נמצאים בחו"ל ללא אינטרנט, מצלמים הרבה תמונות וסרטונים והזכרון בסמארטפון או בטאבלט שלכם נגמר? לקראת נסיעה ארוכה ומשעממת ואין מספיק שטח אחסון לסרטים וסדרות? ה-Seagate Wireless בא לתת מענה לסוגיות הללו.
שרשור תגובות: Seagate Wireless - הענן הפרטי שהולך איתך לכל מקום
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
למאמר: Seagate Wireless - הענן הפרטי שהולך איתך לכל מקום

נמצאים בחו"ל ללא אינטרנט, מצלמים הרבה תמונות וסרטונים והזכרון בסמארטפון או בטאבלט שלכם נגמר? לקראת נסיעה ארוכה ומשעממת ואין מספיק שטח אחסון לסרטים וסדרות? ה-Seagate Wireless בא לתת מענה לסוגיות הללו.
נראה מאוד שימושי, תודה על הסקירה!
האם יש דרך קלה לגבות גם כרטיסי זיכרון של מצלמות לכונן? או שצריך לרכוש מתאם?
ועוד שאלה, במה המכשיר שונה מ WD my passport plus? אם אני לא טועה גם שם אפשר לגבות מדיה מהנייד לכונן.
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=1330
תודה
ועוד שאלה, במה המכשיר שונה מ WD my passport plus? אם אני לא טועה גם שם אפשר לגבות מדיה מהנייד לכונן.
תודה
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1632
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
לא מצליח למצוא לכונן אלחוטי שתלוי בחשמל חיצוני שום יתרון.
אף אחד לא יטרח לחבר אותו לחשמל ואז להתחבר אליו באלחוט כשהוא יכול להשתמש בכבל USB שאמין ומהיר פי כמה מסתם WIFI.
אם כבר ה-SEAGATE WIRELESS PLUS קצת יותר קורץ לעין מכיוון שהוא מגיע עם בטריה ניידת מובנת.
כך למשל אפשר לצלם תמונות בטיול ובעת ובעונה אחת להעלות אותן לכונן.
אף אחד לא יטרח לחבר אותו לחשמל ואז להתחבר אליו באלחוט כשהוא יכול להשתמש בכבל USB שאמין ומהיר פי כמה מסתם WIFI.
אם כבר ה-SEAGATE WIRELESS PLUS קצת יותר קורץ לעין מכיוון שהוא מגיע עם בטריה ניידת מובנת.
כך למשל אפשר לצלם תמונות בטיול ובעת ובעונה אחת להעלות אותן לכונן.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
תודה על הסקירה המכיפה והמעניינת
לטעמי יש פה מוצר לא ממש נחוץ.
הרכ כל זה כדי לא לחבר בסוף יום את הדיסק הנייד לטלפון עם כבל USB ולהוריד את התמונות..... ובנוסף לטעון אותו בסוף כל יום!
אם המכשיר היה עובד ללא טעינה נניח שבועיים (רק לטעון תמונות מהנייד לכונן שלו) היה בזה הגיון כי הוא יושב באיזה כיס בתרמיל ובטיול הוא לא מצריך תשומת לב. אבל להטעין אותו בסוף כל יום זה ממש לא לעניין.... מספיק אני צריך לטעון את הטלפון.
תכלס לא קניתי
לטעמי יש פה מוצר לא ממש נחוץ.
הרכ כל זה כדי לא לחבר בסוף יום את הדיסק הנייד לטלפון עם כבל USB ולהוריד את התמונות..... ובנוסף לטעון אותו בסוף כל יום!
אם המכשיר היה עובד ללא טעינה נניח שבועיים (רק לטעון תמונות מהנייד לכונן שלו) היה בזה הגיון כי הוא יושב באיזה כיס בתרמיל ובטיול הוא לא מצריך תשומת לב. אבל להטעין אותו בסוף כל יום זה ממש לא לעניין.... מספיק אני צריך לטעון את הטלפון.
תכלס לא קניתי
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כנראה שפספסת את זה בקריאת הכתבה... המוצר כמובן כולל סוללה פנימית, בדיוק כמו ה-PLUS.9xcalibur9 כתב:לא מצליח למצוא לכונן אלחוטי שתלוי בחשמל חיצוני שום יתרון.
כך למשל אפשר לצלם תמונות בטיול ובעת ובעונה אחת להעלות אותן לכונן....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש כמובן מוצרים אחרים שהם כונן קשיח חיצוני בעלי חיבור רשת קווית.efi1965 כתב:יופי של מוצר דורון. האם יש להם גם מוצרים דומים המתחברים ישירות לראוטר ללא WIFI ?
אני מתכוון לכונן קשיח המגיע גם עם NAS בלי צורך להשקיע במערכת NAS עם כוננים....
מטרתו של המוצר הזה היא אחרת - הרעיון העיקרי בו הוא הניידות שלו יחד איתך ולא חיבור קבוע בבית.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למען האמת, האפשרות לחבר אליו ישירות כרטיסי זכרון הייתה חסרה גם לי. אני מניח שהפתרון הוא חיבור טאבלט/סמארטפון שיש לו כזה חריץ פנוי, וממנו להעביר את המידע לגיבוי אל הכונן ב-Wi Fi.popoz כתב:נראה מאוד שימושי, תודה על הסקירה!
תודה...
לגבי הפספורט של WD, זהו אכן מוצר מתחרה באותה קטגוריה.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתפלא, אבל יש כאלה שגם 128GB לא מספיקים להם. חוץ מזה, מה עם גיבוי?nati-va כתב:אם השימוש למוצר הזה הוא כאשר נגמר המקום בנייד, עדיף כבר במעמד קניית הנייד לקנות את הנפח הכי גדול (שבדור הנוכחי הוא 128 gb), ולא לקנות את המוצר הזה (עוד משהו להיסחב איתו ולהטעין)....
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש כמובן אפליקציה גם ל-iOS.sam22 כתב:אפליקציה לאנדרואיד וios?...