ישפאר יבואנית סוני משיקה 3 סדרות חדשות הכוללת 7 דגמי מסכים בפורמט 4K ובנוסף עוד 14 דגמים חדשים של מסכי LED המגיעים ב- 6 סדרות, במגוון גדלים, איכות תמונה מעולה וסגנון עיצוב חדש: WEDGE

הגביע הקדוש של שידורי הספורט בטלוויזיה - אם הם באמת הצליחו לעשות את זה (וזו לא סתם מתיחה לכבוד 1 באפריל), אז הם צריכים למכור את הפיצ'ר הזה בלבד לכל חובב ספורט ביקום!!!במגע אצבע תוכלו לחתוך את קולו של הפרשן אם תרצו להתמקד בכסיסת ציפורניים ללא הסחות דעת....

האמת שכל תחנת טלוויזיה יכולה לקבל פיד נייטרלי שכזה (שמכיל וידאו ואודיו של המשחק נטו, עם או בלי סאונד מהקהל), ומעליו להלביש את השדרנים בפסקול שנפרד מהמשחק, כך שהפתרון הטכני צריך להיות די זמין בסה"כ, רק שהרוב המכריע של תחנות הטלוויזיה (שאינן שוויצריות...), א) קונות בקצת פחות כסף פיד "מלוכלך" שכולל כבר voice over (לדוג' פחות או יותר כל שידור בישראל של משחק כדורגל מחו"ל, שבו שומעים פרשנים ישראלים "מדברים מעל" עמיתיהם האנגלים/ספרדים וכו'...); ב) לא נותנות את האופציה לצרכן הקצה לבחור פסקול נטול פרשנים.Itay_Pollak כתב:epony - יש מדינות בהם נותנים ללקוחות מגוון אפשרויות קול. אני לא אשכח איך יורוקום שידרו לנו באמצעות התחנה השוויצרית בשלוותא משחק ופשוט אין שם שדרנים. אתה מרגיש על המגרש (גם מסך 100" עוזר).
יש מחיר למשקפיים?...

LEVIA כתב:האם המסכים מגיעים עם תפריטים בעברית? תרגום?...

1. מובן. אז?oferlaor כתב:כמה דברים:
1. מדובר במידע שפורסם במסיבת העיתונאים, זה אינו "מאמר".
2. מסכי 4K של סוני משווקים ככל הנראה כמוצרי פרמיום ולכן אינם מתיימרים להיות זולים כלל.
3. אני לא מבין איך הם "מתעללים" בצרכנים. יש עוד מותגים, אם לא מתאים לא חייבים לרכוש... הם לא מונופול......
בדיוק כמוך; הדגמים הראשונים שלהם מעולים, מסך IPS ו-40W עד היום היצרנים השונים איכזבו ולא הגיעו לסטנדרט של שתי הסדרות הראשונות של סוני.gkatz כתב:1. מובן. אז?......
2. כשרכשתי את הסוני 40 אינצ LCD FHD לפני שבע שנים עלה לי 13k. זה היה תחילת הFHD בזמנו. תוסיף 17 אחוז מדד מאז תגיע ל15k. תן עוד 5k בשביל הכיף תגיע ל20k. איך מגיעים ל35k?
3. תקרא את 2 ותבין. זו דעתי בלבד כמובן אבל אני מניח שרוב הפורום (חוץ ממנהליו מסתבר) חושבים שהמחיר לא הגיוני
אין לי מושג אם המדינה או סוני או ישפאר או כולם גוזרים עלינו קופון אבל זה די נמאס...

דבר ראשון אני לא ״מנהליו״. יש כמה מנהלים ולכל אחד דעה משלו...3. תקרא את 2 ותבין. זו דעתי בלבד כמובן אבל אני מניח שרוב הפורום (חוץ ממנהליו מסתבר) חושבים שהמחיר לא הגיוני...