חיבור לרסיבר מ-YES
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי
יש לי את הממיר החדש של יס(ADB 3100) אבל הדגם החדש , הוא מחובר בכבל MONSTER CABLE SCART TO S-VIDEO לרסיבר,לסאונד אני משתמש ב-COAX, ומכוון את הממיר שישתמש בSCART ב-S-VIDEO כמובן.
האם יותר כדאי לקנות TRANSCODER מ-SCART ל-COMPONENT ולחבר אותו בין הממיר לרסיבר(YAMAHA RXV-2600), האם אני יבחין בהבדלבאיכות התמונה(LCD 37 - TOSHIBA)
תודה
ניר
יש לי את הממיר החדש של יס(ADB 3100) אבל הדגם החדש , הוא מחובר בכבל MONSTER CABLE SCART TO S-VIDEO לרסיבר,לסאונד אני משתמש ב-COAX, ומכוון את הממיר שישתמש בSCART ב-S-VIDEO כמובן.
האם יותר כדאי לקנות TRANSCODER מ-SCART ל-COMPONENT ולחבר אותו בין הממיר לרסיבר(YAMAHA RXV-2600), האם אני יבחין בהבדלבאיכות התמונה(LCD 37 - TOSHIBA)
תודה
ניר
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אם תבחין בהבדל זה תלוי בך.
ההבדל הוא של כמה אחוזים בודדים של שיפור. כל אחד צריך להחליט אם זה שווה עבורו את המאמץ לסחוט עוד טיפטיפונת איכות תמונה...
ההבדל הוא של כמה אחוזים בודדים של שיפור. כל אחד צריך להחליט אם זה שווה עבורו את המאמץ לסחוט עוד טיפטיפונת איכות תמונה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2602
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
בד"כ עדיף קומפוננט מS-VIDEO במקרה שלך מכיוון שה 2600 יודע להגביר מעט את אות התמונה אז לא ברור אם זה ישנה משהו
אתה צריך לבדוק לבד ולראות או שאולי ישראל (IL62) יודע.
אתה צריך לבדוק לבד ולראות או שאולי ישראל (IL62) יודע.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני חיברתי YESMAX שיש לא שני יציאות האחת S-VIDEO והשניה SCARTyoav4x4 כתב:בד"כ עדיף קומפוננט מS-VIDEO במקרה שלך מכיוון שה 2600 יודע להגביר מעט את אות התמונה אז לא ברור אם זה ישנה משהו
אתה צריך לבדוק לבד ולראות או שאולי ישראל (IL62) יודע....
למסך ה NEC שלי, את הSCART חיברתי דרך טנסקודר לקומפוננט, חילקתי את המסך לשתיים (לצורך השוואה) ואני ואני רואה את שני החיבורים בו זמנית על אותה תחנה, ואני יכול לומר בסיפוק שהצבעים בקומפוננט הרבה יותר "חיים" מאשר ב S-VIDEO שניראים דהויים, מקווה שעזרתי
בכל מיקרה נראה לי שאין אפשרות לקבל מה SCART של 3100, יציאת קומפוננט,אפשר לקבל רק S-VIDEO.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

אני לא בטוח שהבנתי אותך הרי כתבת שחיברת גם חיבור S-VIDEO וגם חיבור קומפוננט במקביל והיבחנת כי התמונה בחיבור בקומפוננט יותר טובה (לא מפתיע) וכל זה בעזרת היס מקס.reuven_br כתב:אני חיברתי YESMAX שיש לא שני יציאות האחת S-VIDEO והשניה SCARTyoav4x4 כתב:בד"כ עדיף קומפוננט מS-VIDEO במקרה שלך מכיוון שה 2600 יודע להגביר מעט את אות התמונה אז לא ברור אם זה ישנה משהו
אתה צריך לבדוק לבד ולראות או שאולי ישראל (IL62) יודע....
למסך ה NEC שלי, את הSCART חיברתי דרך טנסקודר לקומפוננט, חילקתי את המסך לשתיים (לצורך השוואה) ואני ואני רואה את שני החיבורים בו זמנית על אותה תחנה, ואני יכול לומר בסיפוק שהצבעים בקומפוננט הרבה יותר "חיים" מאשר ב S-VIDEO שניראים דהויים, מקווה שעזרתי
בכל מיקרה נראה לי שאין אפשרות לקבל מה SCART של 3100, יציאת קומפוננט,אפשר לקבל רק S-VIDEO....
ואז קבעת שה3100 לא מוציא קומפוננט - מה הקשר????
בוא נעשה סדר:
קומפוננט זה סוג של חיבור שמעביר אות מסוג YUV
SCART זה סוג של חיבור שמעביר אות מסוג RGB
שני אותות אלו נותנים תוצאה כמעט זהה (קשה להבחין בהבדל)
לכן, מכיוון שברוב המסכים אין כניסת SCART אלא כניסת קומפוננת ובממירים של יס/הוט יש ההפך, אזי, צריך את הטרנסקודר שימיר מSCART לקומפוננט. (RGB ל YUV)
היס מקס וה 3100 מוציאים תמונה זהה!
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הייתי שמח לנסות חיבור דרך הימהה 2600 אבל אין לי,yoav4x4 כתב:ראובן האם בדקת חיבור דרך הרסיבר (2600) האם יש שיפור באות הוידאו דרך SCART או דרך S-VIDEO
יכול להיות ממש מעניין ....
ברשותי יש ימהה 459,המבצע מיתוג בלבד,הוא לא מבצע UPSCALING.
החיבור המדובר בוצע ישירות מול המסך( ולא דרך הרסיבר).
משום מה בחיבור דרך הרסיבר קיבלתי ירידה באות (אף על פי שב SG אומרים שהרסיבר אמור להגביר את האות)
לגבי כוונתי ל3100 (ויש לי כזה בבית) יציאת הSCART מאפשרת חיבור S-VIDEO ולא RGB
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

ב 3100 ה SCART מסוגל להוציא :reuven_br כתב:לגבי כוונתי ל3100 (ויש לי כזה בבית) יציאת הSCART מאפשרת חיבור S-VIDEO ולא RGB...
RGB
S-VIDEO
COMPOSITE
בדוק!!
אתה יכול לבדוק את זה דרך התפריט של הממיר
>>>>>אלא אם כן אתה מדבר על ה3100 החדש אותו טרם יצא לי לבדוק. מרטין חשד מהתחלה שהוא אינו מוציא RGB אבל אני איני רואה סיבה למה שהוא לא יוציא RGB, ייתכן שאחת מתוך שתי יציאות הSCART שלו לא מוציאה RGB והשניה כן. בכל מקרה עפ"י alicenir כן יש RGB בממיר 3100 החדש.<<<<<