השלבים האחרונים של ההתקנה שלי
אני כבר מתקרב לשלבים האחרונים של ההתקנה שלי. הבעיה הראשונה שלי היתה איך להתקין את הדבר הזה ששוקל כחמישים קילו על התקרה וגם לאפשר לו חופש תזוזה לכיולים מכיוון שהאופטיקה של מקרני CRT היא קבועה.
לאחר חיפוש רב בפורומים שונים מצאתי פתרון המתבסס על פרופילים ומוטות הברגה המתחברים למקרן.
לאחר חיפוש רב בפורומים שונים מצאתי פתרון המתבסס על פרופילים ומוטות הברגה המתחברים למקרן.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
המקרן עצמו
המקרן הוא מקרן CRT בשם SONY D50HT. הוא מסוגל להקרין עד 1080I.
תמונה נוספת שלו
עוד תמונה
XBOX 360
אל המקרן מחובר XBOX360. אני מזרים את הווידאו למקרן דרך XBOX360 ב-1080I.
יש תוכנה נחמדה בשם HDPUMP היושבת על המחשב ויכולה להזרים קבצי TS ל XBOX כאשר העיבוד בפועל נעשה על ידי ה-XBOX. יכולת העיבוד של ה- XBOX מדהימה, אני חושב שרק מעט מחשבים יכולים להגיע לתוצאת עיבוד חלקה ואיכותית ב 1080I כמו ה-XBOX.
יש תוכנה נחמדה בשם HDPUMP היושבת על המחשב ויכולה להזרים קבצי TS ל XBOX כאשר העיבוד בפועל נעשה על ידי ה-XBOX. יכולת העיבוד של ה- XBOX מדהימה, אני חושב שרק מעט מחשבים יכולים להגיע לתוצאת עיבוד חלקה ואיכותית ב 1080I כמו ה-XBOX.
זה נכון שאם מודדים מדוייק לא צריכים את החופש הזה. אבל זה לא מזיק שיש וגם כאמצעי לתלייה זה נוח כי אחרי הרכבת הפרופילים רק הייתי צריך להשחיל את המקרן למקום.
המקרן הוא די חדש, יש על השפורפרות כ-200 שעות בלבד.
אני משתמש ב-XBOX360 בעיקר כפתרון זול להצגת סרטים ב H264 ב-1080I.
המקרן הוא די חדש, יש על השפורפרות כ-200 שעות בלבד.
אני משתמש ב-XBOX360 בעיקר כפתרון זול להצגת סרטים ב H264 ב-1080I.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
רשימת הכיולים ארוכה כאורך הגלות, רובם כיוונים גיאומטרים, CONVERGE,FLAPPING ועוד ועוד.
אני כרגע בשלב בניית ICC פרופייל לחיבור מקרן XBOX אבל אני נתקל בבעיה שהחברה הנחמדים ממיקרוסופט לא איפשרו אופציה כזו בXBOX ואני מנסה לחפש פתרונות חלופיים אולי בצד פלג הסטרימר ב PC.
אני כרגע בשלב בניית ICC פרופייל לחיבור מקרן XBOX אבל אני נתקל בבעיה שהחברה הנחמדים ממיקרוסופט לא איפשרו אופציה כזו בXBOX ואני מנסה לחפש פתרונות חלופיים אולי בצד פלג הסטרימר ב PC.