הקלטת סדרות במקביל (יס מקס)
עכשיו שהוגדרו סדרות בערוץ 10 ובערוץ 2 סימנתי כמה דברים להקלטה.
לפי רשימת ההזמנות שלי יצא שמתוכננות לאותו זמן 4 הקלטות במקביל (3 סדרות ותכנית רגילה). המקס לא אמר שום דבר על התנגשות, אבל ברור שהוא לא יקליט את כולם במקביל.
לפי מה הוא מחליט על מה לדלג? על סדרות עם שידורים חוזרים? לפי זמן התחלה?
לפי רשימת ההזמנות שלי יצא שמתוכננות לאותו זמן 4 הקלטות במקביל (3 סדרות ותכנית רגילה). המקס לא אמר שום דבר על התנגשות, אבל ברור שהוא לא יקליט את כולם במקביל.
לפי מה הוא מחליט על מה לדלג? על סדרות עם שידורים חוזרים? לפי זמן התחלה?
כנראה שהוא לא בודק סדרות. גם לי זה נראה מוזר, אבל אתמול באמת היו לי 4 הקלטות במקביל. מה שהוא עושה בפועל כאשר מגיע הרגע שהיו 3 הקלטות במקביל זה שהוא
מציג אפשרות איזו תכנית לבטל (כמו שהוא עושה אם אתה מקליט 2 במקביל ורוצה לצפות בערוץ אחר). לא חיכיתי לבדוק מה הוא יעשה לבד אז בחרתי בעצמי איזו תכנית אני רוצה לבטל.
מציג אפשרות איזו תכנית לבטל (כמו שהוא עושה אם אתה מקליט 2 במקביל ורוצה לצפות בערוץ אחר). לא חיכיתי לבדוק מה הוא יעשה לבד אז בחרתי בעצמי איזו תכנית אני רוצה לבטל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אותו כנ"ל - הקליט לי רק ביום שישי.
אתה בטוח שלא סימנת גם את השידור השני ביום שבת להקלטה כסדרה?
אתה בטוח שלא סימנת גם את השידור השני ביום שבת להקלטה כסדרה?
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
בטוח
ומשהו נוסף....oferlaor כתב:אותו כנ"ל - הקליט לי רק ביום שישי.
אתה בטוח שלא סימנת גם את השידור השני ביום שבת להקלטה כסדרה?...
אצל אמא שלי הופיעה הודעה שלא ראיתי מעולם
משהו כמו: "הגעת למכסת הסדרות האפשרית"
רק מחיקת סדרות ממסך הסדרות שיחררה את העניין
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כנראה שהבעיה היא כשמזמינים יותר משתי סדרות שרצות במקביל ואז זה מזמין אותן אוטומטית בלי לשאול את הבעלים על מה לוותר...
sam22,
זו הודעה ישנה. יש מגבלה על מספר הסדרות שאפשר להזמין (אני חושב שזה משהו כמו 16, אבל אני חושב שהם הגדילו את זה לאחרונה).
sam22,
זו הודעה ישנה. יש מגבלה על מספר הסדרות שאפשר להזמין (אני חושב שזה משהו כמו 16, אבל אני חושב שהם הגדילו את זה לאחרונה).
יש בזה הגיון כאשר יש שידורים חוזרים של הסדרה שאינם מסומנים כסדרה בעצמם.oferlaor כתב:כנראה שהבעיה היא כשמזמינים יותר משתי סדרות שרצות במקביל ואז זה מזמין אותן אוטומטית בלי לשאול את הבעלים על מה לוותר......
עלול גם לקרות ששעת השידור זזה אחרי ההזמנה (במיוחד עכשיו כשיש סדרות בערוצים הכלליים) ואז גם תהיה התנגשות. צריך רק להוציא מיס מה קורה במצב כזה - מה מוקלט ומה לא.