מישהו יודע מתי עניין הקלטות הסידרה בYES MAX אמור להפתר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- oferlaor
- מנהל

יש מידע ויהיה עדכון.
לוחות הזמנים נשמרים מאוד בקפידה בתוך החברה - אני מדי פעם מקבל "הדלפות", אבל ממש לא דברים קונקרטיים. עיקר הבעיה היא שהם לא רוצים שאם הם יפספסו מועד בגלל סיבות פנימיות שאח"כ יכעסו אליהם (ובצדק) ולכן הם פשוט לא מוסרים שום מידע ושום פירוט.
אני מקווה שבקרוב יהיו חדשות, אבל אין לי ממש מושג מתי.
לוחות הזמנים נשמרים מאוד בקפידה בתוך החברה - אני מדי פעם מקבל "הדלפות", אבל ממש לא דברים קונקרטיים. עיקר הבעיה היא שהם לא רוצים שאם הם יפספסו מועד בגלל סיבות פנימיות שאח"כ יכעסו אליהם (ובצדק) ולכן הם פשוט לא מוסרים שום מידע ושום פירוט.
אני מקווה שבקרוב יהיו חדשות, אבל אין לי ממש מושג מתי.
oferlaor כתב: ...
עיקר הבעיה היא שהם לא רוצים שאם הם יפספסו מועד בגלל סיבות פנימיות שאח"כ יכעסו אליהם (ובצדק) ולכן הם פשוט לא מוסרים שום מידע ושום פירוט.
......
אני לא פסיכולוג, אבל זו התנהגות ממש פרנואידית נראה לי. כמי שעוקב אחרי התלונות שפורסמו בפורום הזה, מצחיק לשמוע שדווקא מאיחור הם חוששים.
כלומר, אחרי הכל אנחנו משלמים 15ש"ח חודש אחרי חודש בשביל ה-EPG.
רק מקווה שזה לא יהיה ב-2007 ושזה ילווה בשיפורים גם בממשק התוכנה.
- oferlaor
- מנהל

mark13,
אני יכול להעיד מכמה מקרים שפגשתי בשנים הרבות שאני פעיל בפורומים בתחום הק"ב...
איחור משמעותי בגירסאת תוכנה יכול להפיל חברה ולגרום לאנשים רבים לפתח רתיעה משמעותית כלפיה.
במקרים שלא הבטיחו כלום, המצב היה דווקא טוב ממצבים שבהם הבטיחו ואז לא עמדו בהבטחות...
אני יכול להעיד מכמה מקרים שפגשתי בשנים הרבות שאני פעיל בפורומים בתחום הק"ב...
איחור משמעותי בגירסאת תוכנה יכול להפיל חברה ולגרום לאנשים רבים לפתח רתיעה משמעותית כלפיה.
במקרים שלא הבטיחו כלום, המצב היה דווקא טוב ממצבים שבהם הבטיחו ואז לא עמדו בהבטחות...
עפר, מה שאתה אומר נשמה הגיוני. מה שלא הגיוני זה שבעצם אין לנו הרבה ברירות, כי לא באמת יש תחרות בשוק הזה, ובשנים הארוכות עלי אדמות גם אני למדתי משהו: כאשר חברה חושבת שמחזיקה אותך בביצים היא לא ממש משתדלת להשתפר.
אגב, מזל טוב, עד 120
אגב, מזל טוב, עד 120
נקווה באמת שזה יקרה בקרוב, כי העניין ממש מציק!
למי יש כוח ללכת ולסמן כול פעם מחדש כול מופע?? בהוט מגיק העניין עובד יופיע עם כול תוכנית וכול ערוץ.
אני לא ממש אוהב את הגישה של זה עושה בעיות אז לא נשים את זה בכלל.
עושה בעיות? יופי, תנו לנו לבחור אם להשתמש בזה או לא, עם אזהרה שאנו משתמשים על אחריותינו בלבד , זה נשמע לי דרך יותר הגיונית.
למי יש כוח ללכת ולסמן כול פעם מחדש כול מופע?? בהוט מגיק העניין עובד יופיע עם כול תוכנית וכול ערוץ.
אני לא ממש אוהב את הגישה של זה עושה בעיות אז לא נשים את זה בכלל.
עושה בעיות? יופי, תנו לנו לבחור אם להשתמש בזה או לא, עם אזהרה שאנו משתמשים על אחריותינו בלבד , זה נשמע לי דרך יותר הגיונית.
אני נתקלתי בבעיה אחרת, שבהקלטת סקראבס (השידור היומי), למרות שהסדרה מוגדרת כסדרה, עדיין יש פספוס של פרקים. דיברתי איתם והם אמרו שיש 3 סדרות שיש איתן בעיה של פספוס פרקים, ושבתחילת דצמבר אמור לרדת עדכון שגם יפתור את בעית ההקלטות הנכשלות. כפי שהיא הגדירה את זה, במקום הקלטה 1 מ- 10 שנכשלת (לא אלינו), תיכשל רק אחת מחמישים. כן, ככה הנציגה אמרה... בכל מקרה, לא ממש כדאי להסתמך על התאריך הזה.