Triumph 325 מיד או להמתין להגעת ה 410?
שלום לכולם,
אחרי חיפוש מעמיק הגעתי למסקנה שאלך על אחד מדגמי נפולאון - 325 או 410.
השימוש ה"יומיומי" הוא זוג+2 ילדים, ומדי פעם אירוח, סך הכל כ 8-10 אנשים.
לכרמל דירקט יש היום במלאי את ה 325, את ה 410 יהיה עוד כחודש.
לטובת 325 - מחיר נמוך יותר, גודל קצת יותר קטן (מיועד לשימוש במרפסת לא גדולה), זמינות מיידית (אין לי מנגל בינתיים)
לרעת 325 - משטח צליה קטן יותר, עוצמת צליה נמוכה יותר
והיתרונות והחסרונות של 410 בדיוק להפך - יהיה זמין רק עוד חודש, קצת יקר יותר (ניתן למתוח תקציב עבורו אבל תמיד עדיף להוציא פחות), קצת גדול יותר ותופס יותר מקום אבל יותר נוח באירוח של יותר אנשים.
מה דעתכם?
אחרי חיפוש מעמיק הגעתי למסקנה שאלך על אחד מדגמי נפולאון - 325 או 410.
השימוש ה"יומיומי" הוא זוג+2 ילדים, ומדי פעם אירוח, סך הכל כ 8-10 אנשים.
לכרמל דירקט יש היום במלאי את ה 325, את ה 410 יהיה עוד כחודש.
לטובת 325 - מחיר נמוך יותר, גודל קצת יותר קטן (מיועד לשימוש במרפסת לא גדולה), זמינות מיידית (אין לי מנגל בינתיים)
לרעת 325 - משטח צליה קטן יותר, עוצמת צליה נמוכה יותר
והיתרונות והחסרונות של 410 בדיוק להפך - יהיה זמין רק עוד חודש, קצת יקר יותר (ניתן למתוח תקציב עבורו אבל תמיד עדיף להוציא פחות), קצת גדול יותר ותופס יותר מקום אבל יותר נוח באירוח של יותר אנשים.
מה דעתכם?
אם החלטת כבר, "אחרי חיפוש מעמיק", כדברייך, איך הוובר קשור? (לטעמי במחירו יש אופציות טובות הרבה יותר).
קנה את הטוב ביותר שהתקציב שלך מאפשר.
לא רוצה להתפרץ לדלת פתוחה, אבל מה התקציב שלך ומה היו האפשרויות שבינן התלבטת.
לא רוצה להתפרץ לדלת פתוחה, אבל מה התקציב שלך ומה היו האפשרויות שבינן התלבטת.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
- נתן תודות: 89 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
·הייzx12r כתב:אולי בכלל לעשות חסד (האמנם?!) עם השכנים וללכת על Weber Q3200?...
מה הכוונה בלעשות חסד עם השכנים ? במה הוובר יותר טוב מהנפולאון 325 ?
תודה על התשובה.keystone כתב:אם החלטת כבר, "אחרי חיפוש מעמיק", כדברייך, איך הוובר קשור? (לטעמי במחירו יש אופציות טובות הרבה יותר).
לא רוצה להתפרץ לדלת פתוחה, אבל מה התקציב שלך ומה היו האפשרויות שבינן התלבטת....
הוובר קשור כי לפי מה שהבנתי הוא גריל איכותי שמתאים למרפסת ומספק את הסחורה.
מבחינת תקציב הטריומף 410 מותח אותי לקצה שהוא יוצא קרוב ל 4000 ש"ח. העדפה להוציא כמה שפחות אבל לא להתפשר באיכות ובמענה לצרכים.
התלבטתי בתחילה בין וובר Q3200 וספיריט 210, ואז נכנסו הנפולאונים 325 ו 410.
מה האופציות הטובות הרבה יותר במחירו של ה Q3200?
- YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
@zx12r
·
כל הגרילים הנ"ל מיועדים לצלייה עם מכסה סגור. ודרך אגב - זה שהמכסה סגור לא אומר שיש פחות עשן - הוא יוצא מהצדדים בכל זאת. אני הייתי הולך על הנפוליאון - לגבי הדגמים שהצעת - לך עם מה שמרגיש לך מתאים מבחינת הגודל של שטח הצלייה. ניראה לי שבשימושים שציינת שני הדגמים יתאימו. בהצלחה.
·
כל הגרילים הנ"ל מיועדים לצלייה עם מכסה סגור. ודרך אגב - זה שהמכסה סגור לא אומר שיש פחות עשן - הוא יוצא מהצדדים בכל זאת. אני הייתי הולך על הנפוליאון - לגבי הדגמים שהצעת - לך עם מה שמרגיש לך מתאים מבחינת הגודל של שטח הצלייה. ניראה לי שבשימושים שציינת שני הדגמים יתאימו. בהצלחה.
אני עם ה-410 כבר שנה, וממליץ לחכות לו.
מבחינת BTU לסמ"ר ה-410 הרבה יותר חזק, ה-325 מתחת לרף המומלץ (מומלץ יחס של 15 לפחות בחלוקה של BTU לשטח הצלייה. ב-410 זה 14.8, ב-325 זה 12.4).
המחיר ל-410 לחברי פורום אמור להיות סביב 3500 למיטב ידיעתי.
מבחינת BTU לסמ"ר ה-410 הרבה יותר חזק, ה-325 מתחת לרף המומלץ (מומלץ יחס של 15 לפחות בחלוקה של BTU לשטח הצלייה. ב-410 זה 14.8, ב-325 זה 12.4).
המחיר ל-410 לחברי פורום אמור להיות סביב 3500 למיטב ידיעתי.