שרשור תגובות: ישפאר יבואנית סוני משיקה את סדרת המסכים החדשים לשנת 2014

חדשות ועדכונים של HT Magazine
gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1504
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

oferlaor כתב:
...
...
דבר ראשון אני לא ״מנהליו״. יש כמה מנהלים ולכל אחד דעה משלו...

דעתי האישית היא (תעשה חיפוש לתחילת ימי האתר ותראה שאני מאוד עקבי בעניין הזה) שהמחיר זה לא עיקר העיסוק באתר.

כלומר, שיבואן שרוצה להעלות את המחיר שיעלה ואנחנו לא ניכנס לו לכיס. אנחנו חיים בשוק קפיטליסטי חופשי, השוק יעשה את שלו ואם מישהו יקר מדי אז או שיקום לו יבואן מקביל או שלא ירכשו והיבואן יתחלף או שהמחיר כנראה לא באמת יקר מדי.

מה שכן, אנחנו מאז ומעולם התרכזנו בנושא המוצרים ולא בנושא הצרכני או במחירים...
...
עופר,
דווקא הייתי מצפה בדיוק להיפך מכם. יש לכם אתר ויש לכם כוח ועם הכוח באה האחריות. והאחריות הזו לפעמים תעמיד אותכם מול יבואן שאולי יש לכם קשרים איתו ואולי הוא ספונסר עתידי אבל פה זה המקום לקחת אחריות צרכנית ולהגיד ליבואן ׳עד כאן׳ כשצריך. כל האתרים בעולם עושים זאת ואין סיבה שאתם לא.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

gkatz

כשתקים אתר תוכל לקבוע מה האג'נדה שלו... אם הייתי צריך לעמוד בציפיות של אחרים כנראה שלא הייתי מגיע לשום מקום. הציפיות היחידות שאני עומד בהן ומתכוון לעמוד בהן הן הציפיות שלי מעצמי.

האתר שאנחנו הקמנו הוא לא אתר צרכני, אלא אתר שמתעסק בצד הכיפי של התחביב הזה...

אין קשר בין זה לבין הצד המסחרי של האתר. זו היתה המדיניות שלנו מאז הקמת האתר (לפני כמעט 10 שנים) ותמיד נמנענו לקבוע לשוק מה הוא מחיר "הוגן". מחיר הוגן לאחד הוא תמיד יהיה מחיר יקר לאחר.

במדינה חופשית אתה יכול להקים לכל חברה מתחרה, ותאמין או לא לכולם יש מתחרים. אני מאמין גדול בלכלת השוק החופשי - השוק יתקן את עצמו אם המחיר באמת יקר מדי.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7924
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

הליין אפ מרשים מאד. יש סקירות מעולות בינתיים. תהיה לפנסוניק תחרות קשה.

simon3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #19 

asaf23 כתב:הליין אפ מרשים מאד. יש סקירות מעולות בינתיים. תהיה לפנסוניק תחרות קשה.
...
איזו תחרות בדיוק? מה יש להשוות לפנסוניק?

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #20 

oferlaor כתב:gkatz

כשתקים אתר תוכל לקבוע מה האג'נדה שלו... אם הייתי צריך לעמוד בציפיות של אחרים כנראה שלא הייתי מגיע לשום מקום. הציפיות היחידות שאני עומד בהן ומתכוון לעמוד בהן הן הציפיות שלי מעצמי.

האתר שאנחנו הקמנו הוא לא אתר צרכני, אלא אתר שמתעסק בצד הכיפי של התחביב הזה...

אין קשר בין זה לבין הצד המסחרי של האתר. זו היתה המדיניות שלנו מאז הקמת האתר (לפני כמעט 10 שנים) ותמיד נמנענו לקבוע לשוק מה הוא מחיר "הוגן". מחיר הוגן לאחד הוא תמיד יהיה מחיר יקר לאחר.

במדינה חופשית אתה יכול להקים לכל חברה מתחרה, ותאמין או לא לכולם יש מתחרים. אני מאמין גדול בלכלת השוק החופשי - השוק יתקן את עצמו אם המחיר באמת יקר מדי.
...
האמת שהקמתי, בתחום הספורט, ואני לא מתבייש להביע שם את דעתי.
זכותך לטמון את הראש בחול! הכי כיף ונעים ככה. אתה מוזמן לא לענות לי על שאלות בנושא צרכנות.

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #21 

הערה נוספת.
למה לא מוזכרת הזמינות של המוצרים החדשים? לא מצאתי שום אזכור לגבי התאריכים. סוני לא נתנו תאריך? אז בשביל מה עשו אירוע?

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”