שרשור תגובות: DJI מציגה את Phantom 3, תמיכה ב- 4K, גימבל עם 3 צירים וגרסת פ
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
למאמר: DJI מציגה את Phantom 3, תמיכה ב- 4K, גימבל עם 3 צירים וגרסת פרו
DJI מציגה דגם Quadcopter חדש לסדרת ה- Phantom שלה, עם גרסת Advanced וגרסת Professional, כאשר ההבדלים העיקריים נוגעים למצלמה. הראשון מגיע עם יכולות צילום של 1080p 60fps וגרסת ה- Professional עם צילום ב- 4K ב- 30fps.
DJI מציגה דגם Quadcopter חדש לסדרת ה- Phantom שלה, עם גרסת Advanced וגרסת Professional, כאשר ההבדלים העיקריים נוגעים למצלמה. הראשון מגיע עם יכולות צילום של 1080p 60fps וגרסת ה- Professional עם צילום ב- 4K ב- 30fps.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
המחירים של 2 ו-2+ חייבים לרדת עכשיו כי ה 3 טוב בהרבה והוא ירד מתחת לסף 1000$
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
מדהים, הם לקחו הרבה חלקים מהאינספייר והוסיפו אליו... אני בינתיים שבע עם שלי 
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
בסרטון הכל טוב ויפה ויש שם קטעים מדהימים שהם צילמו אחרי שקיבלו אישורים מהרשויות במדינות השונות. אבל אולי אלה מכם שיש להם רחפן כבר או כאלה שרוצים לקנות, תוכלו לומר ולהסביר, הרי יש המון חוקים ותקנות חדשים במיוחד גם בארץ וגם בחו"ל שפשוט אי אפשר להנות מהרחפן איפה שרוצים ומתי שרוצים.
אז מה בדיוק התועלת לקנות אחד במחירים כה גבוהים?
תודה.
אז מה בדיוק התועלת לקנות אחד במחירים כה גבוהים?
תודה.
אם להתחיל לעבור על חוקי מדינת ישראל עוד בלי להגיע איתו לחו"ל...אז...כמעט בשום מקום...kingshoko כתב:איפה אסור להטיס אותו?...
רק במקומות מרוחקים מבני אדם ועד גובה ומרחק מסויימים, קראתי על כך איפשהו בפורומים כשהתעניינתי לראשונה ברכישה של הרחפן הזול והפשוט יותר של Parrot שנמכר בבאג, רק שאני כבר לא זוכר איפה.
די ירדתי מהעניין בגלל הסיכון שגורמי ביטחון פשוט יחליטו להחרים לי את ה"צעצוע" היקר במיוחד הזה...
אנשי חוק אומרים הרבה את המשפט "אי ידיעה של החוק אינה פוטרת מעונש..."kingshoko כתב:אפשר סימוכין לזה?
לא מכיר חוק כזה.
ביצעתי הזמנה מוקדמת לphantom3...
אז בדיוק כמו כל דבר בארץ, החוקים האלה לא מפורסמים בצורה ברורה ובכל מקום ועם רכישה של רחפן, אבל הם קיימים ועדיף לא לקחת את הסיכון...