יום פורה מסביב למערכת

מקרנים קידמיים - Front Projector.
Highendman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 415
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

הייתי ביום חופש היום עם הילדים, ולשמחתם 8) הקדשנו אותו למערכת קולנוע ביתי.
בבוקר הגיע עופר כרמי מטעמו של עמי/עולם דיגיטלי ועזר לסדר את הרשת בבית (במסגרת התקנת המקרן אוהד וג'ורג מתחו גם חוט רשת למיקום החדש של המזנון והראש לא נלחץ טוב). מחובר לנתב 10/100/1000, כדי לתת ריספקט (או במילים אחרות, לנצל כמו שצריך) את ה-NAS 2TB של באפלו ולשאר הציוד במזנון. באותה הזדמנות התארגנתי על UPS סולידי עבור ה-HTPC, וכרטיס USB/PCI - כדי להתגבר על הבעיה של ויסטה עם ה-USB Onboard שלי. התקנתי, עובד יופי ועכשיו שלשת ה-MyBook עובדים שוב ובקצבים סבירים.

משם המשכנו ל-Apex ביבנה שאחרי חצי שנה מירדף השיגו לי את ה-Belkin PureAV PF60! חיה כסופה ויפה. גאדג'ט סקסי ביותר, ותסלחו לי על הפטיש לאלקטרוניקה :D
אני סקפטי (עוד מאירופה) לגבי לכלוכים על רשת החשמל (נמר, שום דבר אישי) וממילא לא מצליח להבין באודיו איכותי מספיק כדי להיות מסוגל לשמוע שיפור בצליל עם חשמל יותר נקי - אבל מה שכן הפחד מברקים ושאר מרעין בישין מרשת החשמל והמחשבה על לאבד את כל הציוד בחורף אחד הובילו אותי אליו. פחד הוא גורם מדרבן לא רע. אז למרות שאני לא מכיר באופן אישי אף אחד שקרה לו משהו רע מברק וששמעתי מהרבה מומחים שזה הכל שטויות, הלכתי עליו, מאותה סיבה שאני קונה ביטוח מוגזם לשימחת חברות הביטוח.הוא מגיע עם שקעים אמריקאים (עם הארקה) אז עכשיו אני צריך לארגן כבלי קומוקום וסוגים אחרים עם תקעים אמריקאים, לחבר אותו ולהרגיש יותר שקט. וכבונוס אפשר לעקוב אחרי צריכת החשמל של כל מכשיר בזמן אמת דרך צג ה-LCD שלו, מידע שימושי וחיוני ללא ספק :lol:

לסיום, חיברתי עכשיו את ה-Xbox360 ל-DVDO-VP50 וממנו לפלזמה ולמקרן.
צעקת ה"ווואו" כש Dead or alive 4 נפתח עליו בגודל המטורף הזה הקפיצה את הסביבה אני חושב. חוויה אחרת לגמרי. זהו, אחלה סיפוק.

יש לי כמה שטויות נוספות לפתור - השידורים של Yes אדומים מאיזה סיבה מוזרה (גם על המקרן וגם על הפלזמה אז הבעיה לא בהם) - עשיתי לו ריסט ונשאר אדום, אז הבעיה או בכבלים, או בטרנסקודר או ב-DVDO (הכי פחות סביר) אז צריך לעשות הצלבות. עוד תופעות מוזרות זה כמה סרטי TS שהפסיקו לנגן - תוכנת הניגון נסגרת במפתיע על ההתחלה בלי שום הודעת שגיאה.

אני לא בטוח מה הפורום הנכון לפרסום חוויות מסע מסביב למערכת ק"ב, ומכיוון שעיקר ההתלהבות שלי כרגע זה המקרן, בחרתי בפורום הזה אבל בכיף אעביר ל"כללי" אם מוטב.

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

תתחדש... הפעם על התחושות והחוויות

"אני לא בטוח מה הפורום הנכון", בהודעה שלך הקפת, פחות או יותר, את רוב הפורומים באתר :-)

זה בדיוק מה שיפה ב"עולם שלנו" - שילוב אודיו/וידאו ודברים נוספים שמרגשים את החושים...
ליאור

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5132
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

חכה , (Y)
תן לי להיתאושש מהנפילה שלי על הריצפה מההלם של מה שקורה לך בסלון :wink:
respect my man :משתחווה:
הלוואי ואני הייתי מקבל תמיכה כזאת מהשותפים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

לי קרה דווקא משהו מברק, נשרף לי ממיר ועוד נגן.

הברק פגע בגג רעפים של בניין לידינו - להם כל מכשירי החשמל (בניין עם 4 קומות) וכל גג הרעפים התמוטט והרעפים התפזרו לכל עבר...

אנחנו היינו כמה מאות מטרים משם ובכל הבניין הלכו מכשירי חשמל...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #5 

אולי התמונה האדומה זה כי החיבורים של הקומפוננט לא נכונים?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Highendman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 415
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

תודה מרטין, הפתרון היה יותר פשוט (ומביך).
במסגרת סידור הכבלים מחדש, חיברתי בטעות את ה-scart ליציאת הוידאו במקום ליציאת ה-tv ב-Yes Max.
התמונה הופיעה אבל כמו שכתבתי בצבע אדום, מפתיע, הייתי מצפה שאו שלא תופיע כלל או יותר סביר שתהיה כרגיל. בטח מישהוא כאן ידע להסביר למה.
Anyway כשהעברתי את ה-Scart לכניסה הנכונה התמונה הסתדרה. למעשה קמתי לבדוק את זה אחרי ההצעה שלך, עד אז התעצלתי ללכת לבדוק... ראיתי שהקומפוננטים מחוברים נכון, ואז בעוד סריקה שמתי לב למיקום הסקארט השגוי.

בינתיים נתקלתי בבעיה אחרת (איזה כיף) - ה-network switch עושה רעשים של טרקטור (מאורר דפוק). יש חדש בדרך שיגיע בעוד כשבוע, בינתיים תקעתי קיסם לעצור את הסיבובים, מתוך מחשבה שכמה חום סויץ קטן כבר יכול לעשות.
כשהתחילו צפצופים מתוך המזנון פתחתי מהר את התא - ה-NAS נכנס למכת חום, הודיע בצהוב על ה-LCD שלו too hot וסרב להגיב. האמת אני מבין אותו - רתח שם... בקושי היה אפשר לגעת בסויץ. עכשיו הקיסם בחוץ, הדלת של התא במזנון פתוחה, רעשים של טרקטור בכל הסלון ומחכים לסויץ' החדש שיגיע :) אוטוטו אני מוריד את הרשת שיהיה שקט ולא יפריע בסרט.

ללא קשר: מה שמשעשע במיוחד (לפחות בינתיים) זה שבעקבות המקרן שקנינו יצא לי שם בקרב השכנים של אחד שמבין בק"ב - אז התחילו לקרוא לי לעזרה לא רק בלתקן PC שנתקע... בינתיים זה משעשע. שכנה קראה לי לעזור לה עם ה-DVD שכבר חודש לא רואים תמונה והיא לא יודעת למה והיא ובעלה והילדים סובלים. אחרי בדיקה של בדיוק דקה ראיתי שהחוט מאחורה של הטלויזיה לא תקוע עד הסוף... רבע לחיצה, יש תמונה, היא ובעלה רוקדים מול המסך (הקטן) ומספרים איך חודש הם מנסים לאתר טכנאי שיבוא לסדר בלי הצלחה. :lol:

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1430
שם מלא: firebird
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

וואו איזה רשימת תכולה

עכשיו תן לנו רק את הכתובת ונעשה הזמנה :D

באיזה שלט אתה משתמש על מנת לשלוט על כל המכשירים (בטח גם פה הלכת על THE BEST)
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #8 

במסגרת סידור הכבלים מחדש, חיברתי בטעות את ה-scart ליציאת הוידאו במקום ליציאת ה-tv ב-Yes Max.
התמונה הופיעה אבל כמו שכתבתי בצבע אדום, מפתיע, הייתי מצפה שאו שלא תופיע כלל או יותר סביר שתהיה כרגיל. בטח מישהוא כאן ידע להסביר למה.
Anyway כשהעברתי את ה-Scart לכניסה הנכונה התמונה הסתדרה. למעשה קמתי לבדוק את זה אחרי ההצעה שלך, עד אז התעצלתי ללכת לבדוק... ראיתי שהקומפוננטים מחוברים נכון, ואז בעוד סריקה שמתי לב למיקום הסקארט השגוי.
...
הגיוני.
כנראה שהמסך קיבל קומפוזיט דרך אחד החוטים של הRGB....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”