיתי בעצמי.
- oferlaor
- מנהל