שמועות על יס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מדובר בשמועות שקראתי וליקטתי מפורומים שונים - לא משהו רשמי...
השמועה הראשונה היא שיס מתכננת לעשות ערוץ סרטים שישדר רק ב- dd. נראה לי שהוא יהיה פתוח בזמן האוסקרים. להזכירכם, כך היה עם widescreen.
הדבר השני הוא שיס אולי יחליפו ליס+ וליס סטארס את השמות וייצרו עוד ערוץ סדרות שלישי. יתכן שזה מיועד להפריד את הסדרות לפי נושאים-
כמו ערוצי הסרטים.
השמועה הראשונה היא שיס מתכננת לעשות ערוץ סרטים שישדר רק ב- dd. נראה לי שהוא יהיה פתוח בזמן האוסקרים. להזכירכם, כך היה עם widescreen.
הדבר השני הוא שיס אולי יחליפו ליס+ וליס סטארס את השמות וייצרו עוד ערוץ סדרות שלישי. יתכן שזה מיועד להפריד את הסדרות לפי נושאים-
כמו ערוצי הסרטים.
-
oferlaor
- מנהל

ride,
הם רכשו כמות עצומה של סדרות. אני דווקא הייתי מעדיף לצמצם את הערוצים ושהם לא יפציצו בסדרות.
הבעיה היא שככל שיש יותר דברים במקביל, יש יותר מצבים שיהיו שתי תוכניות ב-PRIME TIME שיתנגשו
הם רכשו כמות עצומה של סדרות. אני דווקא הייתי מעדיף לצמצם את הערוצים ושהם לא יפציצו בסדרות.
הבעיה היא שככל שיש יותר דברים במקביל, יש יותר מצבים שיהיו שתי תוכניות ב-PRIME TIME שיתנגשו
-
oferlaor
- מנהל

ride,
אל תשמח יותר מדי - כבר קורה לי היום שיש יותר משתי התנגשויות בו זמנית!
מה יקרה אם יהיה סרט + סרט + סדרה + סדרה הכל באותה שעה?
אל תשמח יותר מדי - כבר קורה לי היום שיש יותר משתי התנגשויות בו זמנית!
מה יקרה אם יהיה סרט + סרט + סדרה + סדרה הכל באותה שעה?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
עופר,
שידורים חוזרים
אגב, זה כבר לא שמועה, זה רשמי:
http://consumer.themarker.com/tmc/artic ... 3=consumer
שידורים חוזרים
אגב, זה כבר לא שמועה, זה רשמי:
http://consumer.themarker.com/tmc/artic ... 3=consumer
לדעתי זה הליך עסקי קלאסי
הם יוצרים "צורך" וה"צורך " הזה הוא היס מקס.
הם בונים על זה שיהיה הרבה מה לראות במקביל ואז לאנשים ידגדג היס מקס הרבה יותר מהיום
זה מה שחברות הסלולר עשו בזמנו עם המעבר מאנלוגי לדיגיטאלי והיום המעבר לדור השלישי, יוצרים צורך.
הם בונים על זה שיהיה הרבה מה לראות במקביל ואז לאנשים ידגדג היס מקס הרבה יותר מהיום
זה מה שחברות הסלולר עשו בזמנו עם המעבר מאנלוגי לדיגיטאלי והיום המעבר לדור השלישי, יוצרים צורך.
פשוט לחיות טוב...
לגבי ההתנגשות, תמיד עדיף שיהיה את האופציה מאשר שלא תהיה אותה בכלל
המצב הכי גרוע הוא המצב שמקודם, שלא תראה את הסידרה.
לגבי זה שאין כוח לקנפג את הEPG . תמוך בהחלט
עופר אי אפשר לזרז את יאס איכשהו? העניין ממש מציק לשבת ולסמן כול הזמן מה רוצים לראות, הגיע הזמן שזה יהיה כבר אוטומטי, כמו בהוט.
המצב הכי גרוע הוא המצב שמקודם, שלא תראה את הסידרה.
לגבי זה שאין כוח לקנפג את הEPG . תמוך בהחלט
עופר אי אפשר לזרז את יאס איכשהו? העניין ממש מציק לשבת ולסמן כול הזמן מה רוצים לראות, הגיע הזמן שזה יהיה כבר אוטומטי, כמו בהוט.
-
oferlaor
- מנהל

אם השינוי יבוא אם שיפור היס מקס ב"חוכמה" לבחור אוטומטית בין שידורים חוזרים כדי לפתור התנגשויות, זה יהיה מצוין.
אז הבעיה שלי תהיה איך להגדיל את הדיסק ביס מקס, כי גם היום הוא מלא ואני לא מספיק לראות כל משאני מקליט.
אז הבעיה שלי תהיה איך להגדיל את הדיסק ביס מקס, כי גם היום הוא מלא ואני לא מספיק לראות כל משאני מקליט.
-
oferlaor
- מנהל

mark13,
הם דיברו איתי על נושא ההקלטה משידורים חוזרים עוד לפני כמה חודשים, כלומר יש להם את זה ב -ROADMAP שלהם.
עד כמה מהר זה יצא, אין לי מושג...
לגבי הדיסק, אני מסכים, רק שאני הפכתי כרגע ליברלי מאוד במחיקות שלי... יש כ"כ הרבה תוכן ביס + ב-HDTV, שאני פשוט לא עומד בקצב...
הם דיברו איתי על נושא ההקלטה משידורים חוזרים עוד לפני כמה חודשים, כלומר יש להם את זה ב -ROADMAP שלהם.
עד כמה מהר זה יצא, אין לי מושג...
לגבי הדיסק, אני מסכים, רק שאני הפכתי כרגע ליברלי מאוד במחיקות שלי... יש כ"כ הרבה תוכן ביס + ב-HDTV, שאני פשוט לא עומד בקצב...
תזכיר לי איזה צורך יש לי בדור שלישי?kuris כתב:לדעתי זה הליך עסקי קלאסי
זה מה שחברות הסלולר עשו בזמנו עם המעבר מאנלוגי לדיגיטאלי והיום המעבר לדור השלישי, יוצרים צורך....