יש לי FRENCH PRESS ואני מחפש מוצר קפה שיתאים לכלי
אני בוהה במדפים בסופר ואין לי מושג איזה מוצר עדיף, אז אני פונה אליכם לעזרה.
הקפה עלית נחמד ואני מוריד אתכם קצת ברמה פה כי לא מדובר במכונת קפה משוכללת עם קיטור ועוד גאדג'טים מפה ועד הודעה חדשה, אז אשמח לקבל טיפ למוצר קפה אחר לנסות
הקפה עלית נחמד ואני מוריד אתכם קצת ברמה פה כי לא מדובר במכונת קפה משוכללת עם קיטור ועוד גאדג'טים מפה ועד הודעה חדשה, אז אשמח לקבל טיפ למוצר קפה אחר לנסות
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לא הייתי ממליץ לקנות בסופר,
עדיף לך לקנות משהו כמו 100-200 גרם של קפה טחון בחנויות שמוכרות קפה (אולי בחנויות תבלינים למרות שלא הייתי ממליץ), תחפש קליה יחסית בהירה ותבקש שיטחנו לך לפילטר ידני או פרנצ' פרס טחינה יחסית גסה.
עדיף לך לקנות משהו כמו 100-200 גרם של קפה טחון בחנויות שמוכרות קפה (אולי בחנויות תבלינים למרות שלא הייתי ממליץ), תחפש קליה יחסית בהירה ותבקש שיטחנו לך לפילטר ידני או פרנצ' פרס טחינה יחסית גסה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כל קפה טרי יהיה עדיף על מה שיש בסופר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אוקיי, יש חנות קפה בנהריה, מה בדיוק טווח המחירים של קפה טחון שכזה?RuslanAbramov כתב:לא הייתי ממליץ לקנות בסופר,
עדיף לך לקנות משהו כמו 100-200 גרם של קפה טחון בחנויות שמוכרות קפה (אולי בחנויות תבלינים למרות שלא הייתי ממליץ), תחפש קליה יחסית בהירה ותבקש שיטחנו לך לפילטר ידני או פרנצ' פרס טחינה יחסית גסה....
קליה יחסית בהירה, מה הכוונה? טחינה גסה - כלומר פחות אבקתי?
·
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מחירייםיכולים לנוע בין 90 ל150 שקלים לקילו. יש מקומות שמוכרים לפי משקל כך שאם אתה לא טוחן בבית את הקפה עדיף לקנות מעט יחסית כדי לשמור על טריות הקפה.
וקליה בהירה ממולצת לפרנצ פרס, בכל מקרה אם זאת חנות שממתמחה בקפה וכו' תאמר להם שאתה מחפש תערובת שמתאימה לפילטר ידני, הם צריכים לדעת כבר איך לטחון.
כעיקרון הטחינה היא בדרך כלל 2 סקאלות גס יותר מטחינה של מקינטה.
וקליה בהירה ממולצת לפרנצ פרס, בכל מקרה אם זאת חנות שממתמחה בקפה וכו' תאמר להם שאתה מחפש תערובת שמתאימה לפילטר ידני, הם צריכים לדעת כבר איך לטחון.
כעיקרון הטחינה היא בדרך כלל 2 סקאלות גס יותר מטחינה של מקינטה.