האם ניתן למנגל עם בלון 5 קילו בתוך הארון???
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7701
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 494 פעמים
לי אמרו כשקניתי שאפשר לעבוד עם הבלון בארון.
אבל......
טכנאי הגז אמר לי שלא אעיז בגלל החום שלא לדבר על מה קורה אם יש נזילה כי בצינור נוצר חור מסיבות כאלו ואחרות. הוא גם התעקש לשים לי צינור ארוך יותר כדי שארחיק את הבלון מהמנגל בזמן עבודה.
אבל......
טכנאי הגז אמר לי שלא אעיז בגלל החום שלא לדבר על מה קורה אם יש נזילה כי בצינור נוצר חור מסיבות כאלו ואחרות. הוא גם התעקש לשים לי צינור ארוך יותר כדי שארחיק את הבלון מהמנגל בזמן עבודה.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4770
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
תראה, כמעט כולם מבשלים עם הבלון בתוך הארון, ולא שמעתי על מקרה אחד שקרה משהו.
מצד שני שיקרה משהו אחד כזה, זה כבר יהיה חבל ומאוחר מידי.
שהייתי עובד עם בלון, הרגשתי יותר שקט שהבלון היה קצת מחוץ לעסק.
מצד שני שיקרה משהו אחד כזה, זה כבר יהיה חבל ומאוחר מידי.
שהייתי עובד עם בלון, הרגשתי יותר שקט שהבלון היה קצת מחוץ לעסק.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3500
- נתן תודות: 183 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
דוגמה שלי מאתמול בצהריים.
הרבה זמן לא עשיתי ניקוי רציני למנגל (וובר Q300), הצטבר בתוכו הרבה שמן והתבנית ניקוז היתה מלאה פתאום השמן נדלק (כולל בתבנית ניקוז)
והכל היה דלוק באש, מתחת לתבנית היה חום די גבוה, למזלי יש לי נקודת גז ואני לא משתמש בבלון גז ייעודי למנגל, אבל זה מקרה קלאסי לאסון כאשר הבלון נמצא מתחת.
מה שאני עשיתי במקרה שקרה אתמול פשוט הוצאתי את התבנית (שדלקה כמו לפיד) ונתתי לאש במנגל להכבות מעצמה כאשר אני משגיח (על הדרך כל השומן שהיה מתחת לרשת נשרף).
הרבה זמן לא עשיתי ניקוי רציני למנגל (וובר Q300), הצטבר בתוכו הרבה שמן והתבנית ניקוז היתה מלאה פתאום השמן נדלק (כולל בתבנית ניקוז)
והכל היה דלוק באש, מתחת לתבנית היה חום די גבוה, למזלי יש לי נקודת גז ואני לא משתמש בבלון גז ייעודי למנגל, אבל זה מקרה קלאסי לאסון כאשר הבלון נמצא מתחת.
מה שאני עשיתי במקרה שקרה אתמול פשוט הוצאתי את התבנית (שדלקה כמו לפיד) ונתתי לאש במנגל להכבות מעצמה כאשר אני משגיח (על הדרך כל השומן שהיה מתחת לרשת נשרף).
שחר