שלום !
אני מתעניין ברכישת מקרן וכעת מצאתי באתר מסויים מקרן מדגם OPTOMA שעונה על כל הדרישות שלי ממש מדהים במחיר מדהים ובנוסף מחיר הנורה שלו [במקרה ותשרף] זול מאוד בכחצי מחיר ממחיר לנורה רגילה של מקרן [1400 ש"ח]
הבעיה היא שאנני מכיר את החברה הזאת העונה לשם אופטומה, וקצת מוזר שמקרן שלטענת המשווק אחד מהשמות המובילים גם לא רואים אותו הרבה בשוק, וגם במחיר יחסית עממי בהשוואה ליתר המקרנים. אשמח מאוד אם יהיה מי שיעזור לי בנושא ויאיר את עני
יום נעים
אבי
מעוניין באינפורמציה על מקרן אופטומה
אבי , ברוך הבא לפורום,
הסר דאגה מליבך,
איני בקיא בשלל חברות המקרנים, כמו כן לא פירטת את הדרישות שלך מהמקרן שתאמו למוצר שראית באתר,
אך בתור בעל מקרן מחברת אופטומה שמאוד מרוצה ממנו וכמו כן לפי מה שהבנתי ממכרי, אופטומה נחשבת כאחת מחברות המקרנים הטובות שקיימות כיום בשוק.
לגבי אחריות - אופטומה מקבלת אחריות מאחת המעבדות המובילות בארץ - SG, כך שלפחות מהבחינה הזאת יש על מה לקחת אמון במקורות המקרן.
בהצלחה,
צפיר
הסר דאגה מליבך,
איני בקיא בשלל חברות המקרנים, כמו כן לא פירטת את הדרישות שלך מהמקרן שתאמו למוצר שראית באתר,
אך בתור בעל מקרן מחברת אופטומה שמאוד מרוצה ממנו וכמו כן לפי מה שהבנתי ממכרי, אופטומה נחשבת כאחת מחברות המקרנים הטובות שקיימות כיום בשוק.
לגבי אחריות - אופטומה מקבלת אחריות מאחת המעבדות המובילות בארץ - SG, כך שלפחות מהבחינה הזאת יש על מה לקחת אמון במקורות המקרן.
בהצלחה,
צפיר
שלום צפיר !
א. תודה על ההתיחסות המהירה.
לגופו של עניין אני צריך מקרן בשביל הרצאות להקרנת מצגות בעיקר שלפעמים משולבים שם גם קטעי סרטים
לא בכל מצב ניתן להחשיך לגמרי את החדר היות ולפעמים זה לא הרצאה אלא משהו כמו סדנא שאנשים רוצים גם לכתוב דברים.
חקרתי ובררתי המון בנושא ואני אמנם לא יכול לומר שהגעתי לסיום החקירה אך החלטתי שאם אמשיך לחקור לעולם לא אקנה מקרן
ולפני מיטב הבנתי הבנתי שהמקרן שאפרט עונה על כל הדישות שלי גם על דרישת המחיר
המקרן הוא מדגם: OPTOMA EP716R
שיטת הקרנה: DLP עוצמת הארה 2200 רוזולוציה: 800*600 ללא דחיסה.
יש עוד דברים שאני לא מבין בהם אך כפי שהבנתי אלו הדברים החשובים לי
המחיר הוא 6,800 ש"ח ב-10 תשלומים + מסך נגלל מתנה
ועלות של מנורה שנשרפה 1400 ש"ח בלבד [וכפי שהבנתי עלות מנורה בד"כ גבוהה הרבה יותר]
אשמח מאוד אם אתה מבין יותר בעניין ותדריך אותי. אוכל גם לשלוח לך לינק של המקרן אם תרצה [מקווה שזה מותר באתר?]
בתודה מראש
אבי
א. תודה על ההתיחסות המהירה.
לגופו של עניין אני צריך מקרן בשביל הרצאות להקרנת מצגות בעיקר שלפעמים משולבים שם גם קטעי סרטים
לא בכל מצב ניתן להחשיך לגמרי את החדר היות ולפעמים זה לא הרצאה אלא משהו כמו סדנא שאנשים רוצים גם לכתוב דברים.
חקרתי ובררתי המון בנושא ואני אמנם לא יכול לומר שהגעתי לסיום החקירה אך החלטתי שאם אמשיך לחקור לעולם לא אקנה מקרן
ולפני מיטב הבנתי הבנתי שהמקרן שאפרט עונה על כל הדישות שלי גם על דרישת המחיר
המקרן הוא מדגם: OPTOMA EP716R
שיטת הקרנה: DLP עוצמת הארה 2200 רוזולוציה: 800*600 ללא דחיסה.
יש עוד דברים שאני לא מבין בהם אך כפי שהבנתי אלו הדברים החשובים לי
המחיר הוא 6,800 ש"ח ב-10 תשלומים + מסך נגלל מתנה
ועלות של מנורה שנשרפה 1400 ש"ח בלבד [וכפי שהבנתי עלות מנורה בד"כ גבוהה הרבה יותר]
אשמח מאוד אם אתה מבין יותר בעניין ותדריך אותי. אוכל גם לשלוח לך לינק של המקרן אם תרצה [מקווה שזה מותר באתר?]
בתודה מראש
אבי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
OPTOMA חברה ותיקה, ידועה ומוכרת מאוד בתחום. היא פעילה יותר בתחום הקולנוע הביתי ולכן לא צפוי שמי שלא בקיא ברזי התחום יכיר אותה.
הרזולוציה של המקרן שפירטת נראה לי נמוך.
לא הבנתי, האם המקרן הוא חדש?
הרזולוציה של המקרן שפירטת נראה לי נמוך.
לא הבנתי, האם המקרן הוא חדש?