דרוש מתכון לצלעות בקר על גריל גז (וניסיון להחיות מעט את הפורום)
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
שלום לכולם,
קודם כל נדמה לי שבחודש האחרון הפורום קצת נרדם וזו הזמנות טובה להחיות אותו (כי יש לנו עוד קצת זמן על הגריל לפני הגשמים הכבדים).
אז ראיתי כאן מדי פעם אנשים שפרסמו תמונות של צלעות בקר על גריל גז ורציתי לקבל מכם מתכון טוב לעשות אותם. יש לי גם מדחום לבשר כך שאשמח לדעת מהי הטמפרטורה הפנימית המומלצת - האם 55-60 מעלות?)
תודה רבה! מבטיח לנסות את הצעותיכם בקרוב.
יוני.
קודם כל נדמה לי שבחודש האחרון הפורום קצת נרדם וזו הזמנות טובה להחיות אותו (כי יש לנו עוד קצת זמן על הגריל לפני הגשמים הכבדים).
אז ראיתי כאן מדי פעם אנשים שפרסמו תמונות של צלעות בקר על גריל גז ורציתי לקבל מכם מתכון טוב לעשות אותם. יש לי גם מדחום לבשר כך שאשמח לדעת מהי הטמפרטורה הפנימית המומלצת - האם 55-60 מעלות?)
תודה רבה! מבטיח לנסות את הצעותיכם בקרוב.
יוני.
הפרום בכלל לא רדום
ומה שמענין את החברים באמת פטפונים ומגברים ואמזון ויש עוד הרבה דברים
טובים בפורום
ומה שמענין את החברים באמת פטפונים ומגברים ואמזון ויש עוד הרבה דברים
טובים בפורום
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

@noam3039
·
התכוונתי ספציפים לפורום גריל וצלייה...
בפורומים האחרים ברור לי שהמצב אחרת (אודיו רב ערוצי למשל)
·
התכוונתי ספציפים לפורום גריל וצלייה...
בפורומים האחרים ברור לי שהמצב אחרת (אודיו רב ערוצי למשל)
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

·באיזה טמפרטורה? בצלייה עקיפה? בערך כמה זמן?shuali כתב:מתכון לצלעות ? לא חושב שיש משהו יותר טוב ממלח גס ופלפלס גרוס...
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

@vivi
·
האמת היא שראיתי את המתכון הזה בעבר ועוד כמה מתכונים של השף הזה. אני חייב להגיד שאני לא כ"כ מחזיק ממנו.
למשל המנה הזו - צלעות טלה במרינדה של בירה ודבש - צלעות טלה איכותיות לא צריכות יותר ממלח ופלפל. ניראה לי שדבש ובירה יכבידו לחלוטין על הטעם האיכותי של הצלעות וזה בכלל לא ניראה לי הגיוני.
אגב, ביקשתי מתכון לצלעות בקר כנתח שלם (או חצוי)
אבל תודה...
·
האמת היא שראיתי את המתכון הזה בעבר ועוד כמה מתכונים של השף הזה. אני חייב להגיד שאני לא כ"כ מחזיק ממנו.
למשל המנה הזו - צלעות טלה במרינדה של בירה ודבש - צלעות טלה איכותיות לא צריכות יותר ממלח ופלפל. ניראה לי שדבש ובירה יכבידו לחלוטין על הטעם האיכותי של הצלעות וזה בכלל לא ניראה לי הגיוני.
אגב, ביקשתי מתכון לצלעות בקר כנתח שלם (או חצוי)
אבל תודה...
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

·elgavi66 כתב:ניראה לי יצאו לו צלעות יבשות רצח.
אני תמיד אוכל תסביך בקטע של הס שומן על העצם, אני אוהב אותו שרוף שרוף שרוף, ומתקשה להעמיד אותן על הפס הזה...
תנסה לחרוץ את השומן עם סכין לפני הבישול זה יעזור.
למשל כמו כאן:
[url=
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

·ראה בוידאו הבא החל מדקה 6:30 (אפשר לצפות כמובן גם ביתר...מומלץ):elgavi66 כתב:השומן של הצלעות ל נוח כמו של הפיקניה, אולי אפשר לעשות מה שאמרת כשהצלע עוד קפואה ואז השומן יחתך טוב...
[url=
-
YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

@elgavi66
·
בוודאי שאפשר. אם כי אני צופה שיהיו קצת התלקחויות בגלל השומן. שים לב שכדי לקבל את אפקט התנור כמו בסרטון אחרי "סגירת" הנתח בצלייה ישירה יש להשתמש בצלייה עקיפה בגריל הגז.
·
בוודאי שאפשר. אם כי אני צופה שיהיו קצת התלקחויות בגלל השומן. שים לב שכדי לקבל את אפקט התנור כמו בסרטון אחרי "סגירת" הנתח בצלייה ישירה יש להשתמש בצלייה עקיפה בגריל הגז.