אינטרנט של הוט יחד עם יס
שלום,
אני בתהליך של מעבר דירה.
בדירה החדשה קיימת תשתית של הוט.
האם ניתן להתחבר ליס ולהמשיך להשתמש באינטרנט של הוט באותה תשתית ?
או שזה מצריך תשתית חדשה? (תשתית מבחינתי היא שימוש בכבל הקיים שנכנס הביתה או שצריך להעביר כבל נוסף עבור יס)
תודה
ניר
אני בתהליך של מעבר דירה.
בדירה החדשה קיימת תשתית של הוט.
האם ניתן להתחבר ליס ולהמשיך להשתמש באינטרנט של הוט באותה תשתית ?
או שזה מצריך תשתית חדשה? (תשתית מבחינתי היא שימוש בכבל הקיים שנכנס הביתה או שצריך להעביר כבל נוסף עבור יס)
תודה
ניר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
נראה לי שזה דורש תשתית כפולה כי בכל מקרה אי אפשר שחברה אחת תשתמש בתשתית של השניה.
התשתית היא *לא* של החברה.
על פי חוק, התשתית שייכת לבעל הדירה בלבד.
הוא נותן רשות לחברה להתחבר לתשתית כדי לספק שירותי תקשורת.
לדעתי קיים ספליטר שמאפשר לשני ספקים להתחבר לאותה תשתית ולהעביר על תדרים נפרדים טלויזיה ואינטרנט.
על פי חוק, התשתית שייכת לבעל הדירה בלבד.
הוא נותן רשות לחברה להתחבר לתשתית כדי לספק שירותי תקשורת.
לדעתי קיים ספליטר שמאפשר לשני ספקים להתחבר לאותה תשתית ולהעביר על תדרים נפרדים טלויזיה ואינטרנט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
השאלה היא האם הם באמת תדרים נפרדים...
מה קורה כשיש תקלה? השאלה למי פונים במקרה כזה... ליס? להוט?
מה קורה כשיש תקלה? השאלה למי פונים במקרה כזה... ליס? להוט?
תודה על התגובה
תודה על התגובות.
אני אבדוק את הנושא מול יס והוט.
אני חושב שזה דבר מדהים שעל כבל אחד אפשר להעביר את כל שידורי הטלויזיה + אינטרנט + טלפון.
אני אבדוק את הנושא מול יס והוט.
אני חושב שזה דבר מדהים שעל כבל אחד אפשר להעביר את כל שידורי הטלויזיה + אינטרנט + טלפון.
גם אני מתכונן לרכוש כמה יחידות כאלה.
להלן הסבר שמצאתי איך לחבר את כולן דרך הסוויצ'.
בגדול החלק הכי חשוב הוא לפעול איתם כ AP ואז אין בעיה לחבר לסוויצ'.
לא ניסיתי את זה !
Same here. We have deployed the Deco M5 system in a couple of locations using wired backhaul and AP mode. All working fine. My setup process goes as follows:
להלן הסבר שמצאתי איך לחבר את כולן דרך הסוויצ'.
בגדול החלק הכי חשוב הוא לפעול איתם כ AP ואז אין בעיה לחבר לסוויצ'.
לא ניסיתי את זה !
Same here. We have deployed the Deco M5 system in a couple of locations using wired backhaul and AP mode. All working fine. My setup process goes as follows:
- 1. Hook-up Deco M5 unit 1 to power and ethernet and go through the setup process in the app. At the end of the setup choose to add another Deco M5 unit.
- 2. Hook-up Deco M5 unit 2 to power and place it close to unit 1 (I usually will have all units sitting on a desk next to each other during this part of the setup) and go through the setup process. At the end again choose to add another Deco M5 unit.
- 3. Hook-up Deco M5 unit 3 to power and place it close to the other units. Go through the setup process and add the end choose the "I'm done for now" option.
- 4. Switch to the new Wi-Fi network that I created during the setup process.
- 5. Update Deco M5 firmware to latest version.
- 6. Switch from Router mode to Access Point mode.
- 7. Install the Deco units at the location where they will be used hooking them up to wired LAN and power. For our setups all wired LAN cables will usually connect to a central switch in the building (we don't directly hook-up the M5 units to one another without going through another switch).
אפשרי ועובד בקלות...
שהגיע טכנאי של יס ביקשתי שנשחיל באותו תעלה עוד קו עד הארון מחוץ לדירה ואמר אין בעיה.. 10 דקות עבודה.
שהגיע טכנאי של יס ביקשתי שנשחיל באותו תעלה עוד קו עד הארון מחוץ לדירה ואמר אין בעיה.. 10 דקות עבודה.
-
- 15869762852511871645911700369066.jpg
- (22.62 KiB) הורד 3076 פעמים
המפצל נקרא דפלקסר
והוא מפצל את התדרים. התדרים של יס והוט לא חופפים ולכן אפשר להעביר את שניהם על כבל אחד
http://heb.telran.co.il/product/979/%D7 ... 101-tv-sat
https://shop.harim.co.il/product_info.p ... anguage=en
והוא מפצל את התדרים. התדרים של יס והוט לא חופפים ולכן אפשר להעביר את שניהם על כבל אחד
http://heb.telran.co.il/product/979/%D7 ... 101-tv-sat
https://shop.harim.co.il/product_info.p ... anguage=en