יס מקס - ההתנתקות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
genadyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

הפוסט הוא בעיקר למען קוראים שאולי חושבים להזמין את המקס במבצע החדש.

היום דיברתי עם מוקד השירות, ואני מתנתק (בינתיים רק מהמקס).
אני לא רוצה לפרט שוב את התקלות הרבות (הקלטות שנכשלות, הפסקות בסאוד וכד').
מה שמעצבן אותי באמת זה השירות. אני לא יודע אם השירות בהוט יותר טוב או גרוע יותר, אבל את השירות של יס אני פשוט לא יכול לסבול יותר. כשתיגמר התקופת התחייבות
נראה מה יהיה עם להישאר אצלהם בכלל.

הנה דוגמה לשיחה שהתקיימה היום (אני מקווה שתוכלו להבין ממנה קצת מהכעס והעצבנות שלי). תקראו ותחשבו עם כדאי לכם להתעסק עם החברה הזאת. לי ברור שהם עדיין לא מוכנים לשיווק המוני, וטוב יעשו אנשים אם יחכו לפחות עוד כמה חודשים עד שהעניינים שם יסודרו.

זה מתחיל בזה שיש להם איזה 20 מוקדים ואני אף פעם לא מגיע למוקד הנכון.
בהתחלה כשאני מתקשר אני עובר תחקור של איזה דקה לאימות פרטים (מה אני במשטרה? יש לי בסה"כ שאלה פשוטה). אחר כך אני מצליח לומר להם שאני צריך את המוקד של היס מקס, והם מעבירים אותי. אחרי כמה דקות (תלוי בעומס) אני מגיע סוף סוף למוקד.

שם אני עובר את אותו תחקור שוב ורק אז אני מצליח להסביר להם למה התקשרתי.
היום ספציפית התקשרתי לבדוק מה קורה עם תקלת הסאונד המפורסמת שלפחות אצלי
פוגעת ביותר ויותר תכניות. כנארה שיש להם איזו תכנת מחשב שרואים בה את כל השיחות הקודמות איתי, ואני מתקשר לדבר על תקלה ידועה, אבל המוקדנית שם מתעקשת לעבור איתי
על כל ה-checklist - "תבדוק את החיבורים", זה קורה אצלך לעיתים קרובות?, תכבה ותדליק את המכשיר, וכד'. אחרי שאני מצליח להסביר לה שהתקלה ישנה וגם ידועה, היא באמת מודה
שזאת תקלה שהיא ידועה (מה את אומרת!). אבל את זה אני כבר לא מבין - האם זאת אסטרטגיה ליאש אותי? האם הם חושבים שאני מטומטם? האם אחרי שאחרי חצי שנה שבה כיביתי והדלקתי ושוב כיביתי, בדקתי את החיבורים, חיכיתי 10 דקות ואז הדלקתי, האם היום זה יעזור? בין שאלה לשאלה אני מקבל גם את ה"חכה בבקשה על הקו"....

אחר כך מגיע השלב שאנחנו סוף סוף מדברים על התקלה. התשובה של המוקדנית היא שזאת באמת תקלה ידועה (תודה!) ו"כל מחלקת ההנדסה עובדת על התקלה הזאת". כשאני מתעניין במה זה חדש ביחס לחודש, חודשיים או שלושה לפני כן, שגם אז כל מחלקת ההנדסה עבדה על זה, אני לא מקבל תשובה. [אולי אם מחלקת ההנדסה לא מצליחה לפתור את זה, אולי יבקשו עזרה מנאס"א, מכון ויצמן או אפילו מהקב"ה.]

אחרי שעברנו גם את זה, אני מבקש לדבר עם האחראי/מנהל, אבל הוא מתסבר לא מדבר עם לקוחות. עכשיו היא שוב מציעה לי לבדוק את החיבורים לטלוויזיה. בשלב הזה (אחרי כ-20 דקות שיחה) אני כבר מתעצבן והשיחה עוברת לשאלה איך מתנתקים מהמקס. אחרי עוד 10 דקות על הקו, עוד כמה אי הבנות, וויכוח על עלות ביקור טכנאי (75 ש"ח!!!) ואחרי שחזרו אליי לנייד, ביום שלישי מגיע הטכנאי :) לפחות חסכו לי את מחלקת השימור.

אני יודע שיש תקלות, אני מבין שאי אפשר לפתור הכל בשניה, אבל אני לא מוכן שיתייחסו אליי (מה גם שאני משלם על שני מנויים) כאל אדיוט גמור. תמורת הכסף שלי אני חושב שמגיע לי יותר. ואם לא מגיע לי יותר, אז לפחות שאני אשלם פחות. האם השירות בהוט יכול להיות הרבה יותר גרוע? לא יודע, אבל היום הם הצליחו לעצבן אותי ממש...

וכמאמר המוקדנית, שיהיה לכם המשך יום נעים.

אריאל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

לי יש שני HOT MAGIC מחוברים לפלזמות של פיוניר
האחד מלפני שנה והשני 3 חודשים עד היום ללא שום בעיות בכלל
לפני חודשיים בוצע עדכון תוכנה שפעל מיד ללא שום תקלה
אם יש לי שאלות עונים לי מיד במוקד -תנסה ותתרשם בעצמך

OmriAtiya
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2955
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #3 

אם אתה חושב שביס יש תקלות חכה שתעבור להוט.
לפי דעתי הגזמת קצת, אבל אתה צודק בקטע של הטכנאי.
לגבי זה שהיא חושבת שאתה "אדיוט גמור" כפי שאתה אומר,
איך אתה רוצה שהיא תדע שאתה לא, אם אתה לא תגיד לה.. :roll:
:thefinger:

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

אפרופו שירות ביס. לפני כשבוע צפיתי לי לתומי בשעת ערב מאוחרת ב"ואת אמא שלך גם"
אשר שודר באחד מערוצי הסרטים. (נראה לי כחובה להשלים אותו אחרי שנהניתי מ"הילדים של מחר").
תוך כדי הסצינה לאחר ערב הטקילה שבה העניינים מתחילים להתחמם בין שני הצעירים לבחורה הסרט מתחלף במסך שחור ורק כתוביות תרגום רצות. מתחיל לזפזפ וכל ערוצי הסרטים נראים כך.
שיחה למוקד יס, המתנה ובסופו של דבר המוקדנית אמרה לי שזו תקלה יזומה והם יודעים שיש בעיה בערוצי הסרטים. המלים שבהן היא השתמשה "אדוני כבר 2 בלילה" כאילו אני צריך להרגיש רע עם עצמי שאני ער בשעות כאלה. חבל שהם לא מגלים אחריות כמו חברת החשמל שלפחות הודיעה שבוע מראש לפני שניתקה את החשמל אתמול באיזור מגורי בצורה יזומה עד 4 בבוקר (לפי אותו הגיון הם לא היו צריכים להודיע, במילא כולם אמורים לישון בשעות כאלה).
לאחר המתנה קצרה חזרה התמונה והבנתי מהשיחה בין שני הצעירים (ספוילר: )
שהיא מתה מסרטן. הפסדתי משהו מעניין?

genadyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #5 

OmriAtiya כתב:איך אתה רוצה שהיא תדע שאתה לא, אם אתה לא תגיד לה.. :roll:
...
כי יש לה את רשימת כל השיחות הקודמות שלי וכי אני ישר אומר לה על מה אני מדבר...
וזאת גם לא תקלת שירות הלקוחות הראשונה שלי (למרות שכמה פעמים קיבלתי שירות מהיר אדיב ולעניין).

genadyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #6 

אריאל כתב:לי יש שני HOT MAGIC מחוברים לפלזמות של פיוניר
האחד מלפני שנה והשני 3 חודשים עד היום ללא שום בעיות בכלל
לפני חודשיים בוצע עדכון תוכנה שפעל מיד ללא שום תקלה
אם יש לי שאלות עונים לי מיד במוקד -תנסה ותתרשם בעצמך
...
אני כבור כרגע ליס עד אוגוסט. :(

OmriAtiya
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #7 

זה שיש לה את כל רשימת השיחות שלך לא אומר שהיא ישר תדע על מה אתה מדבר.
הפעמים שבהם התאכזבת עולים על הפעמים שהיית מרוצה?
אם כן אז תתנתק.(לא נראה שזה כן..)

genadyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #8 

OmriAtiya כתב:הפעמים שבהם התאכזבת עולים על הפעמים שהיית מרוצה?
אם כן אז תתנתק.(לא נראה שזה כן..)
...
לגבי השירות ככלל - עד היום הם פישלו כמה פעמים (נושאים כספיים למיניהם) אבל זה סודר.
לגבי שירות המקס - מכיוון שאף פעם (אני מקווה שאני מדייק פה) לא תוקנה אף תקלה כתוצאה מהשיחות לשירות הלקוחות, אז זה רק מהיחס של נציגי השירות שמתחלקים ל-30% מקצועיים ונחמדים, 30% נחמדים והשאר לא זה ולא זה (בחודשיים האחרונים כבר הפסקתי להתקשר אליהם כשיש תקלות (עד היום)). אולי יש לי דרישות מוגזמות, אבל לדעתי בקשה לדבר עם מישהו יותר מבין/מוסמך זה דבר בסיסי בשירות לקוחות.

OmriAtiya
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #9 

ההסמכה היחידה של כל השירות הלקוחות שלהם זה להיות נחמדים.
בשביל כל שאר הדברים יש להם את המחשב שלהם, הוא זה שבעצם מטפל בבעיות הלקוחות.

OmriAtiya
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #10 

חוץ מזה יכול להיות שיש תקלות בממירים של היס מקס שהם לא בשליטתם, וההחלטה היא רק שלך אם אתה מוכן לסבול את זה.

genadyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #11 

OmriAtiya כתב:חוץ מזה יכול להיות שיש תקלות בממירים של היס מקס שהם לא בשליטתם, וההחלטה היא רק שלך אם אתה מוכן לסבול את זה.
...
(לא ממש הבנתי מה שאמרת לגבי איך שהמחשב פותר תקלות).

אני בסך הכל רציתי לדעת מה קורה, אבל אין עם מי לדבר. הסמכויות שלהם כנראה מאוד מוגבלות ולרובם (אבל דיברתי אם כמה יוצאי דופן) אין הכשרה טכנית כלשהי לגבי המכשירים.

סתם עוד דוגמא - לפני כחצי שנה כשהתחלתי לשים לב לתקלות, הם שלחו אליי טכנאי. הטכנאי אמר שאין מה לעשות וחזר כלעומת שבא. אחרי 3 חודשים הם שלחו אליי עוד טכנאי (אני לא רציתי, אבל פה היה הקטע שהם היו מאוד נחמדים ולא יכולתי לסרב) גם כן ללא כל הצלחה. אחרי עוד כמה זמן הם שכנעו אותי להחליף את המכשיר, דבר שגם לא עזר.
אז מה יצא - היה אצלי טכנאי 3 פעמים + החלפת מכשיר - הוצאה ליס, בזבוז זמן שלי ושום דבר לא נפתר. נציג שירות קצת יותר חכם ושבאמת מכיר את התקלות ומה קורה איתן היה חוסך את כל זה.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 947
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

genadyb, נראה שאתה עדיין מתרגש מהשיחה שלך עם שרות לקוחות.
כך נשימה ותספור עד 10. לאט.
אצלי גם כן החליפו לא מזמן את היס מקס כתוצאה מבעית הקטיעה בפסקול. ואחרי שבוע של נחת התקלה חזרה. וגם אלי שלחו טכנאי ומשהוא גילה זה שאות השידור היגיע למכשיר חלש מאוד, בגבול התחתון של הסקלה. אחרי שפתר את הבעיה ובדק שאני מקבל אות טוב וחזק הכל חזר לתפקד כמו שצריך. אגב, השרות היה אדיב לאורך כל הדרך.
כשיגיע אליך טכנאי אולי תגיד לו לבדוק את חוזק האות.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

בכל חברה קיימת מערכת BILLING אשר איתה מקודדים שיחות עם לקוחות (=קידוד: תמצות נושא השיחה במספר מילים או משפטים + שעה תאריך מוקדן ואופן המשך טיפול). אני יודע שהם עובדים עם WIZARD הנמצאת גם בשימוש בחברות הכבלים, אז אין לך מה להתפלא.
לגבי HOT MAGIC- לאחר היכרות מעמיקה עם הממיר, אין תקלות של אובדן קול אם כי לעתים יש תקלות מסוג אחר (בעיקר ריסוט עצמי של הממיר), אך בסך הכל מדובר בממיר אמין.
The Black Wax

genadyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #14 

mark13 כתב:genadyb, נראה שאתה עדיין מתרגש מהשיחה שלך עם שרות לקוחות.
כך נשימה ותספור עד 10. לאט.
אצלי גם כן החליפו לא מזמן את היס מקס כתוצאה מבעית הקטיעה בפסקול. ואחרי שבוע של נחת התקלה חזרה. וגם אלי שלחו טכנאי ומשהוא גילה זה שאות השידור היגיע למכשיר חלש מאוד, בגבול התחתון של הסקלה. אחרי שפתר את הבעיה ובדק שאני מקבל אות טוב וחזק הכל חזר לתפקד כמו שצריך. אגב, השרות היה אדיב לאורך כל הדרך.
כשיגיע אליך טכנאי אולי תגיד לו לבדוק את חוזק האות.
...
אני יודע שאני מתעצבן מהר, אבל היום התעצבנתי מעל ומעבר :@ , ובאמת היתה סיבה.

לגבי הקטע עם האות - תודה על הטיפ(!), אולי עוד לא הכל אבוד, למרות שלפי מה שאני מבין (והם אמרו לי) זו בעיית תוכנה [אם זה היה עניין של אות הם כבר היו עולים על זה].
יש דרך לבדוק את העוצמות במכשיר עצמו?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

mark13,

לא נראה לי שהבאג הזה קשור לעוצמת האות.

genadyb,

צר לי שזה התחושה שיצאה לך - אין ספק שהמקרה שלך יצא רע מאוד מכל הבחינות.

לגבי התקלה, לא יודע אם זה רלוונטי עדיין (אם החלטת להתנתק, או שהחזרת את המכשיר אז באמת אין כבר טעם לנסות ולעזור). אם תרצה אוכל להפנות את תשומת ליבם של האחראים ביס לנושא. כאמור, רק באישורך.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”