מה אתם הייתם עושים?
-
YossiDavid
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז ככה,
לאחר קריאה מקיפה בפורום(שאגב זה אחד הפורומים המבלבלים שיש), הגיעו שני דגמים לקו הסיום:
1. NAPOLEON LE3 (לא מצאתי הרבה בקורות גם לא באתרים בינלואמיים)
GENESIS E-310 .2 (יש מלא בקורות בכל מקום)
אשמח לעזרתכם המלומדת, אם אפשר עם הסבר מניח דעת, כי הרי מדובר על שני גרילים שבנויים לתלפיות ללא ספק.
מבחינת אחריות שניהם נותנים מעל ומעבר.
אז, מה אתם הייתם עושים?
תודה מראש לכל המגיבים
לאחר קריאה מקיפה בפורום(שאגב זה אחד הפורומים המבלבלים שיש), הגיעו שני דגמים לקו הסיום:
1. NAPOLEON LE3 (לא מצאתי הרבה בקורות גם לא באתרים בינלואמיים)
GENESIS E-310 .2 (יש מלא בקורות בכל מקום)
אשמח לעזרתכם המלומדת, אם אפשר עם הסבר מניח דעת, כי הרי מדובר על שני גרילים שבנויים לתלפיות ללא ספק.
מבחינת אחריות שניהם נותנים מעל ומעבר.
אז, מה אתם הייתם עושים?
תודה מראש לכל המגיבים
-
YossiDavid
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זהים פחות או יותר מבחינת האיכות שלהם.
הביצועים גם פחות או יותר זהים.
המחיר, החבילה שWEBER מציעים טובה יותר, אבל מאמין שאפשר להסתדר עם החברה בכרמל דיירקט.
לגבי השירות קראתי פה הרבה וגם לא צריכה להיות בעיה, שתי החברות מכבדות עצמן עם שירות טוב לפחות ממה שאני קורא פה בפורום.
אם מישהו מכיר ויכול לכוון אותי, לי חשוב לדעת כמה קל לנקות את הגריל וכמה יעיל המגש הקטן שאוסף את השומנים.
כמה עשן הם באמת מייצרים, אני גר בקומת ביניים ולא מחפש בעיות עם שכנים.
ברמות BTU כמו של הנפוליאון האם בלון של 5 ק"ג יכול להספיק
ועוד פרמטרים מניסיון של אחרים.
הביצועים גם פחות או יותר זהים.
המחיר, החבילה שWEBER מציעים טובה יותר, אבל מאמין שאפשר להסתדר עם החברה בכרמל דיירקט.
לגבי השירות קראתי פה הרבה וגם לא צריכה להיות בעיה, שתי החברות מכבדות עצמן עם שירות טוב לפחות ממה שאני קורא פה בפורום.
אם מישהו מכיר ויכול לכוון אותי, לי חשוב לדעת כמה קל לנקות את הגריל וכמה יעיל המגש הקטן שאוסף את השומנים.
כמה עשן הם באמת מייצרים, אני גר בקומת ביניים ולא מחפש בעיות עם שכנים.
ברמות BTU כמו של הנפוליאון האם בלון של 5 ק"ג יכול להספיק
ועוד פרמטרים מניסיון של אחרים.
LE3
מעבר לנושאים מקצועיים בצליה יש כאן אמירה
חברת וובר לא מכבדת את עצמה ועדיין נישאת על גל האיכות
במוקדם או במאוחר חייבים לקרות אחד מהשניים, הוא שהיא תרד מאוד או שהיא תשנה גישה.
לעומת זאת חברת כרמל דיירקט שמה לפניה את שירות הלקוחות עוד לפני המכירה, כל לקוח הוא VIP.
בתרבות הישראלית אני אישית במצב כמו שלך שההבדלים אם קיימים בכלל הם מינורים הייתי נותן את הכסף שלי לחברה שמכבדת את עצמה.
לשיקולך
מעבר לנושאים מקצועיים בצליה יש כאן אמירה
חברת וובר לא מכבדת את עצמה ועדיין נישאת על גל האיכות
במוקדם או במאוחר חייבים לקרות אחד מהשניים, הוא שהיא תרד מאוד או שהיא תשנה גישה.
לעומת זאת חברת כרמל דיירקט שמה לפניה את שירות הלקוחות עוד לפני המכירה, כל לקוח הוא VIP.
בתרבות הישראלית אני אישית במצב כמו שלך שההבדלים אם קיימים בכלל הם מינורים הייתי נותן את הכסף שלי לחברה שמכבדת את עצמה.
לשיקולך
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
אני לא מכיר את elgavi66 ובהתחשב בעובדה שכמות ההודעות שלו מאוד קטנה יש אפשרות לחשוד בו שהוא סוג של מפרסם.
אבל
יש לי הכרות מאוד ארוכה עם חברת כרמל דיירקט. ואני יכול לומר מנסיון אישי שזו חברה שיודעת לקחת אחריות ותמיד מסתכלת על טובת הלקוח ולא רק דרך החור בגרוש.
המוצרים של נפולאון עושים רושם מאוד טוב לי יש את ה TRIUMPH 495 ואני מאוד מרוצה ממנו פיזור החום שלו מאוד טוב די אחיד ועצמת החום שלו מאפשרת עבודה עם מכסה פתוח או סגור לפי אופי הבשר שאתה צולה.
בנוסף כרמל דיירקט נותנת אחריות מאוד מקיפה על הגרילים של נפולאון .
שמעתי יותר ממקור אחד על אכזבה מהיחס של וובר בארץ ללקוחות ועבורי זו סיבה טובה מאוד לחשוב פעמיים אם לקנות מוצר שלה, למרות שאין לי שום ביקורת על המוצרים של וובר שלדעתי ולדעת רבים הם מוצרים מהשורה הראשונה.
תכלס מה שאני מנסה לומר זה שאם המוצרים נראים באותה איכות של צלייה הייתי הולך על זה שנותן לך שירות יותר טוב בארץ.
תכלס אני מסכים עם elgavi66
בכול מיקרה בהצלחה ותשתף אותנו עם תמונות.
אבל
יש לי הכרות מאוד ארוכה עם חברת כרמל דיירקט. ואני יכול לומר מנסיון אישי שזו חברה שיודעת לקחת אחריות ותמיד מסתכלת על טובת הלקוח ולא רק דרך החור בגרוש.
המוצרים של נפולאון עושים רושם מאוד טוב לי יש את ה TRIUMPH 495 ואני מאוד מרוצה ממנו פיזור החום שלו מאוד טוב די אחיד ועצמת החום שלו מאפשרת עבודה עם מכסה פתוח או סגור לפי אופי הבשר שאתה צולה.
בנוסף כרמל דיירקט נותנת אחריות מאוד מקיפה על הגרילים של נפולאון .
שמעתי יותר ממקור אחד על אכזבה מהיחס של וובר בארץ ללקוחות ועבורי זו סיבה טובה מאוד לחשוב פעמיים אם לקנות מוצר שלה, למרות שאין לי שום ביקורת על המוצרים של וובר שלדעתי ולדעת רבים הם מוצרים מהשורה הראשונה.
תכלס מה שאני מנסה לומר זה שאם המוצרים נראים באותה איכות של צלייה הייתי הולך על זה שנותן לך שירות יותר טוב בארץ.
בכול מיקרה בהצלחה ותשתף אותנו עם תמונות.
צר לי שככה אתה חושב, לא ברור לי גם מה אמרתי שהופך אותי לסוג של מפרסם?molvy כתב:אני לא מכיר את elgavi66 ובהתחשב בעובדה שכמות ההודעות שלו מאוד קטנה יש אפשרות לחשוד בו שהוא סוג של מפרסם.
.
.
.
בכול מיקרה בהצלחה ותשתף אותנו עם תמונות....
אם ניקח את ההודעה שלך זה בדיוק מה שאמרתי רק במילים אחרות, אז אולי אתה מפרסם?
נכון אני חדש כאן אין לי מה לעשות עם זה.
אם היית משקיע קצת קריאה לפני האשמות היית רואה שאני שואל לא מעט שאלות בדיונים אחרים, לא ממליץ באף אחד מבחינה מקצועית כי אני לא יודע ואם זה שאני נגד חברת וובר אך ורק בגלל השירות שלהם הופך אותי למפרסם אז סלח לי האבחנה שלך רדודה.
שומר פיו ולשונו... טועם בשר טוב יותר
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
@elgavi66
·
לא הייתה כוונה לפגוע ואם תקרא את ההודעה שלי תבין שכל מה שעשיתי זה לגבות את ההודעה שלך.
קרא בבקשה שוב שתי השורות האחרונות של ההודעה שלי ותראה שכתבתי שאני מסכים איתך כך שמבחינתי אתה ממש לא מפרסם.
מצטער שלא הובנתי נכון
ולמען הסדר הטוב אני חוזר על הסיום של הודעתי הקודמת
חג שמח
·
לא הייתה כוונה לפגוע ואם תקרא את ההודעה שלי תבין שכל מה שעשיתי זה לגבות את ההודעה שלך.
קרא בבקשה שוב שתי השורות האחרונות של ההודעה שלי ותראה שכתבתי שאני מסכים איתך כך שמבחינתי אתה ממש לא מפרסם.
מצטער שלא הובנתי נכון
ולמען הסדר הטוב אני חוזר על הסיום של הודעתי הקודמת
חג שמח