HOT או YES? :roll:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ל-HOT יש VOD
ליס יש WIDESCREEN ו-DD (רק בערוץ DVD BOX אחד כרגע!)
ל-HOT יהיה HDTV
יס כרגע לא מגלים.
לשניהם יש PVR מצויינים
לשניהם יש תוכן שונה לחלוטין
יש אנשים שרואים טוב יותר ב-HOT, ויש שטוענים שביס רואים יותר טוב. כנראה שבנוגע להוט זה קשור לאיזור מגוריך.
ליס יש WIDESCREEN ו-DD (רק בערוץ DVD BOX אחד כרגע!)
ל-HOT יהיה HDTV
יס כרגע לא מגלים.
לשניהם יש PVR מצויינים
לשניהם יש תוכן שונה לחלוטין
יש אנשים שרואים טוב יותר ב-HOT, ויש שטוענים שביס רואים יותר טוב. כנראה שבנוגע להוט זה קשור לאיזור מגוריך.
לי יש שתי ממרים בהוט תומסון .
אחד מוציא תמונה טובה צבעונית והקול בסדר.
השני מוציא תמונה פחות טובה אבל איכות הקול משובחת .
פשוט חיברתי את שניהם לאותה טלוויזיה בו זמנית( שקע משולש ) .
עוד משהו מוזר בהגדרות איכות הקליטה כל ממיר הראה איכות קליטה שונה .
שניהם אותו דגם אבל שניהם הותקנו בזמנים שונים יכול להיות שכל אחד מהם שייך
לסידרת יצור אחרת .
אחד מוציא תמונה טובה צבעונית והקול בסדר.
השני מוציא תמונה פחות טובה אבל איכות הקול משובחת .
פשוט חיברתי את שניהם לאותה טלוויזיה בו זמנית( שקע משולש ) .
עוד משהו מוזר בהגדרות איכות הקליטה כל ממיר הראה איכות קליטה שונה .
שניהם אותו דגם אבל שניהם הותקנו בזמנים שונים יכול להיות שכל אחד מהם שייך
לסידרת יצור אחרת .
עמרי הדבר היחידי שבאמת חשוב פה בעיני זה התוכן. מה אתה מעדיף?
אני יכול להגיד מניסיון שVOD זו משאבת כסף מאוד רצינית. אתה תוציא עליה המון כסף תודות למינויים והסרטים. האיכות של VOD קצת יותר טובה מהשידורים הרגילים אבל בסרטים עדיין עדיף בDVD אם איכות היא מה שאתה מחפש.
עוד משהו זה זמני התגובה. ביס הם הרבה יותר טובים מבהוט שלוקח לממירים קצת זמן לקלוט לפעמים(בדרך כלל זה בסדר אבל זה עלול להגיע למצבים שאתה תתעצבן).
בקשר לאיכות התמונה - אצלי רואים בהוט (בערוצים שהאיכות טובה כמו 10) משמעותית יותר טוב מאצל חבר ביס. אני מתאר לעצמי אבל שזה בגלל שהטלויזיות אצלנו יותר טובות (אזור - רמת גן). האיכות לא מדהימה בשתיהן ואפילו זוועתית בכמה שידורים אבל אין מה להתלונן בערוצי הסרטים וכמה ערוצים נבחרים.
אני יכול להגיד מניסיון שVOD זו משאבת כסף מאוד רצינית. אתה תוציא עליה המון כסף תודות למינויים והסרטים. האיכות של VOD קצת יותר טובה מהשידורים הרגילים אבל בסרטים עדיין עדיף בDVD אם איכות היא מה שאתה מחפש.
עוד משהו זה זמני התגובה. ביס הם הרבה יותר טובים מבהוט שלוקח לממירים קצת זמן לקלוט לפעמים(בדרך כלל זה בסדר אבל זה עלול להגיע למצבים שאתה תתעצבן).
בקשר לאיכות התמונה - אצלי רואים בהוט (בערוצים שהאיכות טובה כמו 10) משמעותית יותר טוב מאצל חבר ביס. אני מתאר לעצמי אבל שזה בגלל שהטלויזיות אצלנו יותר טובות (אזור - רמת גן). האיכות לא מדהימה בשתיהן ואפילו זוועתית בכמה שידורים אבל אין מה להתלונן בערוצי הסרטים וכמה ערוצים נבחרים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
תוכן, תוכן ועוד תוכן. עבורי זה מה שהכתיב מעבר מהוט ליס, יחד עם התמיכה החלקית בשידורים בפורמט רחב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אצלי דווקא האיכות של יס טובה מאוד.. אבל מאוד! ואני מדבר גם על סאונד וגם על תמונה.. התמונה נקיה וברורה וסאונד ברור מאוד וכל צליל מודגש.. מאוד מרוצה מהאיכות של יס (בעיקר הסאונד) איכות פשוט פצצה לדעתי!ymg כתב:בתור אחד שעבר להוט ליס, אני יכול להגיד שהאיכות בהוט פשוט זוועתית
ביאס- לא טובה אבל פחות זוועתית
היתי אומר שביאס יש יותר תוכן
הדברים המאכזבים ביאס הם חוסר VOD
פלוס היאס מקס שפשוט פחות טוב להמגיק של הוט...
מה שאני יכול להגיד זה שכאשר עברתי מיס להוט (בגלל מחיר די טוב שהציעו לי והיה זול משמעותית ממה שאני משלם ליס) התאכזבתי בגדול.. איכות גרוע (תמונה וקול) ואין תוכן מעניין בכלל.. אחרי יומיים חזרתי ליס.
כמובן שגם ביס הסרטים חוזרים כל הזמן כמו בהוט.. אבל יש שם סדרות טובות (יס סטארס)
אני אישית מרוצה מאוד מיס.. (כמובן שלא אתנגד אם יורידו קצת את המחיר).
מקווה שעזרתי לך לקבל החלטה
ד"א התכנאי של הוט (בשיא חוצפתו) לקח לי כבלים מקוריים של סוני שהיו מחוברים בתוך הבלגאן שם מאחורה.
-
OmriAtiya
- חבר ותיק

- תגובות: 2955
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה לכל העוזרים.
אני שאלתי את השאלה הזאת בגלל שאיזשהו סוכן של הוט היה אצלי בבית, והוא פשוט לא הפסיק לנסות לשכנע אותי לעבור להוט.
הסברתי לו שבעבר הייתי בהוט ועברתי ליס בעקבות תוכן,איכות שידורים,DD וכו'.
אז הא אומר לי שבהוט יש תוכן יותר טוב איכות יותר טובה ויותר סרטים עם דולבי דיגיטל!
אז לבסוף שכבר נמאס לי אמרתי לו שאני יחשוב על זה וזהו.
תודה לכל העונים.
עומרי.
נ.ב.
אין להוט DD בכלל,נכון?
אני שאלתי את השאלה הזאת בגלל שאיזשהו סוכן של הוט היה אצלי בבית, והוא פשוט לא הפסיק לנסות לשכנע אותי לעבור להוט.
הסברתי לו שבעבר הייתי בהוט ועברתי ליס בעקבות תוכן,איכות שידורים,DD וכו'.
אז הא אומר לי שבהוט יש תוכן יותר טוב איכות יותר טובה ויותר סרטים עם דולבי דיגיטל!
אז לבסוף שכבר נמאס לי אמרתי לו שאני יחשוב על זה וזהו.
תודה לכל העונים.
עומרי.
נ.ב.
אין להוט DD בכלל,נכון?
:thefinger: