Hot Magic ודמי שימוש חודשיים
אהלן אהלן,
היום הרמתי טלפון להוט ושוחחתי קצת עם הנציג על ה MAGIC..
אז ה MAGIC הוא שהם רוצים 900 שקל, ממיר VOD ישן והתחייבות להשאר אצלהם ל 3 שנים.
ומילא זה - אבל למה למה למה אני צריך לשלם 15 שקל דמי שימוש חודשיים? על מה?
ואל תמכרו לי שטויות על עדכוני תוכנה - זה שיש בה בעיות מהתחלה זה באשמתם...
אז השאלה שלי כאן, האם יש אפשרות להשיג ממיר מ X ולחבר אותו אצלי?
האם יש לקוח שהצליח להתמקח עד שבוטלו לו דמי השימוש?
האם יש עצות איך להביא אותם לפשיטת רגל שהם יתחננו שאני אשאר שם?
זאת פשוט גזילה ואני אשאר ללא טלויזיה לפני שאשלם להם ! ! ! חוצפה...
תודה מראש...
(ד.א - אני לא מעוניין לעבור ל YES)
תודה מראש...
(ד.א - אני לא מעוניין לעבור ל YES)
לא מאמין שיש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .
אותו סיפור כאן ...הרקולס כתב:אהלן אהלן,
תודה מראש...
(ד.א - אני לא מעוניין לעבור ל YES)...
אשתי מאוד רצתה את הממיר הזה, כי נאלצתי לפרק את מכשיר הוידיאו הישן (לא נותר לו מקום בארונית) וזה היה פתרון מתבקש.
אבל כשסיפרתי לה על ה-15 ש"ח החודשיים, היא ויתרה מייד (למרות שעלות המכשיר עוד איכשהו סבירה לדעתנו).
כך זכינו בעוד שעות איכות במקום בהייה בשטויות שיש בכבלים
תוסיף לזה שרשורים של בעיות עם הממירים הללו ... אז מה ?! גם עוד כסף וגם עצבים ?!
זה כבר יותר מדי
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כולה 15 ש"ח חברה, אתם תעשו הכל רק לא לשלם עוד 15 ש"ח...
אתם מזכירים לי את אשתי שנוסעת לפעמים לסופר בעיר אחרת בגלל שהמחיר שם יותר זול. אם עושים את החשבון של הדלק, זה כבר הרבה פחות אטרקטיבי...
אתם מזכירים לי את אשתי שנוסעת לפעמים לסופר בעיר אחרת בגלל שהמחיר שם יותר זול. אם עושים את החשבון של הדלק, זה כבר הרבה פחות אטרקטיבי...
עופר, זה לא הכסף... אני יכול לעמוד בזה.
נתתי לנציג הזדמנות, שאלתי אותו יפה:
"תסביר לי בבקשה, למה אני צריך לשלם 15 שקל כל חודש?"
לא הייתה לו תשובה חוץ מזה שזאת מדיניות חברה.
אמרתי לו תודה להתראות... זאת פשוט חוצפה... ח-ו-צ-פ-ה!
ובקשר לסופר בעיר אחרת - זה לא אותו הדבר.. מצטער.
נתתי לנציג הזדמנות, שאלתי אותו יפה:
"תסביר לי בבקשה, למה אני צריך לשלם 15 שקל כל חודש?"
לא הייתה לו תשובה חוץ מזה שזאת מדיניות חברה.
אמרתי לו תודה להתראות... זאת פשוט חוצפה... ח-ו-צ-פ-ה!
ובקשר לסופר בעיר אחרת - זה לא אותו הדבר.. מצטער.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
גם ב YES הם דורשים 14 ש"ח ל YES MAX ...כנראה שזה עוד דרך לעשות קופה .
הרי השיטה היום בעולם היא למכור דברים אשר יש עליהם הכנסה קבועה , אם היום מוכרים לך אותו ב 1000 ש"ח חד פעמי לא היתה ההכנסה הקבועה ...
הרי השיטה היום בעולם היא למכור דברים אשר יש עליהם הכנסה קבועה , אם היום מוכרים לך אותו ב 1000 ש"ח חד פעמי לא היתה ההכנסה הקבועה ...
רק שהפעם יש סיבה, לא מי יודע מה מוצדקת, אבל יש.
הם צריכים להכין באופן שותף את ה-EPG המורחב שאתם תוכלו לבחור מה להקליט. בפועל, לפחות ביס, הם לא עומדים בציפיות. אבל אם נשאיר את המציאות הצידה לרגע, בעולם ידאלי היינו מקבלים EPG חודש מראש, עם כל התוכניות בזמנים הנכונים, כל הסדרות מסומנות היטב (כולל שידורים חוזרים) את כל ה- synopsys מכילות פרטים על התוכניות, על השחקנים, על הבמאים, על הפרקים הספציפיים. זה שווה 15 ש"ח
ואם מדי פעם מכניסים שיפורים ב UI או בתוכנה, אז גם זה היה מצדיק.
הם צריכים להכין באופן שותף את ה-EPG המורחב שאתם תוכלו לבחור מה להקליט. בפועל, לפחות ביס, הם לא עומדים בציפיות. אבל אם נשאיר את המציאות הצידה לרגע, בעולם ידאלי היינו מקבלים EPG חודש מראש, עם כל התוכניות בזמנים הנכונים, כל הסדרות מסומנות היטב (כולל שידורים חוזרים) את כל ה- synopsys מכילות פרטים על התוכניות, על השחקנים, על הבמאים, על הפרקים הספציפיים. זה שווה 15 ש"ח
ואם מדי פעם מכניסים שיפורים ב UI או בתוכנה, אז גם זה היה מצדיק.
mark13 כתב:רק שהפעם יש סיבה, לא מי יודע מה מוצדקת, אבל יש.
ואם מדי פעם מכניסים שיפורים ב UI או בתוכנה, אז גם זה היה מצדיק....
לא מקבל זאת.
ב-HOT יש תמיד מדריך EPG זמין ברמה של שבוע לתוך העתיד בממירים הקיימים
לצורך תזכורת או מעבר אוטומטי.
כל מה שנדרש הוא מאמץ חד פעמי לעדכן חודש קדימה ואז נשאר המאמץ הנוכחי של עדכון
שבועי כמו שנעשה לכל המנויים, ותחזוקה מינורית של שינויים בטווח הזמן כולו.
מניסיון, יבוא תמיד מבצע יותר טוב, בעבר רציתי להוסיף מספר חבילות של ערוצים,
כל פעם היה מבצע אבל לא אטרקטיבי במיוחד, ואז פתאום הם נתנו באותו מחיר
5 חבילות תחת מחיר קבוע הנמוך ב-30 ש"ח ממה שמציעים כיום.
ההבדל הוא כמו החיסכון בהעברת ביטוח למשכנתא מהבנק לחברת ביטוח ...
כסף קטן כל חודש אבל ... 9000 ש"ח ב-25 שנה
אבי.
אבי ורון
- oferlaor
- מנהל

על הפרנציפ....
גם ביס וגם בהוט, הכסף הוא עבור המשך הפיתוח של המכשיר. זה גם הביזנס קייס שלהם עבור זה שהם בכלל נכנסו לפיתוח של המקס מלכתחילה (ללא הכסף הזה, אין מצב שמישהו היה מסכים לממן עבור החברות הללו, שהן בחובות מעל הראש, את הפיתוח של המכשירים האלה).
לדעתי הסכומים זהים (15 ש"ח), לא בדקתי את החשבון שלי לאחרונה.
אני לא אומר שאני מסכים עם הגישה הזו של לקחת כסף אקסטרה עבור כך שימשיכו לפתח את המוצר...
מצד שני, נגיד אתה קונה PVR חיצוני, האם יש לך איזה ביטחון שימשיכו לפתח את התוכנה עבורו? בד"כ ההיפך הוא הנכון, ברגע שרכשת את המוצר, אתה יכול להיות בטוח (פרט ליצרנים בעלי יצר הוגנות מפותח במיוחד) שהם כרגע מפתחים את התוכנה עבור המכשיר הבא שהם רוצים שתרכוש...
כאן, מבקשים ממך 15 ש"ח עבור הביטחון שהמכשיר ימשיך לחיות ושהם ימשיכו לפתח אותו. האם היית מסכים לרכוש אותו כמו שהוא ואם יהיה שדרוג משמעותי לדעת שאתה לא תקבל אותו?
תראה איזה שדרוגים משמעותיים היו ביס מקס ובהוט מג'יק מאז שיצאו. היס מקס כולל הקלטה כפולה ומקבילה עם PLAY במקביל (3 STREAMS בו זמנית), BUFFER אוטומטי, הקלטת סדרות וכו'. אין ספק שהייתי ממש מתרגז אם הם לא היו מספקים את השדרוג הזה...
כאמור, לצערי, חוקי הקפיטליזם קובעים שברגע שרכשת מוצר, אין לייצרן עוד INCENTIVE לספק לך שדרוגים (פרט למוסר כליות אולי). הכסף הזה בראש ובראשונה מבטיח שהם לא יזניחו את המכשירים הללו ויהפכו אותם לענתיקות...
המודל הזה לא הומצא על ידי הוט ויס, הוא מונהג בכל המדינות. אין PVR אחד שאני מכיר באף מקום בעולם שלא כולל תשלום חודשי כלשהו (אולי פרט לTIVO שנותן לך גם אפשרות לרכוש LIFE TIME SUBSCRIPTION יקר במיוחד...).
לדעתי הסכומים זהים (15 ש"ח), לא בדקתי את החשבון שלי לאחרונה.
אני לא אומר שאני מסכים עם הגישה הזו של לקחת כסף אקסטרה עבור כך שימשיכו לפתח את המוצר...
מצד שני, נגיד אתה קונה PVR חיצוני, האם יש לך איזה ביטחון שימשיכו לפתח את התוכנה עבורו? בד"כ ההיפך הוא הנכון, ברגע שרכשת את המוצר, אתה יכול להיות בטוח (פרט ליצרנים בעלי יצר הוגנות מפותח במיוחד) שהם כרגע מפתחים את התוכנה עבור המכשיר הבא שהם רוצים שתרכוש...
כאן, מבקשים ממך 15 ש"ח עבור הביטחון שהמכשיר ימשיך לחיות ושהם ימשיכו לפתח אותו. האם היית מסכים לרכוש אותו כמו שהוא ואם יהיה שדרוג משמעותי לדעת שאתה לא תקבל אותו?
תראה איזה שדרוגים משמעותיים היו ביס מקס ובהוט מג'יק מאז שיצאו. היס מקס כולל הקלטה כפולה ומקבילה עם PLAY במקביל (3 STREAMS בו זמנית), BUFFER אוטומטי, הקלטת סדרות וכו'. אין ספק שהייתי ממש מתרגז אם הם לא היו מספקים את השדרוג הזה...
כאמור, לצערי, חוקי הקפיטליזם קובעים שברגע שרכשת מוצר, אין לייצרן עוד INCENTIVE לספק לך שדרוגים (פרט למוסר כליות אולי). הכסף הזה בראש ובראשונה מבטיח שהם לא יזניחו את המכשירים הללו ויהפכו אותם לענתיקות...
המודל הזה לא הומצא על ידי הוט ויס, הוא מונהג בכל המדינות. אין PVR אחד שאני מכיר באף מקום בעולם שלא כולל תשלום חודשי כלשהו (אולי פרט לTIVO שנותן לך גם אפשרות לרכוש LIFE TIME SUBSCRIPTION יקר במיוחד...).
עופר, עוד מעט תגיד שנאלץ לשלם עבוד עדכוני אבטחה של מיקרוסופט...
זה שהמכשיר לא הגיע מושלם זה בעיה שלהם ואם הם רוצים אותי כלקוח בעתיד - שיוציאו מכשיר תקין 100%.
אם היו הרבה אופציות בשוק והיו לי הרבה דרכים לבחור - הם היו מפחדים להציע לי מוצר שאינו מושלם ושאין לו עדכונים תקופתיים.
ובגלל שלא היה לי איפה להכניס את המילה באופן אלגנטי בתוכן למעלה אז אני אכניס אותה פה:
ח-ו-צ-פ-ה ! ! !
זה שהמכשיר לא הגיע מושלם זה בעיה שלהם ואם הם רוצים אותי כלקוח בעתיד - שיוציאו מכשיר תקין 100%.
אם היו הרבה אופציות בשוק והיו לי הרבה דרכים לבחור - הם היו מפחדים להציע לי מוצר שאינו מושלם ושאין לו עדכונים תקופתיים.
ובגלל שלא היה לי איפה להכניס את המילה באופן אלגנטי בתוכן למעלה אז אני אכניס אותה פה:
ח-ו-צ-פ-ה ! ! !
- oferlaor
- מנהל

הרקולס,
אכן, מי שיש לו WINDOWS 98 צריך לשלם על עדכוני אבטחה (שדרוג ל-XP)
שים לב שההבדלים בגירסאות הם יותר מסתם עדכוני אבטחה, זה שדרוגים של ממש.
כמו שכתבתי, אני בטוח שהתשלום הזה הוא הסיבה שהם בכלל נכנסו לפיתוח הזה מלכתחילה. אם לא היה את התשלום, המכשירים היו עולים הרבה יותר (יותר סביר שכולנו היינו מתעצבנים על זה שהם עדיין בתקופת האבן).
אפשר לומר, זה לא הגיוני, אבל אם זה לא מתאים לך יש אלטרנטיבות מצויינות - HTPC, מכשירי הקלטה דיגיטליים (כמו של פיליפס, פיוניר, טושיבה וכו'). המחיר של כולם יקר יותר המג'יק (שעולה פחות מ-1000 ש"ח כיום!!), אבל הם לא עולים כל חודש כסף.
כל אחד צריך לעשות את השיקול שלו.
אני יכול להתעצבן גם על מודלים עסקיים אחרים (למה אני משלם עמלות מטורפות לבנקים, או למה אני צריך לשלם על שדרוגים של תוכנה עבור OFFICE וכו'). הפיתרון פשוט - לא מתאים לכם, אל תשלמו...
אכן, מי שיש לו WINDOWS 98 צריך לשלם על עדכוני אבטחה (שדרוג ל-XP)
שים לב שההבדלים בגירסאות הם יותר מסתם עדכוני אבטחה, זה שדרוגים של ממש.
כמו שכתבתי, אני בטוח שהתשלום הזה הוא הסיבה שהם בכלל נכנסו לפיתוח הזה מלכתחילה. אם לא היה את התשלום, המכשירים היו עולים הרבה יותר (יותר סביר שכולנו היינו מתעצבנים על זה שהם עדיין בתקופת האבן).
אפשר לומר, זה לא הגיוני, אבל אם זה לא מתאים לך יש אלטרנטיבות מצויינות - HTPC, מכשירי הקלטה דיגיטליים (כמו של פיליפס, פיוניר, טושיבה וכו'). המחיר של כולם יקר יותר המג'יק (שעולה פחות מ-1000 ש"ח כיום!!), אבל הם לא עולים כל חודש כסף.
כל אחד צריך לעשות את השיקול שלו.
אני יכול להתעצבן גם על מודלים עסקיים אחרים (למה אני משלם עמלות מטורפות לבנקים, או למה אני צריך לשלם על שדרוגים של תוכנה עבור OFFICE וכו'). הפיתרון פשוט - לא מתאים לכם, אל תשלמו...
Re: על הפרנציפ....
דווקא קיים.oferlaor כתב:
המודל הזה לא הומצא על ידי הוט ויס, הוא מונהג בכל המדינות. אין PVR אחד שאני מכיר באף מקום בעולם שלא כולל תשלום חודשי כלשהו (אולי פרט לTIVO שנותן לך גם אפשרות לרכוש LIFE TIME SUBSCRIPTION יקר במיוחד...)....
FREE בצרפת. גם הPVR עצמו הוא בעצם המכשיר שכולם מקבלים, וגם עליו לא משלמים תוספת (כן, כל מי שמתחבר לחברה מקבל בעצם PVR)
אבל החברה הזאת היא בכלל האנטיתיזה לכל חברות התקשורת האחרות.
ותתפלאו, מתוך ה30 יורו בחודש שמשלמים לה המנויים (תשלום, קבוע, אחיד שכולל "הכול") החברה מרוויחה (לפני מיסים) קצת פחות מ20.
[פרסום עצמי]
למי שרוצה יותר יש כתבה שכתבתי באתר עליהם, וכתבה קצת יותר מעודכנת ב YNET
[\פרסום עצמי]
- oferlaor
- מנהל