החלפה למקס החדש - כדאי?
שלום לכולם
היות שיש לי את המקס רק מס ימים יש באפשרותי להחזיר את המקס.
יש באמת הבדל משמעותי ביניהם (חוץ מהעיצוב)?
שאלתי אתמול בשירות לקוחות ואמרו לי שיש תמיכה (עתידית) בממיר הנוכחי ב-VOD.
חבל לי להחזיר את הממיר, לאור העובדה שהוא יחסית לאחרים זול (990 שח).
תודה מראש
היות שיש לי את המקס רק מס ימים יש באפשרותי להחזיר את המקס.
יש באמת הבדל משמעותי ביניהם (חוץ מהעיצוב)?
שאלתי אתמול בשירות לקוחות ואמרו לי שיש תמיכה (עתידית) בממיר הנוכחי ב-VOD.
חבל לי להחזיר את הממיר, לאור העובדה שהוא יחסית לאחרים זול (990 שח).
תודה מראש
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
נשמע לי תמוה שהמקס הישן תומך ב-VOD כשאין לו כניסת Ethernet.
למישהו יש מידע ודאי בנושא?
למישהו יש מידע ודאי בנושא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
עד כמה שאני יודע אין לו תמיכה.
לגבי ההבדלים, הכל כתוב בכתבה (כולל מידע נוסף לגבי VOD שהוספתי היום)
לגבי ההבדלים, הכל כתוב בכתבה (כולל מידע נוסף לגבי VOD שהוספתי היום)
תודה עפר על הכתבה,
אני מקווה שאכן הדברים יתממשו. האם מי שיהיה מחובר ל-VOD יהנה מה-3M הנוספים כל הזמן, גם כאשר אינו צופה בתוכנית מוזמנת?
לגבי האופציות בתפריט הסדרות, כן הכרתי אותם. באותה תקופה נהגתי למחוק בעצמי תוכניות כדי לפנות מקום בדיסק וזכור לי שהיתה חסרה לי פונקציה שמוחקת את הפרקים על הדיסק מבלי לבטל את הסדרה עצמה. מאז התקדמתי ל-לאפשר ל-מקס למחוק כאשר הדיסק מלא כל הזמן, כך שזה הפך ללא רלוונטי. האם ב-יס ציינו פונקציה למיון תוכניות מוקלטות לפי מפתחות שונות? או שנאלץ לדפדף כמה דקות כל פעם כדי להגיע לתוכנית רצויה?
אני בטוח שהשרשור הזה ילך ויתפח אם עוד שאלות.
אני מקווה שאכן הדברים יתממשו. האם מי שיהיה מחובר ל-VOD יהנה מה-3M הנוספים כל הזמן, גם כאשר אינו צופה בתוכנית מוזמנת?
לגבי האופציות בתפריט הסדרות, כן הכרתי אותם. באותה תקופה נהגתי למחוק בעצמי תוכניות כדי לפנות מקום בדיסק וזכור לי שהיתה חסרה לי פונקציה שמוחקת את הפרקים על הדיסק מבלי לבטל את הסדרה עצמה. מאז התקדמתי ל-לאפשר ל-מקס למחוק כאשר הדיסק מלא כל הזמן, כך שזה הפך ללא רלוונטי. האם ב-יס ציינו פונקציה למיון תוכניות מוקלטות לפי מפתחות שונות? או שנאלץ לדפדף כמה דקות כל פעם כדי להגיע לתוכנית רצויה?
אני בטוח שהשרשור הזה ילך ויתפח אם עוד שאלות.
- oferlaor
- מנהל

נגיד שאתה מנוי של יס ויש לך חיבור אינטרנט של 2M, בפועל בעצם תקבל 5M, אבל 3M מהם יופנו לחיבור ליס (כלומר, לא תוכל לקבל על גבי הרשת הזו אינטרנט).
לא ראיתי תוכניות למיון תוכניות לפי מפתחות שוני וגם אני מרגיש בצורך הזה.
לא ראיתי תוכניות למיון תוכניות לפי מפתחות שוני וגם אני מרגיש בצורך הזה.
זה לא מובן לי, איך יכולים בזק להבדיל על אותו קו ADSL בין 2M הראשונות ל-"הרחבה" ?oferlaor כתב:נגיד שאתה מנוי של יס ויש לך חיבור אינטרנט של 2M, בפועל בעצם תקבל 5M, אבל 3M מהם יופנו לחיבור ליס (כלומר, לא תוכל לקבל על גבי הרשת הזו אינטרנט).
....
אלה אם מדובר בקו ADSL נוסף שיהיה צורך לבקש/להתקין
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2055
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
פשוט מאד.mark13 כתב:זה לא מובן לי, איך יכולים בזק להבדיל על אותו קו ADSL בין 2M הראשונות ל-"הרחבה" ?oferlaor כתב:נגיד שאתה מנוי של יס ויש לך חיבור אינטרנט של 2M, בפועל בעצם תקבל 5M, אבל 3M מהם יופנו לחיבור ליס (כלומר, לא תוכל לקבל על גבי הרשת הזו אינטרנט).
....
אלה אם מדובר בקו ADSL נוסף שיהיה צורך לבקש/להתקין...
ADSL עובד על פרוטוקול ATM שזה פרוקוטול רשת שהומצא ע"י חברות הטלפוניה. מכיון שכך, יש לו חבילות קטנות (53 בתים בלבד) שמתאימות להעברות דיבור (השהיה ננמוכה), ופרוטוקולים מובנים ל- QoS.
חיבור האינטרנט שלך עובד ע"י שכבת התאמה מפרוטוקול ה- IP אל שכבת ה- L2 של ה- ATM.
כשאתה מגדיר VPI/VCI בהגדרת חייגן ADSL אתה בעצם מגדיר מספר חיבור "וירטואלי" שמוקצה לו קצב עבודה מסוים. אין שום בעיה ב- ATM להגדיר כמה חיבורים כאלה, שלאחד מהם יהיה קצב מובטח של 2M.
- oferlaor
- מנהל