עת להתייעצות ועת להמלצות והנה , הגיעה עת ההמלצה.
במהלך חול המועד,ביקרתי בסניף של כרמל דיירקט ברחוב המלאכה 13 בלוד.
קיבל את פניי איש מכירות נחמד ואדיב בשם אורן, אליו הצטרף יובל והתחיל להסביר לי בפירוט,להמליץ מה כדאי,לכון אך בעיקר יש להדגיש כי היה נחמד,אדיב,בעל סבר פנים יפות.
תמיד יובל נתן תחושה של "גם אם תקנה וגם אם לא , אני פה בשבילך" ובתור בעל עסק שנותן שירות ללקוחותיו, שירות הוא במעלה אצלי ! לכן יש לשבח את יובל על הסבלנות,המקצועיות,ההסברים המפורטים,המענה לטלפון הנייד,האכפתיות והכנות ,היושרה. זה חסר בחברות של ימינו כי כשביקרתי אצל המתחרים שלו, WEBER, לא נתקלתי בשירות הזה וביקרתי ב 2 חנויות שונות. תמיד הרגשתי שעושים לי טובה.
כשנכנסתי לכרמל דיירקט,הרגשתי שלא משנה מה - משם אני קונה !
התחלנו מהגרנד הול, עברו לטריומף של נפוליאון אך מאחר שאישתי הצטרפה אליי בפעם השניה בביקורי בחנות,החלטתנו ללכת דווקא על נפוליאון LE1 ולהשתדרג בצורה משמעותית,לטווח הארוך . אהבנו את עניין האחריות ל - 10 שנים על המבערים, האחריות לכל החיים לשילדה, זה מראה על חברה שמאמינה במוצרים שלה ללא דופי ולכן, העדפנו להשקיע עוד קצת ולקבל מבערים חזקים יותר ומוצר לטווח של 10-15 שנים אפילו.
יובל נתן לנו יחס VIP , אין לי מילים ! אני נכנס וקונה די הרבה בעסקים אחרים, אך ביחס כזה מעולם לא נתקלתי !
אז אם מתחשק לכם לקנות גריל גז, אל תשכחו ששירות זה דבר חשוב מאוד ! היום הגריל גז עובד, מחר הוא עושה תקלה ואחרי ששמעתי פה סיפורים שמגיעים עד הבית ובודקים,שאיכפת להם,שהם עונים,שהם שם - כרמל דיירקט הרוויחו אותי !
בהצלחה לכרמל דיירקט