התלבטות בבחירת גריל גז Weber Vs Grand Hall Vs Napoleon
שלום לכל חברי הפורום ,
מזה כמה ימים שאני קורא כאן בפורום ונתקלתי במגון דעות על גרילי הגז וובר,גרנד הול ונפוליאון.
כל זה התחיל מיום שבו נכנסתי להום סנטר ונתקלתי במגון גרילים של SCAB,BROIL KING ויתר מוצרים סיניים \ מדבקה.
לכן,החלטתי להשקיע מעט יותר ולהנות מגריל גז למשך זמן רב יותר.
הצרכים שלי הם בעיקר על האש פעם בשבוע בממוצע, לזוג. לעיתים אירוח של לא יותר מ 10-15 אנשים.
אז קודם כל, אתחיל מעניין השירות.
נכנסתי לחנות של כרמל דיירקט ונעניתי על ידי אורן נציג המכירות ולאחר מכן ע"י יובל .
אין מילים ! שירות נהדר,אדיב,סבלני,הרגשתי ממש VIP למרות שבסה"כ טרם קניתי אצלם, הם כבר קנו אותי עם השירות !
לעומת וובר - נכנסתי לשתי חנויות שלהם באותו היום,האחת בראשון לציון והשניה בהרצליה.
או שלא מתייחסים, או שמתעסקים באלף ואחת דברים במקביל למתן מענה ללקוח,או שעושים טובה שעונים לך על תשובות.
בסה"כ הרגשה של פלצנות לא מוצדקת. אפילו לצ'פר את הלקוחות שלהם ולתת הרגשה טובה (בכל זאת,קונים אצלכם באלפי ש"ח וגם בעשרות אלפי ש"ח) הם לא מסוגלים. מענה די דליל .
לעניינינו :
1. Weber - התעניינתי ב Q3200.
במבט ראשון, הגריל נראה די עני, לטעמי העגלת פלסטיק לא עושה טוב לוובר,שלדעתי גוף הגריל עצמו עשוי דווקא מחומרים טובים ואיכותיים,אבל נוטה לדלות ועוני בעיצוב החיצוני. אני יודע שזה שולי, אבל אפילו המדפי פלסטיק בצדדים,שלא מתקפלים כמובן,לא מוסיפים לרושם הרע שנוצר על העיצוב העני.
הוצע לי הגריל ב 2500 ש"ח בלי כלום. פשוט גריל גז.
2. Grand Hall - עיני צדה את ה T3S עם הכירת צד + T3 ללא הכירת צד .
לפי המידע שקיבלתי, עם הכירת צד נמסר לי מחיר של 2,800 ש"ח וללא הכירת צד 2,500 ש"ח במבצע גרופון.
בסה"כ נחמד,מה שהוריד לי את הרושם הוא המדפי פלסטיק וכמובן הגלגלים למטה, אבל המחיר מאוד ריאלי לנטול כירת הצד - בסה"כ מדובר ב 3 מבערים מול 2 ב WEBER,שזו קפיצה.
כמו כן יש לו 5 שנים אחריות על כל המכלול,דבר שמרגיע אותי. מול WEBER שם מדובר על אחריות למבערים בלבד .
עוצמה של 45,000 BTU (אם איני טועה) מול 22,000 BTU בוובר בלבד .
ברור לי שמדובר נטו בצריכת גז ואין מה להשוות מבחינת מספר המבערים (חסר מבער ב WEBER) אבל זה גם מעיד על עוצמת הגריל .
3. Napoleon - כאן ממש אהבתי !
ראיתי את הדגם עם ה 2 מבערים (TRIUMPH) שלטעמי, הוא מאוד יפה ומושקע. מגיע עם כירת צד מתקפלת (!) והוא בסה"כ נראה ברמת גימור מאוד גבוהה,בהרבה מהגרנד הול.
מאוד מאוד אהבתי את העובדה שהם נותנים 10 שנות אחריות למבערים ואחריות לכל החיים לשילדה (ועוד כל מיני מכלולים,לא זוכר כרגע) זה מעיד על ביטחון מאוד גבוה שלהם במוצר. שום יצרן שאני נתקלתי בו, לא נתן 10 שנות אחריות על המבערים ובטח ובטח שלא אחריות על השילדה והמכסה למשך כל החיים !
חיסרון : מעבר לעובדה שמדובר ב 2 מבערים , שטח הצלייה קטן משמעותית,אפילו מה WEBER.
כשרציתי לעלות לדגם עם 3 מבערים,נאמר לי שאין כרגע במלאי ושזה יתחדש רק באמצע מאי. קצת התאכזבתי,מאחר שמאוד רציתי את הגריל לפני יום העצמאות.
בכל מקרה, כרגע אני בהתלבטות בין שלושה דגמים,כאשר ה WEBER מתנדנד אצלי יותר לכיון הלא מוחלט, בגלל העוני הרב שהוא מציע הן בעוצמת הגז והן בעיצוב החיצוני,שהוא הכי פחות חשוב לי, אבל חשוב !
אבל עוד יותר חשובה לי דעתכם .
אם כך, מה היא דעתכם בנושא ? במי עליי לבחור ?
אשמח לשמוע הצעות וחוות דעת על הדגמים הללו מאנשים שהתנסו או מכירים כאלו שהתנסו ויכולים לחוות גם חוות דעת מקצועית.
תודה,
ליאור.
מזה כמה ימים שאני קורא כאן בפורום ונתקלתי במגון דעות על גרילי הגז וובר,גרנד הול ונפוליאון.
כל זה התחיל מיום שבו נכנסתי להום סנטר ונתקלתי במגון גרילים של SCAB,BROIL KING ויתר מוצרים סיניים \ מדבקה.
לכן,החלטתי להשקיע מעט יותר ולהנות מגריל גז למשך זמן רב יותר.
הצרכים שלי הם בעיקר על האש פעם בשבוע בממוצע, לזוג. לעיתים אירוח של לא יותר מ 10-15 אנשים.
אז קודם כל, אתחיל מעניין השירות.
נכנסתי לחנות של כרמל דיירקט ונעניתי על ידי אורן נציג המכירות ולאחר מכן ע"י יובל .
אין מילים ! שירות נהדר,אדיב,סבלני,הרגשתי ממש VIP למרות שבסה"כ טרם קניתי אצלם, הם כבר קנו אותי עם השירות !
לעומת וובר - נכנסתי לשתי חנויות שלהם באותו היום,האחת בראשון לציון והשניה בהרצליה.
או שלא מתייחסים, או שמתעסקים באלף ואחת דברים במקביל למתן מענה ללקוח,או שעושים טובה שעונים לך על תשובות.
בסה"כ הרגשה של פלצנות לא מוצדקת. אפילו לצ'פר את הלקוחות שלהם ולתת הרגשה טובה (בכל זאת,קונים אצלכם באלפי ש"ח וגם בעשרות אלפי ש"ח) הם לא מסוגלים. מענה די דליל .
לעניינינו :
1. Weber - התעניינתי ב Q3200.
במבט ראשון, הגריל נראה די עני, לטעמי העגלת פלסטיק לא עושה טוב לוובר,שלדעתי גוף הגריל עצמו עשוי דווקא מחומרים טובים ואיכותיים,אבל נוטה לדלות ועוני בעיצוב החיצוני. אני יודע שזה שולי, אבל אפילו המדפי פלסטיק בצדדים,שלא מתקפלים כמובן,לא מוסיפים לרושם הרע שנוצר על העיצוב העני.
הוצע לי הגריל ב 2500 ש"ח בלי כלום. פשוט גריל גז.
2. Grand Hall - עיני צדה את ה T3S עם הכירת צד + T3 ללא הכירת צד .
לפי המידע שקיבלתי, עם הכירת צד נמסר לי מחיר של 2,800 ש"ח וללא הכירת צד 2,500 ש"ח במבצע גרופון.
בסה"כ נחמד,מה שהוריד לי את הרושם הוא המדפי פלסטיק וכמובן הגלגלים למטה, אבל המחיר מאוד ריאלי לנטול כירת הצד - בסה"כ מדובר ב 3 מבערים מול 2 ב WEBER,שזו קפיצה.
כמו כן יש לו 5 שנים אחריות על כל המכלול,דבר שמרגיע אותי. מול WEBER שם מדובר על אחריות למבערים בלבד .
עוצמה של 45,000 BTU (אם איני טועה) מול 22,000 BTU בוובר בלבד .
ברור לי שמדובר נטו בצריכת גז ואין מה להשוות מבחינת מספר המבערים (חסר מבער ב WEBER) אבל זה גם מעיד על עוצמת הגריל .
3. Napoleon - כאן ממש אהבתי !
ראיתי את הדגם עם ה 2 מבערים (TRIUMPH) שלטעמי, הוא מאוד יפה ומושקע. מגיע עם כירת צד מתקפלת (!) והוא בסה"כ נראה ברמת גימור מאוד גבוהה,בהרבה מהגרנד הול.
מאוד מאוד אהבתי את העובדה שהם נותנים 10 שנות אחריות למבערים ואחריות לכל החיים לשילדה (ועוד כל מיני מכלולים,לא זוכר כרגע) זה מעיד על ביטחון מאוד גבוה שלהם במוצר. שום יצרן שאני נתקלתי בו, לא נתן 10 שנות אחריות על המבערים ובטח ובטח שלא אחריות על השילדה והמכסה למשך כל החיים !
חיסרון : מעבר לעובדה שמדובר ב 2 מבערים , שטח הצלייה קטן משמעותית,אפילו מה WEBER.
כשרציתי לעלות לדגם עם 3 מבערים,נאמר לי שאין כרגע במלאי ושזה יתחדש רק באמצע מאי. קצת התאכזבתי,מאחר שמאוד רציתי את הגריל לפני יום העצמאות.
בכל מקרה, כרגע אני בהתלבטות בין שלושה דגמים,כאשר ה WEBER מתנדנד אצלי יותר לכיון הלא מוחלט, בגלל העוני הרב שהוא מציע הן בעוצמת הגז והן בעיצוב החיצוני,שהוא הכי פחות חשוב לי, אבל חשוב !
אבל עוד יותר חשובה לי דעתכם .
אם כך, מה היא דעתכם בנושא ? במי עליי לבחור ?
אשמח לשמוע הצעות וחוות דעת על הדגמים הללו מאנשים שהתנסו או מכירים כאלו שהתנסו ויכולים לחוות גם חוות דעת מקצועית.
תודה,
ליאור.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4770
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
לדעתי, הנפוליאון אכן טוב מה2 האלו, מצד שני הוא יקר יותר.
שטח צליה חשוב מאוד, ואם אין את הגודל שאתה צריך אז אל תתפשר על קטן יותר.
הq3200 למרות מראו הצנוע הוא גריל מעולה, כך גם הT3 למיניהם (גם שווה לבדוק את הgt3)
בגדול הם גרילים מעולה שניהם ומשניהם תקבל תוצאות מפנקות.
אם השירות של כרמל דיירקט קנו אותך עם השירות אז זה פלוס גדול והייתי הולך עליהם.
ומצד שלישי, אם הנפוליאון קנה אותך, תחכה לדגם שאתה רוצה. זה קניה להרבה שנים ועוד יום עצמאות אחד על גריל גחלים לא שווה את ההתפשרות.
שטח צליה חשוב מאוד, ואם אין את הגודל שאתה צריך אז אל תתפשר על קטן יותר.
הq3200 למרות מראו הצנוע הוא גריל מעולה, כך גם הT3 למיניהם (גם שווה לבדוק את הgt3)
בגדול הם גרילים מעולה שניהם ומשניהם תקבל תוצאות מפנקות.
אם השירות של כרמל דיירקט קנו אותך עם השירות אז זה פלוס גדול והייתי הולך עליהם.
ומצד שלישי, אם הנפוליאון קנה אותך, תחכה לדגם שאתה רוצה. זה קניה להרבה שנים ועוד יום עצמאות אחד על גריל גחלים לא שווה את ההתפשרות.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
לי יש את ה3200 ואני מאוד מרוצה ממנו, שטח צליה נראה אולי קצת קטן אבל לצרכים שלך הוא יספיק, ובארוח של 10-15 אנשים, עושים 3 נגלות. (עשיתי בפסח)
גם ה BTU נראה לי מספיק חזק, העניין החשוב ביותר הוא הטעם, פחות היופי פלסטיקה וכו', מה שווה אם תקנה הכי יפה ולא יהיה טעים?
בקטע הזה שמעתי למומחים שאומרים שהוובר הכי טובים בזה, אני סה"כ מאוד מרוצה.
גם קניתי אותו בהרצליה, ומוכר של ממש נחמד וגם קיבלתי איתו כיסוי ועוד כמה אביזרים.
בהצלחה וחג שמח
גם ה BTU נראה לי מספיק חזק, העניין החשוב ביותר הוא הטעם, פחות היופי פלסטיקה וכו', מה שווה אם תקנה הכי יפה ולא יהיה טעים?
בקטע הזה שמעתי למומחים שאומרים שהוובר הכי טובים בזה, אני סה"כ מאוד מרוצה.
גם קניתי אותו בהרצליה, ומוכר של ממש נחמד וגם קיבלתי איתו כיסוי ועוד כמה אביזרים.
בהצלחה וחג שמח
היי מיקי ,
אכן הוובר טובים, אין לי בזה ספק.
אני מאוד מתלבט כרגע גם מבחינת התקציב, מדובר בחריגה של 800 ש"ח, מעבר לתקציב של מה שתיכננתי .
יחד עם זאת אמרתי לעצמי "עוד 800 ש"ח, אולי שווה את המאמץ" אך מאחר שמדובר ביחידת קרקע שכורה,אני חושש ממצב שבו אשקיע הרבה ואולי בהמשך לא אזדקק לו ואיאלץ למכור וכו' ..
התלבטות קשה, אבל אני חי את הרגע ואת השנה-שנתיים הקרובות.
מה דעתכם ? אולי אני סתם משתגע על הנפוליאון ?
אכן הוובר טובים, אין לי בזה ספק.
אני מאוד מתלבט כרגע גם מבחינת התקציב, מדובר בחריגה של 800 ש"ח, מעבר לתקציב של מה שתיכננתי .
יחד עם זאת אמרתי לעצמי "עוד 800 ש"ח, אולי שווה את המאמץ" אך מאחר שמדובר ביחידת קרקע שכורה,אני חושש ממצב שבו אשקיע הרבה ואולי בהמשך לא אזדקק לו ואיאלץ למכור וכו' ..
התלבטות קשה, אבל אני חי את הרגע ואת השנה-שנתיים הקרובות.
מה דעתכם ? אולי אני סתם משתגע על הנפוליאון ?
היית שוקל את זה גם אם זו התפשרות על איכות ?
אני אדם שמטבעי אוהב את הדברים האיכותיים ביותר.
התחלתי מ SCAB ומיתר החברות מדבקה ואז הבנתי שזה לא איכותי.
אז דילגתי ל WEBER ומשם עליתי רק ברמה .
אין לזה סוף, זה בטוח.
מה שאני מתלבט זה לגבי העמידות והאיכות.
למשל , אני לא רואה שמדברים בכלל בארה"ב על ה Grand Hall .
מדברים על ה WEBER ועל הנפוליאון.
אין מה לדבר מבחינת ה WEBER,משבחים אותו בלי סוף.
מה שאהבתי בנפוליאון,ששי אופציה לשים בו גם גחלים ולהשתמש בו כמנגל גחלים .
החיסרון הענקי גם של ה GT3 וגם של ה נפוליאון,זו העובדה שהם לא ניידים כמו ה WEBER.
התלבטות קשה,הצילו.
אגב,
יצא גרופון חדש היום 2500 במקום 5000 על ה GT3 .
אני אדם שמטבעי אוהב את הדברים האיכותיים ביותר.
התחלתי מ SCAB ומיתר החברות מדבקה ואז הבנתי שזה לא איכותי.
אז דילגתי ל WEBER ומשם עליתי רק ברמה .
אין לזה סוף, זה בטוח.
מה שאני מתלבט זה לגבי העמידות והאיכות.
למשל , אני לא רואה שמדברים בכלל בארה"ב על ה Grand Hall .
מדברים על ה WEBER ועל הנפוליאון.
אין מה לדבר מבחינת ה WEBER,משבחים אותו בלי סוף.
מה שאהבתי בנפוליאון,ששי אופציה לשים בו גם גחלים ולהשתמש בו כמנגל גחלים .
החיסרון הענקי גם של ה GT3 וגם של ה נפוליאון,זו העובדה שהם לא ניידים כמו ה WEBER.
התלבטות קשה,הצילו.
אגב,
יצא גרופון חדש היום 2500 במקום 5000 על ה GT3 .
אני התחלתי עם וובר Q120 והחלפתי אחרי כמה שנים ל Q320, איכות בניה יוצאת מן הכלל, לגריל הראשון (Q120) החלפתי מבער לאחרונה (15$ באמאזון) והוא עובד כמו ביום הראשון שלו (נתתי לאחי). אין התקלפויות צבע, חלודה, שברים, דפיקות וכו... אחרי ניקיון יסודי לא היית נותן לו יותר מחודשיים.
ממליץ בחום על ה Q3200 (שאם אני לא טועה הוא כמעט זהה לחלוטין ל Q320), רשת מעולה, בנייה מעולה, שימוש נוח וקל וחלקי חילוף זולים ונגישים מאוד (לא שיש מה שיתקלקל יותר מידי).
כמו כן בקשר ל BTU שים לב שהוובר עובד בצורת צלייה של מכסה סגור ולכן ה BTU נמוך יותר (החלל חם יותר), מה שנותן אפקט של צלייה + עישון. אין לך מה לפחד מהפלסטיקה, להיפך זה יתרון מבחינת חלודה \ לכלוך \ משקל וכו... החלקים החשובים עשויים פלדה \ נירוסטה.
ממליץ בחום על ה Q3200 (שאם אני לא טועה הוא כמעט זהה לחלוטין ל Q320), רשת מעולה, בנייה מעולה, שימוש נוח וקל וחלקי חילוף זולים ונגישים מאוד (לא שיש מה שיתקלקל יותר מידי).
כמו כן בקשר ל BTU שים לב שהוובר עובד בצורת צלייה של מכסה סגור ולכן ה BTU נמוך יותר (החלל חם יותר), מה שנותן אפקט של צלייה + עישון. אין לך מה לפחד מהפלסטיקה, להיפך זה יתרון מבחינת חלודה \ לכלוך \ משקל וכו... החלקים החשובים עשויים פלדה \ נירוסטה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
·SeazeR כתב:חברים ,
לאחר שאישתי באה איתי לחנות, ראינו דגם שאולי נתקדם לקראתו
Napoleon LE1 .
קיבלתי עליו מחיר מצויין.
אני בדעה שאם קונים גריל גז, אז קונים פעם אחת ולמשך זמן .
מה דעתכם ?...
ללא ספק אתה צודק ולכן ממליץ לך בחום ומנסיון על זה
http://www.hometheater.co.il/vt215615.html
shauli - טרם קניתי, אולי אתה מבלבל אותי עם מישהו אחר, הלוואי שהייתי קונה.
לגבי המחיר - לא אוכל לפרסם אותו , תוכל לפנות לחנות ואני בטוח שתקבל מחיר מאוד אטרקטיבי.
מה שבטוח - אצל כרמל דיירקט אין דבר כזה להיכנס לחנות ולא להרגיש כמו VIP, זה בשורה התחתונה מה שקנה אותי.
ב -2 חנויות של WEBER הרגשתי שאני מפריע להם. אם ככה הם חושבים שהם ימכרו יותר, הם טועים ואני אומר את זה בתור בעל עסק שכל היום וכל יום, מבצע מכירות.
לגבי המחיר - לא אוכל לפרסם אותו , תוכל לפנות לחנות ואני בטוח שתקבל מחיר מאוד אטרקטיבי.
מה שבטוח - אצל כרמל דיירקט אין דבר כזה להיכנס לחנות ולא להרגיש כמו VIP, זה בשורה התחתונה מה שקנה אותי.
ב -2 חנויות של WEBER הרגשתי שאני מפריע להם. אם ככה הם חושבים שהם ימכרו יותר, הם טועים ואני אומר את זה בתור בעל עסק שכל היום וכל יום, מבצע מכירות.
https://www.facebook.com/groups/mamysho ... 162793899/
מתארגנת פה קבוצה לקניה משותפת אם זה מעניין מישהו
מתארגנת פה קבוצה לקניה משותפת אם זה מעניין מישהו
- LironParyente
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
התלבטות על מנגל
היי seazer,
אני כרגע באותה התלבטות כמו שלך... מחפש 3 מבערים איכותי.
בוובר אני מתבט בין הספיריט e310 לג'נסיס e310.
הנפולאון גם היו לי בראש ברקע וחשבתי שהן כפולים במחיר, אבל עכשיו זה נכנס כאפשרות גם כן
למה בחרתם את הLE1? ראיתי עוד כמה דגמים שלהם ולא מכיר כל כך.
אני מבין שלא תוכל לפרסם מחיר אבל תוכל לומר אזור בטווח של 1000 שקל, שאני אדע אם זה בתקציב שלי?
אשמח אם תעזור לי בהתלבטות הקשה הזאת,
תודה רבה,
לירון
אני כרגע באותה התלבטות כמו שלך... מחפש 3 מבערים איכותי.
בוובר אני מתבט בין הספיריט e310 לג'נסיס e310.
הנפולאון גם היו לי בראש ברקע וחשבתי שהן כפולים במחיר, אבל עכשיו זה נכנס כאפשרות גם כן
למה בחרתם את הLE1? ראיתי עוד כמה דגמים שלהם ולא מכיר כל כך.
אני מבין שלא תוכל לפרסם מחיר אבל תוכל לומר אזור בטווח של 1000 שקל, שאני אדע אם זה בתקציב שלי?
אשמח אם תעזור לי בהתלבטות הקשה הזאת,
תודה רבה,
לירון
- LironMitraniAtias
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
טוב אני יענה בשמו של בעלי.
ההתלבטות שלנו נבעה משיקולי מלאי וזמינות.
הנקודה שקנתה אותנו בכרמל דיירקט הוא השירות והאחריות שאין בוובר.
בעיקרון הקפיצה ל le1 הייתה בגלל שהוא היחיד שהיה במלאי והיינו צריכים לעצמאות.
אפשר בהחלט למצוא בדגמי נפוליאון דגמים בתקציב של 3000 -+ טריומפ 310
כמובן שאם חברה כל כך בטוחה במוצר שלה רואים את זה במשך זמן האחריות.
העניין מה השימוש שלך? ומה התקציב שעומד לרשותך?
ההתלבטות שלנו נבעה משיקולי מלאי וזמינות.
הנקודה שקנתה אותנו בכרמל דיירקט הוא השירות והאחריות שאין בוובר.
בעיקרון הקפיצה ל le1 הייתה בגלל שהוא היחיד שהיה במלאי והיינו צריכים לעצמאות.
אפשר בהחלט למצוא בדגמי נפוליאון דגמים בתקציב של 3000 -+ טריומפ 310
כמובן שאם חברה כל כך בטוחה במוצר שלה רואים את זה במשך זמן האחריות.
העניין מה השימוש שלך? ומה התקציב שעומד לרשותך?