קליטת ערוץ 10
שלום רב,
בתור התחלה-אני מצטער אם פירסמתי במקום הלא מתאים,אבל מכיון שאתה מתעסקים פה דיי הרבה עם YES ,HOT ושאר ירקות-הנחתי כי ניתן לשאול את השאלה שלי פה...
אז ככה,
בביתי אין HOT וגם לא YES,יש לנו אינטרנט בכבלים של HOT וגם טלפון של HOT.
חיברתי את הטלויזיה לשקע שבקיר(שקע של הוט ) והצלחתי לתפוס כמה תחנות כמו ערוץ 1,2,ביפ,הערוץ המפוצל ועוד איזו תחנה בספרדית.
את ערוץ 10 אני רואה באיכות ירודה מאוד,עם הרבה שלג על המסך...
בדירה הקודמת שלי כן הצלחתי לתפוס את ערוץ 10 עם אותה קונפיגורציה(ישר מחיבור האנטנה בקיר).
השאלה שלי,מה עליי לעשות כדי לתפוס את ערוץ 10?
אנחנו לא רוצים פה כבלים או יס מהסיבה שאין לנו זמן לצפות בטלויזיה,ותכנים שאני רוצה לראות אני רואה דרך המחשב...
אשמח לקבל עזרה
תודה ויום טוב
בתור התחלה-אני מצטער אם פירסמתי במקום הלא מתאים,אבל מכיון שאתה מתעסקים פה דיי הרבה עם YES ,HOT ושאר ירקות-הנחתי כי ניתן לשאול את השאלה שלי פה...
אז ככה,
בביתי אין HOT וגם לא YES,יש לנו אינטרנט בכבלים של HOT וגם טלפון של HOT.
חיברתי את הטלויזיה לשקע שבקיר(שקע של הוט ) והצלחתי לתפוס כמה תחנות כמו ערוץ 1,2,ביפ,הערוץ המפוצל ועוד איזו תחנה בספרדית.
את ערוץ 10 אני רואה באיכות ירודה מאוד,עם הרבה שלג על המסך...
בדירה הקודמת שלי כן הצלחתי לתפוס את ערוץ 10 עם אותה קונפיגורציה(ישר מחיבור האנטנה בקיר).
השאלה שלי,מה עליי לעשות כדי לתפוס את ערוץ 10?
אנחנו לא רוצים פה כבלים או יס מהסיבה שאין לנו זמן לצפות בטלויזיה,ותכנים שאני רוצה לראות אני רואה דרך המחשב...
אשמח לקבל עזרה
תודה ויום טוב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מכיוון שאינך מנוי של הוט, מרבית הסיכויים שאתה קולט את השידורים דרך BAND PASS FILTER. כלומר, לא ניתקו אותך לחלוטין, אלא השאירו לך פס של תדרים מאוד מוגבל.
בד"כ עושים את זה בערים שבהם אין אישור לשים אנטנות על הגג ואז העיריה מגיעה להסדר עם הוט על הספקת ערוצים אנלוגיים (למשל אצלנו במודיעין זה ככה).
הבעיה היא שערוץ 10 בד"כ לא יושב באותו טווח תדרים נוח, מה שגורם לכך שהוא לא תמיד נקלט טוב. כשאני בדקתי בזמנו במודיעין זה היה פשוט בלתי אפשרי לצפות בערוץ 10 ככה.
מה עושים? אין מה לעשות, הפיתרון היחיד כיום לקליטת ערוץ 10 פרט להוט ויס זה רכישת אנטנת לויין פרטית. בשנה הבאה (בתקווה) צפויים להיפתח שידורים דיגיטליים מסוג DVBT, מה שיאפשר לכל אחד בעלות אפסית לקלוט את ערוצים 1+2+10 (ועוד כמה ערוצים) דיגיטלית בכל הארץ ללא מנוי.
ועד אז? אין לך הרבה מה לעשות.
בד"כ עושים את זה בערים שבהם אין אישור לשים אנטנות על הגג ואז העיריה מגיעה להסדר עם הוט על הספקת ערוצים אנלוגיים (למשל אצלנו במודיעין זה ככה).
הבעיה היא שערוץ 10 בד"כ לא יושב באותו טווח תדרים נוח, מה שגורם לכך שהוא לא תמיד נקלט טוב. כשאני בדקתי בזמנו במודיעין זה היה פשוט בלתי אפשרי לצפות בערוץ 10 ככה.
מה עושים? אין מה לעשות, הפיתרון היחיד כיום לקליטת ערוץ 10 פרט להוט ויס זה רכישת אנטנת לויין פרטית. בשנה הבאה (בתקווה) צפויים להיפתח שידורים דיגיטליים מסוג DVBT, מה שיאפשר לכל אחד בעלות אפסית לקלוט את ערוצים 1+2+10 (ועוד כמה ערוצים) דיגיטלית בכל הארץ ללא מנוי.
ועד אז? אין לך הרבה מה לעשות.
כשיש לך אינטרנט + טלפון של הוט - משמע יש לך מודמים של הוט
אתה מקבל בעצם רק את התדרים של המודמים ולא את תדריהערוצים כולם
בדרך כלל הטכנאי שמתקין את הכבלים מתקין מסנן שמאפשר מעבר של התדרים של המודמים בלבד (יש כמה תדרים אחרים שנמצאים בתחום הזה ומאפשרים צפיה בערוצים כמו אצלך)
יש מקרים (
מעניין אצל מי) בהם הטכנאי לא מתקין את המסנן והלקוח יכול לצפות בכול הערוצים
למרות הטעות של הטכנאי הדבר הזה הוא לא חוקי.
ישנם מספר פתרונות לנצל את הפירצות בעניינים הטכניים של חברת הוט
אם יש לך שאלות לגבי "חוקיות" וכו' אז אשמח לענות בפרטי - זה לא ממש המקום המתאים לדברים האלו.
אתה מקבל בעצם רק את התדרים של המודמים ולא את תדריהערוצים כולם
בדרך כלל הטכנאי שמתקין את הכבלים מתקין מסנן שמאפשר מעבר של התדרים של המודמים בלבד (יש כמה תדרים אחרים שנמצאים בתחום הזה ומאפשרים צפיה בערוצים כמו אצלך)
יש מקרים (
למרות הטעות של הטכנאי הדבר הזה הוא לא חוקי.
ישנם מספר פתרונות לנצל את הפירצות בעניינים הטכניים של חברת הוט
אם יש לך שאלות לגבי "חוקיות" וכו' אז אשמח לענות בפרטי - זה לא ממש המקום המתאים לדברים האלו.