CAMPTOWN FUN CHEF 4B מישהו מכיר?
הי,
יש לי את ה- camptown texas chef 4b כנעט שנה, עובד איתו הרבה, סה"כ מרוצה.
עוצמת חימום גבוהה, רשת גריל עמידה.
יתרונות: מחיר, עוצמת חימום גבוהה, רשת הפשרה לבשר, מד טמפרטורה סביר , כירת צד שימושית.
חסרונות : פיזור חום בינוני-נמוך, עיקר החום נמצא בחלק הקרוב לציר המכסה, אני אישית משתמש במשטח צלייה
כדי לפזר את החום ולמנוע מגע ישיר עם הלהבות (מהשומן) וזה עובד מעולה מסטייקים, פרגיות ועד מרגז.
יש לי את ה- camptown texas chef 4b כנעט שנה, עובד איתו הרבה, סה"כ מרוצה.
עוצמת חימום גבוהה, רשת גריל עמידה.
יתרונות: מחיר, עוצמת חימום גבוהה, רשת הפשרה לבשר, מד טמפרטורה סביר , כירת צד שימושית.
חסרונות : פיזור חום בינוני-נמוך, עיקר החום נמצא בחלק הקרוב לציר המכסה, אני אישית משתמש במשטח צלייה
כדי לפזר את החום ולמנוע מגע ישיר עם הלהבות (מהשומן) וזה עובד מעולה מסטייקים, פרגיות ועד מרגז.
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
היי אם אפשר לשאול איך הוא מבחינת כמות העשן והבעירות שהוא מייצר ?
האם שונה מגרילים אחרים ?
תודה.
האם שונה מגרילים אחרים ?
תודה.
אהלן ,
דווקא בעת האחרונה גם אבא שלי וגם דוד שלי רכשו גריל גז.
במקרה, הגריל גז שציינת הוא הגריל שדוד שלי קנה .
מעבר למחיר,שהוא מצויין,אל תצפה ליותר מדי .
איכות הבשר ירודה,למעשה לא משנה כמה זמן הבשר היה על האש,הוא נותר חי מבפנים אך מת מבחוץ, מידת עשייה וביצועים ענייה בלשון המעטה.
אם אין ביכולתך להשקיע לפחות 3000 ש"ח צפונה על גריל גז איכותי,שיחזיק 5,6,7 ואפילו 10 שנים, אני ממליץ לרדת מזה.
אחרי שהתנסיתי בפסח גם ב Australia Chef עם 5 מבערים שעלה 2000 ש"ח וגם עם ב CampTown 4B שעלה 1,600 ש"ח (המחיר שמצאת מצויין,אגב) לעומת ה Napoleon שקניתי, אין בכלל נקודה להשוואה, חבל על ה 1500 שקלים שתזרוק. עם כל הצער שבדבר.
דווקא בעת האחרונה גם אבא שלי וגם דוד שלי רכשו גריל גז.
במקרה, הגריל גז שציינת הוא הגריל שדוד שלי קנה .
מעבר למחיר,שהוא מצויין,אל תצפה ליותר מדי .
איכות הבשר ירודה,למעשה לא משנה כמה זמן הבשר היה על האש,הוא נותר חי מבפנים אך מת מבחוץ, מידת עשייה וביצועים ענייה בלשון המעטה.
אם אין ביכולתך להשקיע לפחות 3000 ש"ח צפונה על גריל גז איכותי,שיחזיק 5,6,7 ואפילו 10 שנים, אני ממליץ לרדת מזה.
אחרי שהתנסיתי בפסח גם ב Australia Chef עם 5 מבערים שעלה 2000 ש"ח וגם עם ב CampTown 4B שעלה 1,600 ש"ח (המחיר שמצאת מצויין,אגב) לעומת ה Napoleon שקניתי, אין בכלל נקודה להשוואה, חבל על ה 1500 שקלים שתזרוק. עם כל הצער שבדבר.