בבוקר הגיע עופר כרמי מטעמו של עמי/עולם דיגיטלי ועזר לסדר את הרשת בבית (במסגרת התקנת המקרן אוהד וג'ורג מתחו גם חוט רשת למיקום החדש של המזנון והראש לא נלחץ טוב). מחובר לנתב 10/100/1000, כדי לתת ריספקט (או במילים אחרות, לנצל כמו שצריך) את ה-NAS 2TB של באפלו ולשאר הציוד במזנון. באותה הזדמנות התארגנתי על UPS סולידי עבור ה-HTPC, וכרטיס USB/PCI - כדי להתגבר על הבעיה של ויסטה עם ה-USB Onboard שלי. התקנתי, עובד יופי ועכשיו שלשת ה-MyBook עובדים שוב ובקצבים סבירים.
משם המשכנו ל-Apex ביבנה שאחרי חצי שנה מירדף השיגו לי את ה-Belkin PureAV PF60! חיה כסופה ויפה. גאדג'ט סקסי ביותר, ותסלחו לי על הפטיש לאלקטרוניקה
אני סקפטי (עוד מאירופה) לגבי לכלוכים על רשת החשמל (נמר, שום דבר אישי) וממילא לא מצליח להבין באודיו איכותי מספיק כדי להיות מסוגל לשמוע שיפור בצליל עם חשמל יותר נקי - אבל מה שכן הפחד מברקים ושאר מרעין בישין מרשת החשמל והמחשבה על לאבד את כל הציוד בחורף אחד הובילו אותי אליו. פחד הוא גורם מדרבן לא רע. אז למרות שאני לא מכיר באופן אישי אף אחד שקרה לו משהו רע מברק וששמעתי מהרבה מומחים שזה הכל שטויות, הלכתי עליו, מאותה סיבה שאני קונה ביטוח מוגזם לשימחת חברות הביטוח.הוא מגיע עם שקעים אמריקאים (עם הארקה) אז עכשיו אני צריך לארגן כבלי קומוקום וסוגים אחרים עם תקעים אמריקאים, לחבר אותו ולהרגיש יותר שקט. וכבונוס אפשר לעקוב אחרי צריכת החשמל של כל מכשיר בזמן אמת דרך צג ה-LCD שלו, מידע שימושי וחיוני ללא ספק
לסיום, חיברתי עכשיו את ה-Xbox360 ל-DVDO-VP50 וממנו לפלזמה ולמקרן.
צעקת ה"ווואו" כש Dead or alive 4 נפתח עליו בגודל המטורף הזה הקפיצה את הסביבה אני חושב. חוויה אחרת לגמרי. זהו, אחלה סיפוק.
יש לי כמה שטויות נוספות לפתור - השידורים של Yes אדומים מאיזה סיבה מוזרה (גם על המקרן וגם על הפלזמה אז הבעיה לא בהם) - עשיתי לו ריסט ונשאר אדום, אז הבעיה או בכבלים, או בטרנסקודר או ב-DVDO (הכי פחות סביר) אז צריך לעשות הצלבות. עוד תופעות מוזרות זה כמה סרטי TS שהפסיקו לנגן - תוכנת הניגון נסגרת במפתיע על ההתחלה בלי שום הודעת שגיאה.
אני לא בטוח מה הפורום הנכון לפרסום חוויות מסע מסביב למערכת ק"ב, ומכיוון שעיקר ההתלהבות שלי כרגע זה המקרן, בחרתי בפורום הזה אבל בכיף אעביר ל"כללי" אם מוטב.