חוות דעת מצויינת על כרמל דיירקט

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
SeazeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום רק לכל חברי הפורום !

עת להתייעצות ועת להמלצות והנה , הגיעה עת ההמלצה.

במהלך חול המועד,ביקרתי בסניף של כרמל דיירקט ברחוב המלאכה 13 בלוד.

קיבל את פניי איש מכירות נחמד ואדיב בשם אורן, אליו הצטרף יובל והתחיל להסביר לי בפירוט,להמליץ מה כדאי,לכון אך בעיקר יש להדגיש כי היה נחמד,אדיב,בעל סבר פנים יפות.

תמיד יובל נתן תחושה של "גם אם תקנה וגם אם לא , אני פה בשבילך" ובתור בעל עסק שנותן שירות ללקוחותיו, שירות הוא במעלה אצלי ! לכן יש לשבח את יובל על הסבלנות,המקצועיות,ההסברים המפורטים,המענה לטלפון הנייד,האכפתיות והכנות ,היושרה. זה חסר בחברות של ימינו כי כשביקרתי אצל המתחרים שלו, WEBER, לא נתקלתי בשירות הזה וביקרתי ב 2 חנויות שונות. תמיד הרגשתי שעושים לי טובה.

כשנכנסתי לכרמל דיירקט,הרגשתי שלא משנה מה - משם אני קונה !
התחלנו מהגרנד הול, עברו לטריומף של נפוליאון אך מאחר שאישתי הצטרפה אליי בפעם השניה בביקורי בחנות,החלטתנו ללכת דווקא על נפוליאון LE1 ולהשתדרג בצורה משמעותית,לטווח הארוך . אהבנו את עניין האחריות ל - 10 שנים על המבערים, האחריות לכל החיים לשילדה, זה מראה על חברה שמאמינה במוצרים שלה ללא דופי ולכן, העדפנו להשקיע עוד קצת ולקבל מבערים חזקים יותר ומוצר לטווח של 10-15 שנים אפילו.

יובל נתן לנו יחס VIP , אין לי מילים ! אני נכנס וקונה די הרבה בעסקים אחרים, אך ביחס כזה מעולם לא נתקלתי !
אז אם מתחשק לכם לקנות גריל גז, אל תשכחו ששירות זה דבר חשוב מאוד ! היום הגריל גז עובד, מחר הוא עושה תקלה ואחרי ששמעתי פה סיפורים שמגיעים עד הבית ובודקים,שאיכפת להם,שהם עונים,שהם שם - כרמל דיירקט הרוויחו אותי !

בהצלחה לכרמל דיירקט :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

טוב לשמוע ותודה על שיתוף הרשמים :אחלה:

נשמח לתמונה של הבשר כאשר הוא חונך את הגריל החדש.

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4770
נתן תודות: 163 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

תתחדש.
הנפוליאון מתחילים לצוץ פה, מגניב.
תעלה תמונות.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

billyboy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

שלום ליאור,

טוב לשמוע שקנית ואתה מרוצה.
קצת מטריד שאתה לא מוכן לשתף את חברי הפורום במחיר שקיבלת למרות ששאלו אותך בעניין.
הגעת לפורום וביקשת מהחברים להמליץ על גריל טוב ואיכותי, ולאחר שקנית, עשית הכל על מנת
לפרגן לחנות, חוץ מלפרגן לחברי הפורום את המחיר בו ניתן לקנות את המוצר.
זה לא הפריע לך לפתוח הודעה נוספת בה אתה מבקש המלצה על מקום לקניית בלון גז + ווסת, וגם שנואיל
בטובנו לשתף אותך - אההמ אההמ - במחיר אותו ניתן להשיג בחנויות.

צר לי, אבל זה ממש לא לעניין. אם זו החלטה שלך לא לשתף במחיר, זה מצער, אבל זה עניין שלך.
אני לפחות לא הייתי משתף איתך פעולה באיזה חנויות ובאילו מחירים ניתן להשיג בהם בלונים + ווסתים.
אם זו היתה בקשה של החנות, זה עוד יותר מצער, כי אחרי כל המילים היפות שאתה שופך עליהם כאן
בלי אבחנה, זה רק אומר שגם אצלם כמו בהרבה חנויות בשוק, תקבל מחיר בהתאם לעיניים היפות שלך,
שזה בעברית מדוברת – יכולת המיקוח שלך.

בהרבה מאוד בתי עסק ככה הדברים עובדים, וזה חלק ממהות הקפיטליזם המגניב שלנו,
אך כפי שאתה יודע (או לא) אחת ממטרות הפורומים למיניהם, הינה לשבש את רצונם ויכולתם של העסקים להפריד בנו, ולמשול.

הסיבה היחידה שהחלטתי לכתוב תגובה זו, היא שגם אני בין אלה המחפשים היום לקנות גרילר איכותי וטוב.
ממך הבנתי שיובל הוא איש מדהים, ושכרמל דיירקט הם אימפריה. אני עדיין לא יודע בכמה ניתן לקנות אצלם את הגריל.
נשגבת מבינתי מטרת התגובות הבאות לשרת את החנויות, הרבה יותר משבאות לשרת את חברי הפורום.

אני מניח שקנית אחלה גריל,
תהנה.
יניב.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

אני מניח שזה מגיע מכרמל דיירקט, לא אחת נתבקשתי לא לפרסם מחירים בפורום, מהסיבה שציינת. כל מי ששאל קיבל ממני הודעה פרטית עם המחיר
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

@billyboy
· 4 הודעות ב-10 שנים ואתה תוקף מישהו בלי שאני מבין מדוע או למה. מה מפריע לך שהוא לא פרסם מחיר? זכותו.

SeazeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #7 

יניב, אני מצטער בהחלט שזו הרגשתך. אני מנוע מלפרט מחיר וזה בגלל עניין אישי.
אתה יכול לכעוס וגם לא לשתף פעולה אני אשמח כשתחליט לבחור בגריל הגז שאותו אתה רוצה לעזור לך ולהשיג עבורך את המחיר הטוב ביותר.
אני כנה מאוד וגם אשמח אם תרצה בגריל שאני בחרתי לעשות ככל יכולתי על מנת להוזילו.
שיהיה בהצלחה אחי אני כאן לעזרתך למרות שאתה ברוח תוקפנית.

SeazeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #8 

לאחר 4 שעות כמעו של ייאוש בסוף זה הצליח וזו התוצאה לפנייכם Napoleon LE1
[imgbig]http://srv2.jpg.co.il/5/552d4fab1892f.jpg[/imgbig]

billyboy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

עפר, אתה כנראה לא קראת מספיק טוב את דבריי. לא תקפתי אותו, ולא שללתי את זכותו לכלום.
הבעתי את דעתי בצורה מאוד ברורה ומאוד מכובדת באשר לחוסר נכונותו לשתף מידע שלדעתי (ולא רק לדעתי),
הינו מהותי וחשוב לקוראי הפורום.
ותרשה לי להתעלם בנימוס מההקשר המגוחך שאתה עושה בין מספר שנות חברותי, מספר הודעותיי, וזכאותי לתוכן דבריי.

ליאור, היה רגוע, אני ממש לא כועס. קח בחשבון שכשם שאתה שואב עזרה ומידע מחברי הפורום,
כך גם הם מצפים לשקיפות אינפורמטיבית בסיסית מצידך.
כפי שכתבתי בדברי הביקורת שלי אליך, אחת מסגולותיהם של הפורומים השונים, הינה כח צרכני
גדול הבא לשתף ידע רב הצבור בפרטים המרכיבים אותם.
הרעפת אין סוף הסברים על החנות, מוצריה, ושבחים על אנשיה, אך סירבת לשתף אותנו במחירים.
בכך למעשה שיחקת לידיו של בית העסק, ומנעת מאיתנו אינפורמציה בסיסית ומהותית.
שרשורים כאלה, עם הודעה כמו שלך והודעה כמו של עופר, רק נותנים רוח גבית לעסקים להמשיך בשלהם.
להפריד ולמשול.
אני לא יודע למה אתה מתכוון באמרך "עניין אישי", אך כפי שאמרתי, זה כבר עניין שלך.

בברכה
יניב

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

@billyboy

1. זה הרגיש התקפתי טיפה, אבל אם זו לא היתה הכוונה, קבל את התנצלותי
2. כמו שזה זכותו, זכותך לבקש ממנו מחיר
3. הפער בין שנות החברות ומספר ההודעות היה נורא בולט ועורר את סקרנותי.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

כרמל דיירקט כחברה וכמובן יובל כאדם, הם נותני שרות ויחס חם "בנשמה", חברה מדהימה !!!!
הרכישה הכי מוצלחת שלי היתה ה הגרדנהול שממנו אנו נהנים מספר פעמים בשבוע מאז ה 17.03.2014 .... (לא שוכחים את הפעם הראשונה )

SeazeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #12 

יניב,

עניין אישי יכול להיות הכרות,חברות או על בסיס קשר משפחתי שבגינו אקבל מחיר כזה או אחר.
אני מקווה שלא תאשים אותנו גם על היותנו מקורבים ולכן נמנענו לתת מחיר, לא הגון לפרט מחיר שניתן לך כשהוא לא המחיר המקורי של המוצר ואף לא מייצג את מחירי השוק השונים. אני לחלוטין מבין את כוונותייך והרצון של פורום ליצור אחידות ושקיפות מלאה על מנת שה"בולדוזרים" לא ינגסו בכיסנו יחד עם זאת נסה להבין את עמדתי שפירוט המחיר לא נמסר כי הוא אינו משקף כלל את הסקלה של המחירים שניתנים לצרכן לגבי עלות הגריל גז שרכשנו. אני ממליץ לך בחום לגשת אם אתה מתעניין בגריל גז ואפילו ללא בקשתי,יובל יתן לך שירות vip מבטיח לך ! תנסה אותי.

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”