מאחורי הקלעים:
מאחורי הקלעים:
מאחורי הקלעים:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אין סיכוי שזה 110 קמ"ש.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה הצגת 2 קטעי וידאו שונים - הראשון איטי וכאשר נטען שהוא באמת איטי, הצגת קישור לאתר עם וידאו אחר.
העקביות בשרשור לא נשמרת.
עוד משהו, גם בוידאו האחרון, המהירויות באמת נראות גבוהות, אבל ייתכן והמספר בכותרת הידיעה הינה מפרי מוחו של כותב הידיעה בלבד.
העקביות בשרשור לא נשמרת.
עוד משהו, גם בוידאו האחרון, המהירויות באמת נראות גבוהות, אבל ייתכן והמספר בכותרת הידיעה הינה מפרי מוחו של כותב הידיעה בלבד.
דבר ראשון, אתה צודק, אלו שני מקורות שונים, אבל מאותו מקום וגם הרחפנים נראים לי דומים, יכול להיות שמדובר באותו אירוע עם פרסומם שונים.
דבר נוסף , פשוט עניתי לשאלה לאיזו מהירות הרחפנים האלה יכולים להגיע, מצאתי משהו ברשת, וכמו שכתבתי "לפי הפרסומים".
אין לי נסיון בתחום ואני לא מדדתי בעצמי אבל מבחינת פוטנציאל אני מניח שיש מצב למהירויות כאלה.
דבר נוסף , פשוט עניתי לשאלה לאיזו מהירות הרחפנים האלה יכולים להגיע, מצאתי משהו ברשת, וכמו שכתבתי "לפי הפרסומים".
אין לי נסיון בתחום ואני לא מדדתי בעצמי אבל מבחינת פוטנציאל אני מניח שיש מצב למהירויות כאלה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דווקא נראה שאין שום קשר. בפעם אחת זה מירוץ ביער כאשר ה- Drones מצויידים באורות מאחורה.
בפעם השנייה, זה מירוש בשדה פתוח דרך חישוק פלסטיק אדום.
אז אין לא דמיון במבנה וגם לא במיקום הצילום.
לא טענתי שה- Drones לא יכולים להגיע למהירויות גבוהות, אלא שהוידאו הראשון שהוצג, לא מציג כאלו - למרות שנטען שכן.
בפעם השנייה, זה מירוש בשדה פתוח דרך חישוק פלסטיק אדום.
אז אין לא דמיון במבנה וגם לא במיקום הצילום.
לא טענתי שה- Drones לא יכולים להגיע למהירויות גבוהות, אלא שהוידאו הראשון שהוצג, לא מציג כאלו - למרות שנטען שכן.
האמת שהתכוונתי דווקא לתמונות הסיטלס שהיו ביער ולא לוידאו.
ואגב, כל הכוונה שלי הייתה לכתוב לאיזה מהירות ניתן להגיע. צריך לשמור בתגובות על פרופורציה. אנחנו בסה"כ משתפים מידע פה, לא חשבתי שאני צריך לסגור הרמטית כל פרסום מבחינת ראיות ונימוקים.
ואגב, כל הכוונה שלי הייתה לכתוב לאיזה מהירות ניתן להגיע. צריך לשמור בתגובות על פרופורציה. אנחנו בסה"כ משתפים מידע פה, לא חשבתי שאני צריך לסגור הרמטית כל פרסום מבחינת ראיות ונימוקים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
קחו בחשבון שאפשר להאיץ את הוידאו בקלות רבה. רחפנים קטנים לרוב מגיעים ל-50 קמ"ש.