gt3 מהגרופון
הזמנתי את ה gt3 מהגרופון.
מהפורום והסקירהבאתר הזה הבנתי שאפשר לבחור פלנצה ו 2 רשתות.
שביקשתי אמרו לי שלא ניתן לבחור ובכלל אין להם פלנצות ורק אחרי פסח יהיו.
אני חושב שראוי שיציינו את זה כי אני משתמש המון בפלנצה ונתקעתי עכשיו בפסח בלי הפלנצה.
בהמשך אשלח את חוות דעתי על המנגל.
יום טוב לכולם.
מהפורום והסקירהבאתר הזה הבנתי שאפשר לבחור פלנצה ו 2 רשתות.
שביקשתי אמרו לי שלא ניתן לבחור ובכלל אין להם פלנצות ורק אחרי פסח יהיו.
אני חושב שראוי שיציינו את זה כי אני משתמש המון בפלנצה ונתקעתי עכשיו בפסח בלי הפלנצה.
בהמשך אשלח את חוות דעתי על המנגל.
יום טוב לכולם.
- carmeldirect
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 19
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
@שימימו
היי רינת,
אנו שמחים שבחרת בגריל GTI3 במבצע גרופון.
מקריאת הודעתך אנו מניחים שקראת סקירה ישנה באתר מאחר ובשנה שעברה באחד ממבצעי גרופון אכן היה ניתן לקבל את הגריל עם 2 רשתות ופלנצ'ה, במבצע הנוכחי לא היה אזכור לכך (גם במפרט הגריל) מאחר והגרילים מגיעים עם 3 רשתות אינטגריל.
במידה ואת מעוניינת תוכלי לרכוש את הפלנצ'ה הקטנה ובמידה ואת מעוניינת לרכוש את הפלנצ'ה הכפולה היא תגיע למלאי בעוד כחודש.
המשך יום נעים וצלייה מהנה.
צוות כרמל דיירקט.
היי רינת,
אנו שמחים שבחרת בגריל GTI3 במבצע גרופון.
מקריאת הודעתך אנו מניחים שקראת סקירה ישנה באתר מאחר ובשנה שעברה באחד ממבצעי גרופון אכן היה ניתן לקבל את הגריל עם 2 רשתות ופלנצ'ה, במבצע הנוכחי לא היה אזכור לכך (גם במפרט הגריל) מאחר והגרילים מגיעים עם 3 רשתות אינטגריל.
במידה ואת מעוניינת תוכלי לרכוש את הפלנצ'ה הקטנה ובמידה ואת מעוניינת לרכוש את הפלנצ'ה הכפולה היא תגיע למלאי בעוד כחודש.
המשך יום נעים וצלייה מהנה.
צוות כרמל דיירקט.
תודה על התגובה המהירה.
הסקירה שקראתי היא מלינק של העסקה.
גם היום באתר שלכם שנכנסים לגריל הזה יש לינק לסקירה הזו ששם כתוב כך:
"יתרון גדול שניתן לקבל בגריל זה הינו האפשרות להחליף רשת אחת בפלנצ'ה. היבואן מאפשר את רכישת הגריל בכל תצורה שהלקוח בוחר (ממליץ על פלנצ'ה ושתי רשתות) או לרכוש בנוסף כמובן."
אני מציע לכם להוריד את הטקסט הזה מהסיקור או להוריד את הלינק של הסיקור מכיוון שזה נורא מטעה ולא הוגן.
המשך יום נעים גם לכם.
הסקירה שקראתי היא מלינק של העסקה.
גם היום באתר שלכם שנכנסים לגריל הזה יש לינק לסקירה הזו ששם כתוב כך:
"יתרון גדול שניתן לקבל בגריל זה הינו האפשרות להחליף רשת אחת בפלנצ'ה. היבואן מאפשר את רכישת הגריל בכל תצורה שהלקוח בוחר (ממליץ על פלנצ'ה ושתי רשתות) או לרכוש בנוסף כמובן."
אני מציע לכם להוריד את הטקסט הזה מהסיקור או להוריד את הלינק של הסיקור מכיוון שזה נורא מטעה ולא הוגן.
המשך יום נעים גם לכם.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4770
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
הסקירה בוצעה לפני כשנתיים, הרבה דברים השתנו מאז מבחינת הגריל והדגמים וכמובן המבצעים.
אגב, בזמן הסקירה לא היו מבצעי גרופון עדיין על הגריל וההחלפה התאפשרה ברכישה ישירות מול הייבואן.
אגב, בזמן הסקירה לא היו מבצעי גרופון עדיין על הגריל וההחלפה התאפשרה ברכישה ישירות מול הייבואן.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
כנראה שאתם צודקים , צריך תמיד ללכת ליבואן לראות את המוצר בעין ולא להסתמך על סקירות ישנות ,לוודא בדיוק מה מקבלים (את המנגל הקודם שלי רכשתי לפני 7 שנים מהיבואן של SCAB קיבלתי מתנה כיסוי , הובלה ,סט כלים וזה כלל פלנצ'ה ו 2 רשתות).
דרך אגב שהסתכלתי על המחירים של המנגל ב zap ראיתי שהוא עולה 3000 ש"ח כולל הובלה כך שהגרופון נתן בסך הכל 10% הנחה ולא מקבלים איתו כלום , אפילו לא את האפשרות לבחור פלנצ'ה ו 2 רשתות כפי שהיה כתוב בסקירה שצורפה למוצר.
אני רק מקווה שהמנגל יהיה אכותי כמו בסקירה ושהשירות שלהם באמת מעולה כמו שכותבים כאן(זה מאוד חשוב).
בפסח אני אשתמש בו הרבה וארשום את חוות דעתי על המנגל.
יום טוב.
דרך אגב שהסתכלתי על המחירים של המנגל ב zap ראיתי שהוא עולה 3000 ש"ח כולל הובלה כך שהגרופון נתן בסך הכל 10% הנחה ולא מקבלים איתו כלום , אפילו לא את האפשרות לבחור פלנצ'ה ו 2 רשתות כפי שהיה כתוב בסקירה שצורפה למוצר.
אני רק מקווה שהמנגל יהיה אכותי כמו בסקירה ושהשירות שלהם באמת מעולה כמו שכותבים כאן(זה מאוד חשוב).
בפסח אני אשתמש בו הרבה וארשום את חוות דעתי על המנגל.
יום טוב.
- Chura
- חבר מביא חבר

לגבי השירות, אני חושב שההודעות בפורום מדברות בעד עצמם.
לגבי טיב המוצר. אני יכול להגיד שלא תתאכזב. כן יש איזה בעיה או 2 שאני יכול לציין לאחר שימוש של שנה+ (החלטתי לקנות בסוף
)
אבל מאוד מרוצה.
לגבי טיב המוצר. אני יכול להגיד שלא תתאכזב. כן יש איזה בעיה או 2 שאני יכול לציין לאחר שימוש של שנה+ (החלטתי לקנות בסוף
אבל מאוד מרוצה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
לפני כשבועיים לקחתי את המנגל.
ההרכבה לא מורכבת מידי ( כ 40 דקות לקח לי).
היו לי 2 בעיות 1- אחת הרשתות ממש התנדנדה 2-לחץ הגז לא עבר את ה 200.
דיברתי עם כרמל דיירקט , הם היו מאוד נחמדים , שאלו אם אני רוצה לבוא להחליף את הרשת או שישלחו לי עם שליח (בסוף קפצתי לקחת).
לגבי העוצמה אמרו לי לדבר קודם עם טכנאי הגז שיבדוק את נקודת הגז , הזמנתי טכנאי הוא החליף וסת לחץ בבית ובפעם האחרונה שניסיתי הגיע ל 250 מעלות לאחר כ 15 דקות (עם בלון זה יותר מהיר אבל לדעתי נקודת גז זה יותר נוח).
עשיתי ניסוי קטן , עם פרגיות וקבב יצא מצויין ומהר.
המגש מקדימה מאוד נוח למרות שלפעמים יש קצת טפטופים למטה אם הבשר נמצא בקצה.
הניקיון של הרשתות הוא מהיר , לפ דעתי הכי טוב לפני הניקוי להדליק לאיזה 5 דקות שהרשת תתחמם ולנקות עם מברשת ברזל ספוגה במים.
בפסח אני אעשה בדיקות מקיפות ואתן את חוות דעתי.
בסך הכל נראה שהשירות שלהם הוא אחלה ושהמוצר טוב , אבל כמובן זה רק רושם ראשוני.
ההרכבה לא מורכבת מידי ( כ 40 דקות לקח לי).
היו לי 2 בעיות 1- אחת הרשתות ממש התנדנדה 2-לחץ הגז לא עבר את ה 200.
דיברתי עם כרמל דיירקט , הם היו מאוד נחמדים , שאלו אם אני רוצה לבוא להחליף את הרשת או שישלחו לי עם שליח (בסוף קפצתי לקחת).
לגבי העוצמה אמרו לי לדבר קודם עם טכנאי הגז שיבדוק את נקודת הגז , הזמנתי טכנאי הוא החליף וסת לחץ בבית ובפעם האחרונה שניסיתי הגיע ל 250 מעלות לאחר כ 15 דקות (עם בלון זה יותר מהיר אבל לדעתי נקודת גז זה יותר נוח).
עשיתי ניסוי קטן , עם פרגיות וקבב יצא מצויין ומהר.
המגש מקדימה מאוד נוח למרות שלפעמים יש קצת טפטופים למטה אם הבשר נמצא בקצה.
הניקיון של הרשתות הוא מהיר , לפ דעתי הכי טוב לפני הניקוי להדליק לאיזה 5 דקות שהרשת תתחמם ולנקות עם מברשת ברזל ספוגה במים.
בפסח אני אעשה בדיקות מקיפות ואתן את חוות דעתי.
בסך הכל נראה שהשירות שלהם הוא אחלה ושהמוצר טוב , אבל כמובן זה רק רושם ראשוני.
Chura היקר,
תודה על הסקירה שעשית בזמנו ועל ההודעות שלך בפורום.
אני שוקל קניית גריל כמו שלך (גרנד הול GTI3).
תוכל לפרט מעט על הבעיות שציינת אחרי שימוש של שנה?
האם ממליץ על פלטות אינטגריל? אם היית קונה היום היית שוקל משהו אחר (אולי T2)?
תודה על העזרה,
תודה על הסקירה שעשית בזמנו ועל ההודעות שלך בפורום.
אני שוקל קניית גריל כמו שלך (גרנד הול GTI3).
תוכל לפרט מעט על הבעיות שציינת אחרי שימוש של שנה?
האם ממליץ על פלטות אינטגריל? אם היית קונה היום היית שוקל משהו אחר (אולי T2)?
תודה על העזרה,
כבר הרבה שנים אני מנקה קח את המנגל גז ואין עם זה בעיה כמובן שהמנגל כבוי שאני מנקה ואל תשכח שזו מברשת ברזל היא לא סופגת כל כך הרבה מים.
מי שלא רוצה להשתמש במים גם ניתן לשים נייר כסף על הרשת להדליק ל 15 דקות חום גבוה ואז השומנים נדבקים לנייר כסף ואחר כך עוברים דקה עם מברשת ברזל והרשת מתנקה אבל אני חושב שהשיטה הכי נוחה היא עם מברשת ברזל ספוגה במים וניסיתי את כל השיטות אני כבר 10 שנים עם מנגל גז בגינה.
מי שלא רוצה להשתמש במים גם ניתן לשים נייר כסף על הרשת להדליק ל 15 דקות חום גבוה ואז השומנים נדבקים לנייר כסף ואחר כך עוברים דקה עם מברשת ברזל והרשת מתנקה אבל אני חושב שהשיטה הכי נוחה היא עם מברשת ברזל ספוגה במים וניסיתי את כל השיטות אני כבר 10 שנים עם מנגל גז בגינה.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
הגריל של כרמל דיירקט- הוא הרכישה הכי טובה שעשיתי בחיי
אני ממליץ בחום, יש שם צוות של אנשים נפלאים שלפני הכל תודעת השרות והיחס שלהם ללקוח הוא משהוא מאוד מאוד מאוד נדיר בנוף של ארצנו, כשמגיעים לגריל, את יכולה להיות בטוחה שאת רוכשת מוצר מעולה, אצלנו הגריל (ללא כירת הצד) עובד כבר שנה + בעומס מירבי (ממוצע של 2-3 פעמים בשבוע) והוא עדיין נראה כאילו אתמול הרכיבו אותו ....
מומלץ !!!!
יוסי ביטון
אני ממליץ בחום, יש שם צוות של אנשים נפלאים שלפני הכל תודעת השרות והיחס שלהם ללקוח הוא משהוא מאוד מאוד מאוד נדיר בנוף של ארצנו, כשמגיעים לגריל, את יכולה להיות בטוחה שאת רוכשת מוצר מעולה, אצלנו הגריל (ללא כירת הצד) עובד כבר שנה + בעומס מירבי (ממוצע של 2-3 פעמים בשבוע) והוא עדיין נראה כאילו אתמול הרכיבו אותו ....
מומלץ !!!!
יוסי ביטון
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
יש לי שאלה לגבי הגריל הזה (GTI3) :
הרשת שלו ברוב שטחה אטומה, כלומר כמו פלאנצ'ה, אז מה הרעיון כאן ? הרי הבשר טעים יותר כשהוא צלוי והנוזלים נוטפים ממנו, ופחות כאשר הוא מתבשל בנוזלים של עצמו כמו בסיר על הכיריים (=פלאנצ'ה).
אני מפספס פה משהו ?
הרשת שלו ברוב שטחה אטומה, כלומר כמו פלאנצ'ה, אז מה הרעיון כאן ? הרי הבשר טעים יותר כשהוא צלוי והנוזלים נוטפים ממנו, ופחות כאשר הוא מתבשל בנוזלים של עצמו כמו בסיר על הכיריים (=פלאנצ'ה).
אני מפספס פה משהו ?
- Chura
- חבר מביא חבר

הפלטות בחלקם אכן ״סגור״ אבל החלקים הנ״ל קצת מעוגלים. לא נוצר מצב של שומן עומד שם.
יש לרכוש גם פלטות פתוחות לחלוטין ללא הסגירה (אגב זה נקרא אינטגריל אצלהם) אבל אז הסיכוי להתלקחויות יותר גבוה.
יש לרכוש גם פלטות פתוחות לחלוטין ללא הסגירה (אגב זה נקרא אינטגריל אצלהם) אבל אז הסיכוי להתלקחויות יותר גבוה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload