שלום חברים,
אני חדש כאן בפורום. אבקש לקבל את חוות דעתכם לגבי הגריל הבא:
http://www.dreamgarden.co.il/product.aspx?id=7
אני לא מצליח כ"כ למצוא סקירות עליו כאן בפורום (או בכלל) והבנתי שמדובר בחברה רצינית וטובה.
אני בעיקר מעוניין להשוות אותו ביחס לגריל Grandhall GT3, שעליו קראתי ביקורות טובות.
תודה!
גריל גז נפוליאון Triumph 410
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
נפוליאון היא חברה מהטובות שיש , ברמה של וובר והמוצרים מיוצרים בקנדה, להבדיל מ Grandhall שהיא חברה טאיוונית (שזה סיני בשם אחר)שמציגה את עצמה כל פעם תחת מדינה אחרת.
תקרא ביקורות מחו"ל ותראה שאין הרבה מקום להשוואה.
הנה מה חושבים ב consumer report על ספינת הדגל של גרנדהול - תקרא את החלק על השוואת גרילי גז גדולים.
כנ"ל מה חושבים משתמשים
עוד חוות דעת
ביקורת על הנפוליאון בגרמנית
לא יודע מה התמחור של הנפוליאון בארץ, בחו"ל הוא עולה 550$.
אין לי נסיון אישי עם אף אחד מהגרילים האלה אבל אם המחירים בארץ דומים, אני הייתי בוחר בנפוליאון בלי לחשוב פעמיים.
תקרא ביקורות מחו"ל ותראה שאין הרבה מקום להשוואה.
הנה מה חושבים ב consumer report על ספינת הדגל של גרנדהול - תקרא את החלק על השוואת גרילי גז גדולים.
כנ"ל מה חושבים משתמשים
עוד חוות דעת
ביקורת על הנפוליאון בגרמנית
לא יודע מה התמחור של הנפוליאון בארץ, בחו"ל הוא עולה 550$.
אין לי נסיון אישי עם אף אחד מהגרילים האלה אבל אם המחירים בארץ דומים, אני הייתי בוחר בנפוליאון בלי לחשוב פעמיים.
נערך לאחרונה על ידי שמוליק_טל ב 21/08/2014 8:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
שמוליק,
לגבי תמחור - מכשיר כזה עולה היום 3,799 ש"ח בהום סנטר. אגב, לפי מה שאמרו לי בחנות הוא מיוצר גם בסין, על אף שהחברה קנדית כפי שאמרת.
לגבי GRANDHALL - לחמותי יש מכשיר שלהם (מקסים 423) ואני השתמשתי בו מספר פעמים והוא מעולה. לא יודע למה אתה כ"כ אנטי החברה הזאת, אבל זה בסדר. יש עכשיו מבצע של גרופון ואפשר להשיג את הדגם GT3 ב-2500 ש"ח לפני הובלה וכיסוי.
כך שהנפוליאון יוצא יקר בהרבה.
אשמח לעוד תגובות.
תודה.
לגבי תמחור - מכשיר כזה עולה היום 3,799 ש"ח בהום סנטר. אגב, לפי מה שאמרו לי בחנות הוא מיוצר גם בסין, על אף שהחברה קנדית כפי שאמרת.
לגבי GRANDHALL - לחמותי יש מכשיר שלהם (מקסים 423) ואני השתמשתי בו מספר פעמים והוא מעולה. לא יודע למה אתה כ"כ אנטי החברה הזאת, אבל זה בסדר. יש עכשיו מבצע של גרופון ואפשר להשיג את הדגם GT3 ב-2500 ש"ח לפני הובלה וכיסוי.
כך שהנפוליאון יוצא יקר בהרבה.
אשמח לעוד תגובות.
תודה.
לא אנטי, לדעתי הגרילים שלהם מתומחרים בארץ גבוה הרבה מידי בשביל הרמה שלהם זה הכל.
הבאתי לך לינק לבדיקה של קונסיומר ריפורט שהוא אתר הביקורות הכי רציני ואוביקטיבי בעולם היום - זאת לא דעה אישית שלי וכמו שכתבתי אין לי נסיון אישי עם המוצר, חוץ מזה שראיתי גריל שלהם בתצוגה ומאוד לא התרשמתי. אולי לא במקרה, ביקורות המשתמשים על אותו מוצר זהות. מבחינתי 1 + 1 + 1 = 3.
אתה לא חייב להאמין לסקירה ולביקורות , אתה יכול לקנות מה שבא לך.
בהצלחה.
הבאתי לך לינק לבדיקה של קונסיומר ריפורט שהוא אתר הביקורות הכי רציני ואוביקטיבי בעולם היום - זאת לא דעה אישית שלי וכמו שכתבתי אין לי נסיון אישי עם המוצר, חוץ מזה שראיתי גריל שלהם בתצוגה ומאוד לא התרשמתי. אולי לא במקרה, ביקורות המשתמשים על אותו מוצר זהות. מבחינתי 1 + 1 + 1 = 3.
אתה לא חייב להאמין לסקירה ולביקורות , אתה יכול לקנות מה שבא לך.
בהצלחה.