ככל שהסט הזה מתקרב לצליל אנלוגי, אני מודה שאני מדי מקולקל ממעל שישים שנה האזנה לתקליטים ולסלילים.אינני מצליח להתרגל.
אבל מי שגדל לתוך עולם דיגיטלי אולי יעשה זאת טוב ממני ויהנה מהסט.
לטרנספורט של CEC יש הנעת רצועה-משותף לCEC ולBURMESTER. הוא כבד ובנוי כמו טנק. הממיר של EASTERN ELECTRIC הוא 32 BIT לרזולוציה מרשימה ומצאתי בשבילו שפופרת של VALVO RED PRINT GOLD PINS E80CC, שנותנת צליל יפה במיוחד. יש כבל AES EBU לחיבור בין הטרנספורט לממיר של APOGEE WYDEYE לג'יטר נמוך.ג'יטר הוא גורם מכריע במחלות הDIGITITIS-יעני צליל דיגיטלי מעצבן.שמוש בכבלים עם חיבורי RCA מגדיל משמעותית את הג'יטר.
מבקש 9000 על הסט-מחיר מציאה,בהנתן שבפעם האחרונה שהוצע TL3N בקשו עליו 7000,ומחירו כחדש 12000. הממיר עולה על ממירים של DPA שהיו לי שהיו טובים יותר מהAPOGEE שהיה לי גם.
המחיר לא גמיש,ולצערי אינני מעונין למכור לחוד את הטרנספורט או הממיר.
025617094
טרנספורט CEC TL3N וממיר EASTERN ELECTRIC עם כבל APOGEE
R177 כתב:ככל שהסט הזה מתקרב לצליל אנלוגי, אני מודה שאני מדי מקולקל ממעל שישים שנה האזנה לתקליטים ולסלילים.אינני מצליח להתרגל.
אבל מי שגדל לתוך עולם דיגיטלי אולי יעשה זאת טוב ממני ויהנה מהסט.
לטרנספורט של CEC יש הנעת רצועה-משותף לCEC ולBURMESTER. הוא כבד ובנוי כמו טנק. הממיר של EASTERN ELECTRIC הוא 32 BIT לרזולוציה מרשימה ומצאתי בשבילו שפופרת של VALVO RED PRINT GOLD PINS E80CC, שנותנת צליל יפה במיוחד. יש כבל AES EBU לחיבור בין הטרנספורט לממיר של APOGEE WYDEYE לג'יטר נמוך.ג'יטר הוא גורם מכריע במחלות הDIGITITIS-יעני צליל דיגיטלי מעצבן.שמוש בכבלים עם חיבורי RCA מגדיל משמעותית את הג'יטר.
מבקש 9000 על הסט-מחיר מציאה,בהנתן שבפעם האחרונה שהוצע TL3N בקשו עליו 7000,ומחירו כחדש 12000. הממיר עולה על ממירים של DPA שהיו לי שהיו טובים יותר מהAPOGEE שהיה לי גם.
המחיר לא גמיש,ולצערי אינני מעונין למכור לחוד את הטרנספורט או הממיר.
025617094...